Şimdi Ara

Jetta 1.6 TDİ 11 litre yakıyor yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • astra j 1,3cdti şehir içi ortalama hız 22 6,8-7,1 lerde geziyor aynı güzergah günlük işe gidiş 15 km - arkadaşımın jettası var 1,6tdi 2012 model ondada 7,5-7,9 arası gösteriyor.
  • yol bilgisayarının aracın tükettiğinden fazla gösterdiğini duymuştum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Gecen dengesizin biri passat 1.8 tsi ile 4.7 litre yaktigini idda ediyordu aracin fabrika verisi 6 litre sehir disi yollarda yani abarttikca abart gercekten artik vw fanboylari can sıkıyor bana fotografini atmis e kardesim nerden bileyim 40 km boyunca egimli bir yol olmadigini cevap yazmamak lazim aslinda
    boşlinedir belki donanım namına pek bir şey olmadığından araç hafiftir.

11 litre yakan hileli tidiayın egzozuna yaklaşmamayı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 9 Nisan 2018; 16:46:56 >
  • Almadan önce ekspertize baktırdınız mı arabayı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 1.6tdi dsg olabı 0 dan 163500km ye kadar kullandim

Sehir ici 6.3-8(asiri yogunda) yakar

Sehir disi 4.9-5.8arasi yakar (max125km hiz)

11 lt yakiyorsa aracta bir aorun vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Almadan önce ekspertize baktırdınız mı arabayı?
    expertize soktum sorun çıkmadı. bugün aracımı bir tanıdığımın vasıtasıyla volkswagen servisine götürecem gelişmeleri size yazacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Nerde yoğunda 8 yakmış sizde uzun dönem dsg 190 hp ortalamam 9 litre üstelik 160 bin nügyslu yerde yaşıyorum nerdetse yüzde 70 uzun yol. Fabrikayı bile yalancı çıkarıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Kullandığım passat variant 2.0 dizel DSG kaç litre yaksın istiyorsun? Agrasif değil yoğun trafik dur kalk verisi.

Ortalama hız 20 km. Güzergah Üsküdar Bostancı D100

Fabrika verisi 5.3 litre ? İnsan gibi kullanırsanız optimum değeri yakalarsınız.

• İmzamdaki 3. araç 2.0 Insignia. Bol dur kalklı trafikteki ortalamam 9.0

Ortalama hız 17km
    Ortalama tüketim 9lt

Yol bilgisayarı verileridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

İmzamdaki 3. araç 2.0 Insignia. Bol dur kalklı trafikteki ortalamam 9.0

Ortalama hız 17km
    Ortalama tüketim 9lt

Yol bilgisayarı verileridir.
    130hp sanırım değil mi? güzel değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

130hp sanırım değil mi? güzel değer.

Alıntıları Göster
    Evet. 130hp dur kalkta çok az farkla daha az yakıyor ama yüksek hızda 160lıktan 0.2lt kadar çok yakıyor.

Düz ve biraz daha akıcı trafiği olan bir şehirde 8 litre civarında yakacağını düşünüyorum. İzmir gibi bir şehirde yaşasam ve trafikten çıkıp sahil yolunda 70le sabit gitsem 7lere düşer. Gittiğim zaman 7.5 8 arasında geziyordu İzmir tüketimim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 13 Nisan 2018; 16:52:56 >
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Normal gayet.

• Konuya uzun zamandır yazan olmamış ben canlandırayım 1 ay önce jetta mk5 Manuel vites 1.6 tdi aldım ilk defa ww kullanıcısıyım 1 ayda ortalama 1500 om yol yaptım ilk depoyu fulledim 175 km yol yaptım (100 km şehirlerarası 75km şehşriçi) tekrar fulledim aynı pompa dan 5.7 lt çıktı yakıtı sonra ful depo ile 705 km yol yaptım (depoyu bitirmedim kırmızı çizginin bir üstünde) şehir içi ağırlıklı (500 km şehir içi 200 km şehirlerarası) 46.23 lt mazot aldı ortalama 6.5 litre çıktı kuruş hesabı yapmıyorum fiyatlar sürekli değişiyor kullandığım yer Zonguldak sürekli rampa ve trafik ışığı var aracı deneme adına seri kullanımı da oldu bu km de durum bu bende

• 2.0TDI 177’lik şehir içi trafikte 8 şehir içi trafiksiz 6.4 şehir dışı 5.4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.