Şimdi Ara

jeanslab çeşitli ayakkabılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
9.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun modeller var ama güvenemedim firmaya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler bende 3. Sıradaki pumayı satın aldım. Bu fiyata zor bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep 574 giyiyordum. Simdi 997 ye gözüm kaydi. Ama daha dayanıksız gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz dayaniklilik konusunda? gündelik kullanmayi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Hep 574 giyiyordum. Simdi 997 ye gözüm kaydi. Ama daha dayanıksız gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz dayaniklilik konusunda? gündelik kullanmayi düşünüyorum

• Böck kullanıcısına yanıt
    Mor detayli "cordura" kumasli olan haric diger 997ler daha once kullandigim 574 kalitesindeydiler diyebilirim.

Cordura kumas uzun ömürlülük, dayaniklilik ve nefes alabilirlik vadediyor, yukarida paylastim okuyabilirsiniz.

Gözlemledigim kadariyla 574lerin burun yapilari cabuk deforme oluyor, aksine 997lerin formunu daha uzun koruyacagi dusuncesindeyim.

Jeanslab'in sayfasinda olan outdoor tipi 574ü kesinlikle tavsiye etmiyorum, materyalini hic begenmedim, daha sonra yaptigim amazon yorum okumalarinda da ayni goruste olanlar var.

997ler 574e gore bilekten biraz daha kisa, ayagi sarmalama bakimindan 574 daha yukaridan tutuyor ayagi, 997 lifestyledan ziyade daha sportif bir yapiya sahip, gündelik kullanilmaz anlami cikmasin buradan tamamen tercih meselesi.

Bu aksam evde biraz gezindim taban rahatligi konusunda 997 cok ileride ama 574lerin yere basışı daha dengeli sanki, belki daha alismadigim icindir.

Youtubeda new balance 997h'i aratip gorsel ve durus bakimdan daha iyi fikir edinebilirsiniz.

• Bende geçen asics gt 2000 7 modelini aldım 46.5 yollamışlar. Ben 46 giyiyorum. Iade etmeye kiyamiyorum ayakkabiyi

• Ayakkabısı kargolanan var mi?

• Benim siparişim kargolandı ama takip edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtdrk10 -- 19 Ağustos 2020; 15:0:34 >
  • Bugün gün içinde mağazalarına gidip kafalarına fırlatıcam bu tişörtü
  • quote:

Orijinalden alıntı: peaceb

Mor detayli "cordura" kumasli olan haric diger 997ler daha once kullandigim 574 kalitesindeydiler diyebilirim.

Cordura kumas uzun ömürlülük, dayaniklilik ve nefes alabilirlik vadediyor, yukarida paylastim okuyabilirsiniz.

Gözlemledigim kadariyla 574lerin burun yapilari cabuk deforme oluyor, aksine 997lerin formunu daha uzun koruyacagi dusuncesindeyim.

Jeanslab'in sayfasinda olan outdoor tipi 574ü kesinlikle tavsiye etmiyorum, materyalini hic begenmedim, daha sonra yaptigim amazon yorum okumalarinda da ayni goruste olanlar var.

997ler 574e gore bilekten biraz daha kisa, ayagi sarmalama bakimindan 574 daha yukaridan tutuyor ayagi, 997 lifestyledan ziyade daha sportif bir yapiya sahip, gündelik kullanilmaz anlami cikmasin buradan tamamen tercih meselesi.

Bu aksam evde biraz gezindim taban rahatligi konusunda 997 cok ileride ama 574lerin yere basışı daha dengeli sanki, belki daha alismadigim icindir.

Youtubeda new balance 997h'i aratip gorsel ve durus bakimdan daha iyi fikir edinebilirsiniz.
    Hocam ben de 574 almıştım. Bugün geldi. Cordura etiketi var uzerinde Bunlarda oluyor mu? Yoksa sahte mi geldi acaba bir suphelendim.

jeanslab çeşitli ayakkabılar

• Bende 1 tane 574ASN ve 1 tane 515 sipariş ettim geldi ama orijinal mi değil mi nasıl anlayacağız?
  • hikmetts H kullanıcısına yanıt
    benim kargo daha gelmedi öyleyse uğraşacağız gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Hocam ben de 574 almıştım. Bugün geldi. Cordura etiketi var uzerinde Bunlarda oluyor mu? Yoksa sahte mi geldi acaba bir suphelendim.

Alıntıları Göster
    Şimdi farkettim. İkisini de sağ ayak göndermişler. İade işiyle ugrasicaz simdi de.

• Böck kullanıcısına yanıt
    iç etiketindeki kod ne hocam nb 574xyz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

iç etiketindeki kod ne hocam nb 574xyz gibi
    ML574ECE

• Siparişi düzgün ulaşan yok heralde aldık başımıza belayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtdrk10

Siparişi düzgün ulaşan yok heralde aldık başımıza belayı...
    Benim düzgün ulaştı ancak orijinal mi değil mi tereddütte kaldım. Biri yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.