Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Top 100 Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok yanlış. bu adamın programdaki incelemelerinide beğenmiyorum zaten. bana hic tarafsız gelmiyor ve kriterlerini çok saçma buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • top 100 değil de son kullandığı 100 araç gibi olmuş
  • farklı bir mantıkla hazırlanmış herhalde bu liste. saçma sapan diyemem ama çok tartışılacak araçlar, çok tartışılacak yerlerde duruyor.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 22 Ekim 2013; 0:45:22 >
  • Sokaktan birini çevirip sorsan daha düzgün liste yapar.

Fiesta ST, gt86'dan iyi. megane 3 RS'den de iyi... hot hatches listesinde megane 3 rs yok. Artık bu adam benim gözümde sıfır...
  • Liste güzel.

Ayrıca adam Jeremy.

Senin, benim yaptığım listeyi yapsa Top Gear programında adama iş falan vermezler.
  • Adınız bir kere Jeremy Clarkson olduktan sonra istediğiniz gibi liste yapmak özgürlüğüne kavuşmuş olursunuz. Her meslekte duayen olduktan sonra böyle ayrıcalıklar ,cami duvarına def-i hacet eyleme özgürlüğüne sahip olmuş insanlar vardır. Hatta genel şakşakçı kitle bunları daha da pohpohlar azdırır. Bunlar da dağ tepe dümdüz giderler .Allah bilir adam bu listeyi hazırlayıp yayınlamadan,PR yapıp kapı kapı dolaşmış ve bazı promosyonlar bile toplamıştır.
  • Liste gayet güzel. Bu adamın kriterlerini bilmeyenlere garip gelebilir ama adam bir sene içerisinde buradaki herkesin hayatı boyunca kullanamayacağı kadar arabayı test ediyor...
    Duster Carbuyer'da da 5/5 puan alarak yılın SUV'si seçilmişti zaten bunun neresi garip? Dağa taşa vurmak için kullanacağın bir araba bu, gayet ucuz ve sağlam.
    Bu forumdakiler arabadan hakkaten anlamıyorlarmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Sokaktan birini çevirip sorsan daha düzgün liste yapar.

Fiesta ST, gt86'dan iyi. megane 3 RS'den de iyi... hot hatches listesinde megane 3 rs yok. Artık bu adam benim gözümde sıfır...

Olaya bir de su boyuttan bakalım;

Megane 3 Rs Nurgburgring'de onden çekişli araclar arasında en iyi degere sahip olanı.

Adamların programında eğlence/komedi faktörü ağır basıyor. Eğlence olayına girmeden (az da olsa espri katıyorlar) yapılan program isteyen Fifth Gear izlesin

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Hocam F/P' ye bakmış tamam da, yine de saçmalamış. F/P' de Rollce Royce, Aston Martin, Bugatti, Ferrari, Lambo gibi markalar olamaz, olmamalı. Bu araçlar mantık dışı ve sadece kum gibi parası olanlar alabilir.

Supercars klasmanında o araçlar. Neresini anlamadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Herkes Duster diyor da Fiat Panda ne iş?

Bu nedenle:)

• Bizim mantgımızda zaten en pahalı en iyidir. Adamın listeyi oluştururkenki mantığı ile sizinki tam ters. Adam lükse fiyata konfora bakmıyor ki , bunların yanına fiyatıda ekliyor ve ona göre değerlendiriyor. Yılın otomobili golf seçilirken, kimse golf Mercedes E den daha iyi bir arabadır demiyor ki ama klasında en optimum beklentileri karşıladığı için seçiliyor. Duster de demek çok başarılı bir araç f/p olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Hocam F/P' ye bakmış tamam da, yine de saçmalamış. F/P' de Rollce Royce, Aston Martin, Bugatti, Ferrari, Lambo gibi markalar olamaz, olmamalı. Bu araçlar mantık dışı ve sadece kum gibi parası olanlar alabilir.

Yanlış mı alıntıladın anlamadım ? Supercars sınıfının f/p oranıyla ne işi olur hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Bizim mantgımızda zaten en pahalı en iyidir. Adamın listeyi oluştururkenki mantığı ile sizinki tam ters. Adam lükse fiyata konfora bakmıyor ki , bunların yanına fiyatıda ekliyor ve ona göre değerlendiriyor. Yılın otomobili golf seçilirken, kimse golf Mercedes E den daha iyi bir arabadır demiyor ki ama klasında en optimum beklentileri karşıladığı için seçiliyor. Duster de demek çok başarılı bir araç f/p olarak..

+1

Üzücü olan ise, şu kadar adam daha anlayamadı bunu..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Yanlış mı alıntıladın anlamadım ? Supercars sınıfının f/p oranıyla ne işi olur hocam ?

"F/P' de Rollce Royce, Aston Martin, Bugatti, Ferrari, Lambo gibi markalar olamaz, olmamalı. Bu araçlar mantık dışı ve sadece kum gibi parası olanlar alabilir."

Söylediğin bu? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Tabiki Duster,Mercedes Gl'den iyi degil ya da Golf,A6 allroad'dan iyi degil.

Kimse de dememis ki adam f/p'ye bakmis.

f/p olsa orada range roverin ne işi var? gl63-evoque dusterden ucuz değil
  • golf mu simdi fiyat performans olarak en iyi arac? 1.6 dizel dsg 80 kagit :D golften sonra listeyi okumaya gerek duymadim

• Adamın, sürüp ezmediği araba kalmadı dünyada, bizim klayveşörler asıp kesiyor.

Helal be size... Yürüyün aslanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Baştan aşağı saçma sapan bir sıralama

Katılıyorum.

Adam milletle dalga geçmiş

yine de bu listeyi ciddiye alanlar var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Baştan aşağı saçma sapan bir sıralama

Katılıyorum.

Adam milletle dalga geçmiş

yine de bu listeyi ciddiye alanlar var

Bence de.

• Otomobil dünyasının raitingi en yüksek isimlerinden biri. Eleman en azından hakkını vererek kullandığı araçlar ile ilgili değerlendirmesini yapmış. Burada olduğu gibi hiç kullanmadığı araçlar hakkında ahkam kesmiyor.

Fiyatına göre en iyiyi hangisi sunuyor sorusundan hareket ettiği kesin.

Bana kalırsa listesinde ilk sırada bulunan araçlara odaklanıldığında gayet de isabetli olduğu görülüyor. Süper spor ve ultra pahalı modeller hakkında ise bir fikrim yok çünkü sürmedim, bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.