Şimdi Ara

Jericho ve NHL2K8 demolari Live de (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ráistlin

PSN'e gelecekti güya önce. Sevinenler falan vardı

• Psnye önce ne gelmişki, daha önce bu gelsin diye bekleyelim.
  • video'ya bakılırsa oyun harika, teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 5-10 dk. kaldı inmesine ama bu saatlerde oynayabilirmiyim bilmiyorum dolu içerisi. Oynadığım zaman SS çekeceğim.
  • PSN her persembe aksami güncellenir OF be
  • Bir de güncelleme saçmalığı var demek :)

Ciddi diyorum Sony, PS3 kullanıcılarını sınıyor. Ne zaman cinnet geçirip camı çerçeveyi indirecekler diye araştırma yapıyor. Eminim artık buna. Güncelleme saçmalığı nedir ya demo gelirse gelir gelmezse gelmez güncellemesinin keyfini mi bekliyorsunuz bir de? Bu saçmalıklar düzelmeden almayacağım ulan PS3 falan, Xbox 360 3 kırmızı versin gene alırım gene versin yine almaya çalışırım. Konsol hakediyor bunu ya. Ama şu PS3 saçmalıklarını duydukça ben sinir oluyorum burada, PS3 üm olmamasına rağmen, artı olarak üzülüyorum da gönlü PS3 den yana olan biri olarak. Arada dağlar fark var ya hizmet kalitesi olarak yazıklar olsun vallahi Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Eylül 2007; 18:41:01 >
  • jericko cok piskopat bi oyun haaa
  • hemen indiriyorum sağolun haber için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

5-10 dk. kaldı inmesine ama bu saatlerde oynayabilirmiyim bilmiyorum dolu içerisi. Oynadığım zaman SS çekeceğim.

ben hala ss bekliyorum senden
  • jericho demo yu pc de oynadım güzeldi xbox a da bi indiriyim bakalm :D
  • fena oyuna benziyor
  • Oyun çok psikopat olmuş çok çok kaliteli olmuş. Bir Undying, bir Fatal Frame kadar korkudan oyunu kapatacak derecede korku olmasa da bu oyunlara çok yaklaşmış. El feneri olayı zaten oyuna çok pis bir korku unsuru katıyor. Grafikler çok kaliteli olmuş, kaplamalar olsun, feneri tuttuğumuzda karakterin arkasındaki gölgelerinde ona göre dinamik şekilde tepki vermesi olsun, soft gölgeler olsun efektler olsun çok kaliteli. En çok sevdiğim yanı oynanış. Sağa sola dönerken böyle çok gerçekçi dönüyor yani sanki gerçekten birinin gözünden oynuyoruz oyunu. Yürüyüşü olsun eğilip kalkması olsun animasyonları manyak yapmışlar. A tuşuna basılı tutup başka adamlarımızı yönetiyoruz. Her karakterin ayrı özelliği ve LB tuşuyla kullandığımız ayrı yetenekleri var. Örneğin ağır makinalı kullanan elemanımızın çok kaliteli bir yeteneği var her tarafı ateşle çevreleniyor. Böyle değişik yetenekler katılmış RPG gibi olmuş diyebiliriz. Konusu zaten muhteşem, uzun olduğu için yazmıyorum biliyorsunuzdur zaten takip ettiyseniz oyunu. Tapınakta içlere girdikçe eski çağlardaki askerlerin cesetleriyle savaşıyoruz, sığ kesimlerde 1942 de savaşan askerler varsa daha diplere giddikçe Bizans askerleri oluyor örneğin. Tabii bunların mutasyon geçirmiş halleri. Daha fazla ayrıntıyı tam sürüm çıkıp oynamaya başlayınca öğreniriz.

Sesler de çok kaliteli olmuş ki atmosferi en çok etkileyen etkenlerden. Dolby Digital 5.1 oynadığınızda tam bir ses şöleni oluyor. Silah seslerini pek beğenmedim sadece. Yaratık sesleri olsun ayak sesleri olsun müzikler olsun mükemmel. Oyunda Spiderman 3 veya Tomb Raider Legend daki gibi belli ara sahneler var doğru zamanda doğru tuşlara basmamız gereken, o sahnelerden birisi var sadece demo da. Çok da baba bir sahneydi yani oyunlar arasında gördüğüm en filmsi sahnelerden, bayıldım o sahneye oynayınca göreceksiniz.

Genel olarak budur oyun, grafikler kaliteli sesler kaliteli oynanış çok kaliteli. 9/10 civarı bir not alır bu oyun gerçekten çok sağlam bir yapım olmuş.

(Ayrıca demo biraz kısa)

SS'ler:

Jericho ve NHL2K8 demolari Live de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Eylül 2007; 19:42:41 >

• tugay yine dehşet yaratmışın helal
  • Oyun gerçekten çok iyi, her karakterin kendine has özellikleri var ama ekip arası geçişler daha kullanışlı olabilirdi.

3 Ss de benden.

Tam sürümü 26 Ekim de çıkıyor bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Eylül 2007; 9:53:56 >

• beynim sulanmış olacak ki jericho'yu görünce bir an dizi olan jericho zannettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

yau conan, halo, jericho pgr4 geliyo napıcam kafayı yemek üzereyim

ps3 al. Ancak birine paran yeter ama için rahat eder. Nasıl zaman bulacağım diye düşünmezsin.
  • korkutucuymuş jericho baya
    o karanlık koridorda cidden korktum yani karanlıkta
  • acaba neden pc demosu 1.1 gb da xbox 360 demosu 885 mb?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beylik

acaba neden pc demosu 1.1 gb da xbox 360 demosu 885 mb?

Xbox 360 da sıkıştırılıyor biraz oyunlar.

Gerçi tam sürümü PC den fazla boyutta olacaktır stranglehold hariç her oyunda olduğu gibi.
  • of be indiriyodu önceden şimdi not available in your region diyo bazı demolar için de böyle diyodu napmak lazım acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.