JEEP Compass alınır mı?
-
-
çift kavrama şanzıman var yogun trafıkte yasamıyorsan . Sınıfının en iyilerinden.2022 ve 2023 1 er yıl kullandım.1-2 de hafıften trım sesı yapıyor.baska bı derdı yok
-
2024 kullanan arkadaşlar var mı acaba
-
Merhaba, Jeep Compass 2023 model sahibiyim. Aracı 5 Ocak tarihinde teslim aldım. Konforlu bir araç. Açıkçası bu anlamda benim beklentilerimi karşıladı. Ancak 22 Haziran tarihinde bir kaza yaptım ve aracı hala servisten teslim alamadım. Bayi elinde parça olmadığı için işlem yapamıyor. İtalya'dan parça istediklerini söylediler nasıl bir parçaysa hala aracımı teslim edemediler. Araçla ilgili destek gerektirecek bir problemim olmadığı dönemlerde mutluydum . Ne zaman Jeep markasının desteğine ihtiyaç duydum, muhatap bile bulamadım, sorularıma cevap alamadım. o manada yaygın markaları tercih ederim.
-
Geçmiş olsun hocam, parçanın tedariği ve servis süreci ne kadar sürdü eğer bittiyse ki umarım teslim almışsınızdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X