Şimdi Ara

Jensen marka amfi ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Öncelikle bu işten hiç anlamadığımı belirtmek istiyorum. Elime bir tanıdıktan bedavaya geçen Jensen Mercury 2000 marka amfiylen gaza gelip arabama ses sistemi kurmak istiyorum. Fakat bu amfi hakkında hiç bir fikrim yok kaç hoparlör bağlanır ne takılır ne çıkartılır bilmiyorum. Bildiğim tek şey bu olayı istediğim. Fazla bass sevmediğim için ve bagajda yer olmadığı için pandizot 1 çift pioneer 6995s oval ve Teyp olarak da PIONEER MVH 170 UB almaya karar verdim.
    Şimdi sorum şu sizlere
    1-Kapı içlerine daha sonra 2 adet mid takabilirmiyim yani anfide bunlar için çıkış mevcutmu ?
    2-ön tarafa tweeter takmak istiyorum amfiden mi bağlamak gerekir?
    3-Alacağım ürünlerin hepsini netten alıp bir oto teypcide taktıracağım için kablo amfi kablosu(marka tavsiyesi istiyorum) vs ne almak lazım?

Amfinin resimlerini atıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Yokmu bilgisi olan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscfc

Selam arkadaşlar. Öncelikle bu işten hiç anlamadığımı belirtmek istiyorum. Elime bir tanıdıktan bedavaya geçen Jensen Mercury 2000 marka amfiylen gaza gelip arabama ses sistemi kurmak istiyorum. Fakat bu amfi hakkında hiç bir fikrim yok kaç hoparlör bağlanır ne takılır ne çıkartılır bilmiyorum. Bildiğim tek şey bu olayı istediğim. Fazla bass sevmediğim için ve bagajda yer olmadığı için pandizot 1 çift pioneer 6995s oval ve Teyp olarak da PIONEER MVH 170 UB almaya karar verdim.
    Şimdi sorum şu sizlere
    1-Kapı içlerine daha sonra 2 adet mid takabilirmiyim yani anfide bunlar için çıkış mevcutmu ?
    2-ön tarafa tweeter takmak istiyorum amfiden mi bağlamak gerekir?
    3-Alacağım ürünlerin hepsini netten alıp bir oto teypcide taktıracağım için kablo amfi kablosu(marka tavsiyesi istiyorum) vs ne almak lazım?

Amfinin resimlerini atıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

merhabalar öncelikle iyi forumlar elinizde mevcut amfi 2 Kanal olup. Yurt dışında standart bassları beslemekte kullanıyorlar. eğerki bunu sterio olarak kullancaksanız maximum 2 takım 6995s oval besleyebilirsiniz. onun haricinde sadece 1 bass besleyebilirsiniz. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ynscfc

Yokmu bilgisi olan arkadaşlar

ve son olarak dipnot: Bu amfiyi bedava versele aracıma bağlamam. hiçbir hz (alt üst frekans) lpf(mid tiz ses netliği) ayarı yoktur. kaliteli bi ses kesinlikle vermez
  • suha52 S kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim . Baya zaman oldu müsait olamadım yeni bakabildim konuya hocam geç oldu kusura bakma.
    Anfi için şuan yapabileceğim birşey yok daha sonra memnun kalmaz isem orta halli birşey alacağım artık.
    Bu anfi kablosu ıvır zıvır nerden tedarik edebilirim yada önerin varmı? set olarak alınıyormuş sanırsam.
  • N11 den 27 liraya 8ga kablo seti yeterlidir o tesisata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.