Şimdi Ara

Jetta Almanyada da 'YOK' satıyor :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wolfien

SW'ların yol tutuşuna referans olarak Renault 12 ve Kartal'ı almak çok mantıklı.

Kıyaslama için yanına sedan olarak da anadol ve murat 131'i ekleyelim...

Şaka bir yana SW araçların yol tutuşları çok da kötü değildir. SW bir FOcus kullanınca bu kartal dönemlerinden kalma önyargılarınız değişebilir.

Tabii bir de SW var SW var, Audi RS6 SW gibi bir sw kullanırsanız herşey altüst olur.
  • Almanya'da sedan araba az, olan sedanlar da büyük çoğunlukla D-E segmenti.

Sadece Jetta değil, C-segmentindeki sedanları çok çok nadir görebilirsiniz Almanya'da.

Ben yeni Jetta çıkmadan önce gittim Almanya'ya. Her tarafta Golf-Polo çoktu ama eski kasa Jetta (o zaman güncel kasaydı) hiç görmedim.

Yeni Jetta'nın işçiliği Golf6 gibi kalitlei olsaydı gene Almanya'da satılmazdı.
  • Yaaa bırakın şu vw grup reklamlarını almanlar bmw yi beğenmiyormuş

hayatımda böyle bir palavra duymamıştım.

yok jetta Türkiyede ucuzmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: erci541

VW ile herhangi bir maddi ve gönül bağı olmayan biri olarak konuşuyorum:

2 hafta önce Almanya'da idim. Orada Alman öğretmenle konuşurken, Jetta'dan konu açıldı. ortalama 2.5 tl kuru ve Jetta fiyatını da 45-60 bin tl arası baz alarak 18-24 bin Euro arası TR satış fiyatı var deyince kadının ağzı açık kaldı nerdeyse. O zaman jettaları Türkiye'den alalım diye espri yaptı.

Demek istediğim, VW Alamanya'da imaj olarak o kadar da yerlerde bir marka değil.

Almanya, Almanya diyoruz da arkadaşlar, o kadar da abartmamak gerek. Eski araba da azımsanmayacak kadar çok. Boşverin ya, Almanya'da BMW'lere bineceğime, vatanımda şahine, broadway'e binerim daha iyi.

Bir daha düşün

Jetta Almanyada da 'YOK' satıyor :)

Edit: Ekleme

Bir cliomuz olsun diye kendimizi paralıyoruz adamlar ne arabalara biniyor. Şu ülkenin bir araba markası olmadı ki süper özellikte

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Yaaa bırakın şu vw grup reklamlarını almanlar bmw yi beğenmiyormuş

Beğenmemekten kastım eskisi gibi talep görmüyor.

VW si olan bi kişiye bmw mi audi mi diye sorsan audi der.

BMW eskisi gibi tutulmuyor, Audi daha çok talep görüyor.

VW reklamı değil bu sadece bizim bazı şeyleri ne kadar abartıgımızın göstergesi.

Koskoca almanya da bi tane jetta göremezken bizim memlekette yok satıyor, hemde 70 bin TL ye.....

• Burda bazı bilmişler gelip diyorya hani ''VW alt tabaka arabası orda'' diye bide smiley koyuyorlar inceden mesajı verdim gibi, la adamların köyünde bile otoyol var, yaşam standartları almış başını yürümüi, 6 şeritli otoban kurmuşlar, senin alt tabanla onun alt tabakası birmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Almanya'da sedan araç kolayına satamazsın.
    Adamlar sığır değil, ihtiyacın SW olduğunun bal gibi farkında.
    1 çocukları olmasına rağmen SW alıyorlar, bizde 3 tane var sedan alıyoruz.
    Gerçi ağzına sinek kaçınca sheltox sıkanların yaşadığı topraklarda bu tip şeyler çok normal.

çok güldüm buna çok yaşa inşallah
  • quote:

Kim inanirki boyle birseye :) Almanlarda BMW ve Mercedes,i tek gecerim..
  • Bir Jetta yerine her zaman Golf tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

VW reklamı değil bu sadece bizim bazı şeyleri ne kadar abartıgımızın göstergesi.

Koskoca almanya da bi tane jetta göremezken bizim memlekette yok satıyor, hemde 70 bin TL ye.....

Açıklamanızdan da hiçbirşey anlamadım.bmw mi eskisi gibi tutulmuyor adamlar rekor satış yaptılar daha yeni

ayruca vw kullanan mecbur mu audi almaya.

bence bunlar almanların değil sizin şahsi fikirleriniz bu yüzden de bırakın boş vw reklamlarını

jetta gibi kalitesi yok edilmiş bir arabaya değil 70 35 i zor veririm.

resmen cruze seviyesine düşmüş yeni kasa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

Açıklamanızdan da hiçbirşey anlamadım.bmw mi eskisi gibi tutulmuyor adamlar rekor satış yaptılar daha yeni

ayruca vw kullanan mecbur mu audi almaya.

bence bunlar almanların değil sizin şahsi fikirleriniz bu yüzden de bırakın boş vw reklamlarını

jetta gibi kalitesi yok edilmiş bir arabaya değil 70 35 i zor veririm.

resmen cruze seviyesine düşmüş yeni kasa

Anlamak istemiyosunda ondan.
    Tutturmuş reklammış şuymuş buymuş.
    Sana örnek olsun diye vw sahibi biri audi yi tercih eder dedim.
    Ben sana almanyadaki bi durumdan , izlenimden bahsettim, inanıp inanmamak senin elinde.
    Ben sana vw bmw den iyi araba demiyorum , ama ordakiler araba anlayışları farklı.
    320 D mi A4 2.0 D mi desen adamlar audi der demek istiyorum.
    Sen polemik yapmaya devam et.

• yeni jetta alman arabası ama amçları doğrudan amerikan pazarı ve meksikada üretiliyor yani bir alman kalitesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: erci541

VW ile herhangi bir maddi ve gönül bağı olmayan biri olarak konuşuyorum:

2 hafta önce Almanya'da idim. Orada Alman öğretmenle konuşurken, Jetta'dan konu açıldı. ortalama 2.5 tl kuru ve Jetta fiyatını da 45-60 bin tl arası baz alarak 18-24 bin Euro arası TR satış fiyatı var deyince kadının ağzı açık kaldı nerdeyse. O zaman jettaları Türkiye'den alalım diye espri yaptı.

Demek istediğim, VW Alamanya'da imaj olarak o kadar da yerlerde bir marka değil.

Almanya, Almanya diyoruz da arkadaşlar, o kadar da abartmamak gerek. Eski araba da azımsanmayacak kadar çok. Boşverin ya, Almanya'da BMW'lere bineceğime, vatanımda şahine, broadway'e binerim daha iyi.

Bir daha düşün

Edit: Ekleme

Vay be demek millet Almanya'da m3, m5'ten aşağısına binmiyormuş da ben farkedememişim. O resimdeki araçları Kızılhaç dağıtmıyor hocam. Ayrıca o arabaları aylık 10 bin Euro'dan aşağı geliri olanlar alamaz, yemez yani. Ve acaba Almanya şartlarında dahi 10 bin Euro civarı geliri olan aileler toplam nüfusun ne kadarını oluşturuyor? Onu da düşünmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Gerçi ağzına sinek kaçınca sheltox sıkanların yaşadığı topraklarda bu tip şeyler çok normal.

buna epey güldüm funkmaster
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.