Bildirim
jetta 1.2 tsi ?? yardım!
MSI MAG FORGE 120A B65 Temperli Cam 6 x120mm Auto RGB Fan 650W Bronz ATX Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSN96711
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence 1.4 tsi al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aman 1,2 motor alma
Uzay otomotivden 1,2 trendline jetta aldık, 6000km'de , 19500km'de ve 30000km'de turbo yüzünden servise gitti.
Garantiden olduğu için bir lira vermeden yapılıyor ediliyor ama bıktık
Arabayı okula gidip gelirken ve gezme zamanı kullanıyorum ve yumuşak bi sürüş şeklim var arabayı gereksiz yere yorup etmiyorum.
Satmayı düşünüyorduk sonra baktık sıfır araçlara acayip zam geldi, öyle olunca ikinci elleride uçtu bir süre erteledik
Tavsiyem düz vites 1,4 TSİ almanız
1,6tdi'ye o kadar para vermeye değmez açıkcası (senede kaç bin km yaparsınız bilmem ama yinede dizele şu saatten sonra böyle büyük farklar verilmez)
Forumlardan takip ettigim kadariyla 1.2 den şikayetçi fazla kişi yoktu bnm 1.2 tercih etmemdeki amaç yakıt ve vergi konusunda avantajlı olmasi ve kullanan çoğu kişinin memnun kalması
kardeşim ben 2012 1.2 tsi dsg arac kullanıyorum. arac kesinlikle bir sıkıntı yaratmadı. 40000 km ye geldim öyle denildiği gibi turbo arızası falan da vermedi. saat gibi işliyor. hatta Bursa doğuşta tanıdıklarım olduğu için arasıra gidip aracı bilgisayara bağlatıp değerlerini ve sistemi kontrol ettiriyorum. saat gibi maşallah. Eğer alıcıysan kaçırma derim çünkü konfor ve yakıt tüketiminde ideal araçlardandır. otomatik olmasına rağmen uzun yolda 0.25 krş şehir içinde de 0.30-0.35 krş arasında tüketimi var. Eğer kötü araç olsa doğuştakiler bile satacağım günü beklemezlerdi. Ben aracımı 47500 e aldım şuan sıfırı 63.500. Değer kaybından da etkilenmezsin. Şahsi kanaatim düşünmeden al derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X