Şimdi Ara

Jeep Renegade alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kalabalik ailemize biraz genis bir araba bakiyoruz. Su an evde bir audi a1, bir polo, bir c3 var. Yani kucuk arabalara aliskiniz. Asagi yukari da 95-100 bin lira civari bir butcemiz var. Dun Suzuki vitara'yi test etmeye gittik. Begenmedik. Kalitesi olsun, performansi olsun tatmin etmedi. Sonra jeep'e gittik. Renegade oldukca hosumuza gitti. Cam Tavanli, dolu versiyonu icin 103.500 fiyat aldik. Aklimiza yatti acikcasi. Sifir almak zorunda degiliz. Az kilometreli ikinci eller de uygun. 1.4, 140 beygir olanlar hakkinda bilgisi olan varsa fikrini almak icin yazdim. Baska onerilerinizi de alabilirim. Annem 2014'ten eski arabalara bakmiyor malesef. Ayni zamanda kilometre 30.000i gecmese iyi olur. Simdiden tesekkurler. Yazim hatalarinin kusura bakmayin, telefondan yaziyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üç araba zaten var ve bir jip istiyorsunuz aşiret olmalı sizin aile.

Tavsiyeye gelirsek jeep renegade tavsiye etmiyorum
    bizim sitede biri aldı konuştuğumda memnun kalmadığını bana ifade etti.

Tucson olabilir.Üniversitede bir hocamız kullanıyor gayet memnun ve renegadeye göre içi daha geniş.

• Hocam audi a1'i satip alacagiz. Annem, babam ayri ayrinise gitmek icin kullaniyorlar. Ben de farkli sehirde universite ogrencisiyim. Kendi arabam o yuzden. 4 kardesiz. Ben 21 yasindayim, 17, 8 ve 5 yasinda kardeslerim var. Arada uzun yola gidiyoruz, tatile gidiyoruz vs. O yuzden hafif buyuk bir araba baktik. Hyundai Tucson benim cok hosuma gidiyor ama annem begenmedi malesef. Kadjari da begenmediler. Subaru Levorg icin bakmaya gittik ama Antalya'daki bayi kapanmis. En onemli kriterimiz otomatik olmasi. Benzinli bakiyoruz, dizellerden hoslanmiyoruz.

• luminator L kullanıcısına yanıt
    Tucson

Kadjar

Bunları eledik o zaman

Fiat 500X bakabilirsiniz Alanya gürses otoya gelirseniz yardımcı oluruz :) Bende arabamı oradan aldım.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-34.000tl-pesin-evraksiz-kredi-bmw-x1-2.0d-x-drive-177hp-hatasiz-328989278/detay

takintilarinizi kenara birakabilirseniz en mantiklisi hocam. cam tavan km si de modeline gore dusuk

• Ben kiralamıştım, dizel latitute donanımını. Fiyatına göre çok şey veriyor, xenon farlar, otomatik klima, yağmur, far sensörü, otomatik uzun far asistanı (yol durumuna göre uzun-kısa kendisi yapıyor), şerit takip sistemi (sesli ve direksiyona aktif fiziki müdahale), otonom fren sistemi (öndeki araç ani fren yaparsa kendisi fren yapıyor), vs vs... Bunları aynı fiyata başka araçta bulamazsınız

İçi Qashqai ile kıyasla daha arazi aracı havasında.

Motor Fiat diye dalga geçilmeye kalkılıyor bazen ama, 1.6 120hp, 320Nm torklu canavar gibi motor.

Beğenmediğim bir tek yanı, yan aynalar çok büyük ve A kolonuna olukça yakın. O bölgede bir kör nokta oluşuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500x de cok guzel bir arac hocam. Aileme gostereyim. Haftaya alanyaya gelecegiz zaten. Sicak bakarlarsa iletisime gecerim sizinle. Anne tarafim Anamurludur :)

• Cok tesekkur ederim hocam paylasiminiz icin. Biz de sicak bakiyoruz simdilik.

• Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanmiyorum ailem bunu istesin. Ama yine de gostereyim. Canavar gibi araba. En azindan basti mi ucurur.

• luminator L kullanıcısına yanıt
    Bekleriz hocam dediğim bayiden ikinci el araç bakmaya gitmiştim temiz 4 bin indirim yaptılar ikinci el araçta. (Focus) Az daha zorlasam daha da indirirlerdi. Size de bir şeyler yapmaya çalışırız eğer fiat almak isterseniz...
  • gastimneydimoni kullanıcısına yanıt
    Hocam karar bana kalsa zaten levorg alir gecerim. Ailem de gormedi daha. Keske dun antalyadaki bayi kapnmamis olsaydi da deneseydik

• 1.6 dizel otomatik olsa iyi olurdu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeep Renegade tip olarak oyuncağa benziyor, nerede o eski canavar Jeep'ler...

• Bizim bi komşuda var,1.6 dizel en full olanı.Çok memnun arabasından.

Geçenlerde full donanımın füme rengini gördüm,gerçekten çok hoş görünüyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.