Şimdi Ara

Jeep Cherokee 3.7(LPG) vs Cherokee 2.8CRD(Dizelmi) vs Jeep Compass 2.4(Lpg) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ilk iki cherokee modellerin ortalama fiyatlar ayni lpg li temiz olanlar dan 100.000 km altinda bile bulmak mumkun.2005 model bulunabiliyor ikisinin arasindada.Ortalama yilda 20-25 bin km arasi yapilcak aracla .
    3. model compass olan biraz daha pahali ancak uste 5 bin lira civari kondugunda 2008 model alinabiliyor.

- Fazla hizli olmasi onemli degil ancak 2.4(LPG ) olan agir kalirmi bildigim kadariyla arac 140bg.
    -3.7 olan lpg li olmasina ragmen bizi uzermi ?
    -Dizel olandan icin bi kac forumda traktor gibi uzun bir yolda dayak yemis gibi inersiniz diyenler olmus dogrumudur ?
    -Sizce bu 3 u arasinda hangisi alinmali ?

Simdiden herkese cok tesekkur ediyorum.

• Yokmu bilgisi dusuncesi olan ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 fx35 izmir lpg verisi 16lt.

3700cc aracında olsa olsa 17 lt olur bence benzinliyi alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur1111110

Arkadaslar ilk iki cherokee modellerin ortalama fiyatlar ayni lpg li temiz olanlar dan 100.000 km altinda bile bulmak mumkun.2005 model bulunabiliyor ikisinin arasindada.Ortalama yilda 20-25 bin km arasi yapilcak aracla .
    3. model compass olan biraz daha pahali ancak uste 5 bin lira civari kondugunda 2008 model alinabiliyor.

- Fazla hizli olmasi onemli degil ancak 2.4(LPG ) olan agir kalirmi bildigim kadariyla arac 140bg.
    -3.7 olan lpg li olmasina ragmen bizi uzermi ?
    -Dizel olandan icin bi kac forumda traktor gibi uzun bir yolda dayak yemis gibi inersiniz diyenler olmus dogrumudur ?
    -Sizce bu 3 u arasinda hangisi alinmali ?

Simdiden herkese cok tesekkur ediyorum.

3.7 derim ben
    2.4 yeri gelir 3.7 den fazla yakabilir , vergisi en pahalı olan 3.7 ama lpg takarsanız fazla üzmez

• 2.8 crd dizel motoru ömürlüktür. Tamamen sorunsuz bir motor. 2011 ve üstü yeni nesildir 200 bg dir. Maddi imkan el veriyorsa 2011 ve üstü 2.8 alın derim

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    2.8 mercedes üretimi mercedes ne kadar sorunluysa o kadar sorunludur yani sorunsuz diyebiliriz:)

bende 2011 üzeri cherokee lere bakıyorum.2010 da makyajlanmış sanırım.

bunların vergisinin bir alt dilimden ödenme durumu nedir acaba.kasko değeri kaç tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 9 Şubat 2015; 15:18:08 >
  • Renegade alin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.