Şimdi Ara

Jetta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özellikleri öyle bi yazmışlarki şunlarıda ekleyin;

-Pedalların üstünde ayağın kaymamasını sağlayan tırtıklar
    -İç mekanı aydınlatan yeni nesil halogen lamba.
    -Çakmak
    -Hidrolik Direksiyon
    -Açılabilir Cam
    vs vs
  • Niye bir yerin açıktamı kaldı gülüyorsun ?

Babanın VW hayranlığından biraz esinlende doğru yolu bul. Baban bulmuş. Ama mum dibine ışık vermez derler doğruymuş. Önce üç kuruş para kazanmayı öğren sonra gelip burada 50-60 Bin para verilen arabaları çekiştir. Çocuk...

Liseli ergenin babası araba alırken açtığı konu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_72900007/f_/key_Sam__K//tm.htm#72909400

Konuyu açan kişi gayet mantıklı bir soru sordu bende cevap verdim sana giren çıkan ne ? Önce adam ol ki madara olma ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 19 Mayıs 2013; 20:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilla_06

Niye bir yerin açıktamı kaldı gülüyorsun ?

Babanın VW hayranlığından biraz esinlende doğru yolu bul. Baban bulmuş. Ama mum dibine ışık vermez derler doğruymuş. Önce üç kuruş para kazanmayı öğren sonra gelip burada 50-60 Bin para verilen arabaları çekiştir. Çocuk...

Liseli ergenin babası araba alırken açtığı konu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_72900007/f_/key_Sam__K//tm.htm#72909400

Konuyu açan kişi gayet mantıklı bir soru sordu bende cevap verdim sana giren çıkan ne ? Önce adam ol ki madara olma ...

Liseli olduğumu nerden biliyosun??
    Senin araba sahibi olduğunu nerden bileyim??
    Ben tercih yapıcağım konuyu açtım ve kararımı verdim aracımda var çok şükür
    Senin donanım dediğin standart özellikler ve sen bunu donanım diyerek milleti kandırmaya çalışıyosun ve objektif olamıyosun
    şimdi bir daha benle muhattap olma terket burayı .

• Noldu zoruna gitti heralde.
    Liseli olduğun kullnadığın muhahahahaha lardan belli çok çabuk eleverdin kendini.
    Ulan arabanın özelliklerini sormuş adam. Bende olan özellikleri söyledim. Kimi niye kandırayım ? Bundan ne kârım var. Biraz ölçülü saygılı ol. Klavyenin başına geçip bundan sonra saçmalama. Ondan sonra ağlıyorsunuz böyle..
  • Gene de golf bi başka...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırdır başbakan golfmü almış. Onun yaptığını yapmadan duramazsın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 19 Mayıs 2013; 20:50:57 >
  • quote:

Noldu zoruna gitti heralde.
    Liseli olduğun kullnadığın muhahahahaha lardan belli çok çabuk eleverdin kendini.
    Ulan arabanın özelliklerini sormuş adam. Bende olan özellikleri söyledim. Kimi niye kandırayım ? Bundan ne kârım var. Biraz ölçülü saygılı ol. Klavyenin başına geçip bundan sonra saçmalama. Ondan sonra ağlıyorsunuz böyle..

Ne kadar zoruma gitti anlatamam lütfen bir daha beni aşağılama
    muhaha'lardan liseli olduğum belli oluyorsa forumda muhaha kullanmayan sayısı çok az ve sende kullandın kesin ve hepimiz liseliyiz
    He birde halen daha ağlıyorum anlatamam nelere çatıyoruz sen koru yarabbim

• Sanırım algılama sorunun var !

Bu özellikleri ben bilmem neremden uydurmadım arabanın ÖZELLİKLERİ BUNLAR. eğer itiraz etmeni gerektiren bir donanımsal özellik varsa bunu uygun bir dille anlatırsın. Dalga geçmeyi bile bilemeyecek kadar aciz görüyorum seni. Acil şifalar diliyorum. Babana Allah sabır versin...Çocuk... Adamın derdinin arabadan büyük olduğunu mesajlarına baktığımda görebiliyorum
  • quote:

Sanırım algılama sorunun var !

Bu özellikleri ben bilmem neremden uydurmadım arabanın ÖZELLİKLERİ BUNLAR. eğer itiraz etmeni gerektiren bir donanımsal özellik varsa bunu uygun bir dille anlatırsın. Dalga geçmeyi bile bilemeyecek kadar aciz görüyorum seni. Acil şifalar diliyorum. Babana Allah sabır versin...Çocuk... Adamın derdinin arabadan büyük olduğunu mesajlarına baktığımda görebiliyorum

Tamam sen kralsın
    boş yere dememişler çocukla çocuk olunmaz diye sal beni artık senle mi uğraşcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

quote:

Sanırım algılama sorunun var !

Tamam sen kralsın
    boş yere dememişler çocukla çocuk olunmaz diye sal beni artık senle mi uğraşcam
    Salıyorum seni işte buna gülerim Git arkadaşım gece gece gülme krizine sokma insanı

• Hepsini gectim, golf bambaska...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hepsini gectim, golf bambaska...

O içli tok kapı sesi varya offf of
  • Yahu Jetta kullanıyorum diye neden fanatik olarak yaftanıyorum onu anlamadım. Ben Jetta kullanıyorum ama ona tapmıyorum neticede onu para vererek aldım. Jetta bir otomobildir ve fazlası değildir. Kendi sınıfında belli bir yere gelmiştir, bu benim görüşümdür bu sınıfta iyi bir araç olduğunu düşündüğüm için Jettadan yana tercihimi kullandım. Bu suçsa suç işledim yahu. Foruma üye oldum olalı tüm VW konularında alaycı, kinayeli mesaj yazan kişiler var . Ne hikmetse bu kişiler hiç değişmiyor.

Ben biraz daha ölçülü olunmasını rica ediyorum. Bu kadar sulandırmaya gerek yok...
  • Ya sizin aracin ozellikleri guzel de... Bagaj kaputunda golf yazmadiktan sonra neyleyeyim ben araci. Keske hicbirsey olmasaymis ama arkasinda golf yazsaymis. Golf doche golf schönn golf wundebahr

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ya sizin aracin ozellikleri guzel de... Bagaj kaputunda golf yazmadiktan sonra neyleyeyim ben araci. Keske hicbirsey olmasaymis ama arkasinda golf yazsaymis. Golf doche golf schönn golf wundebahr

Mesaj alınmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.