Şimdi Ara

Jetta Almanyada da 'YOK' satıyor :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çünkü pahalı.Ucuz olsaydı satılırdı.Zamanında kartal-renault 12 sw satılmadı mı?
  • Yok yahu Almanya'da Filocular Çakal değil,
    1-2 sene içinde Şirket aracı Jettalar kilometreleri düşürülmüş olarak piyasaya verilir...
    Eeee!
    Sırada var talepte,alıcıda adamlar akıllı bir önceki trend filo aracı beyaz Focus II lerdi onlar şu an piyasada dolaşıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hutaha

Yok yahu Almanya'da Filocular Çakal değil,
    1-2 sene içinde Şirket aracı Jettalar kilometreleri düşürülmüş olarak piyasaya verilir...
    Eeee!
    Sırada var talepte,alıcıda adamlar akıllı bir önceki trend filo aracı beyaz Focus II lerdi onlar şu an piyasada dolaşıyor!
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-insignia-sports-tourer-beyaz-2011-66494278/detay

bu aletin sıfırı 75.000 TL

bu 54.850!
    B sınıfı bir araç 50.000 TL oldu bu ülkede!

Biraz daha düşsün bunların fiyatı ben alacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 11 Aralık 2011; 21:23:43 >

• biz miyiz ki...kötü jetta için 12 ay bekleyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

O almanları domuz bağı ile işkence edeceksin, bir sürü bmw,mercedes gördüm bende, ama çoğu sw

Güzelim E class in sw sine biniyor herif ya, direk idam sebebi olmalı bu

Tam tersi tebrik etmek lazım almanları
    Sedan araba saçmalıktır.Sw araba ile aynı uzunlukta olmasına rağmen bagaj hacmi hem daha küçüktür hem de yükleme ağzı dardır.Mesela bir çamaşır makinesini hatchback arabaya koyabilirken sedan araca koyman imkansızdır.

Amerikada tutuluyormu SW ler.

Avrupaya özgü bir saçmalık bu.

Mal taşımak istiyorsan ticarı al.

hocam almanyadan fransadan veya diger avrupa ulkelerinden gelen tanidiklarim var bide oturdugum semte cok izinci geliyor
    yurtdisindan antebe geldikleri arabalari coktan aza siraliyorum
    1-vw sharan
    2-ford galaxy
    3-vw passat variant
    4-mercedes E klasse - sedan

• Yinemi Vw'i Çekemeyenler
  • Almanya'da satılan A4 lerin %60 ı stationdu 3-5 sene önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzetguntalaz

Almanya da gurbetçi arkadaşların söylediklerine göre: Volswagen en alt tabakanın arabası.
    Biraz hallice olanlar mercedes bmw porsche ye biniyor.
    Zengin kesim olarak tabir edilen adamlar Ferrari ve lamboghini ye biniyor diyor.

Tamamen onların yalancısıyım.

Vwninde altında bir Opel olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

quote:

Almanya da gurbetçi arkadaşların söylediklerine göre: Volswagen en alt tabakanın arabası.
    Zengin kesim olarak tabir edilen adamlar Ferrari ve lamboghini ye biniyor diyor.

Opel amerikan diye anılmaya başladı son günlerde. Almanlara ait sadece %10 hissesi bulunduğundan aracı amerikan ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

quote:

Opel amerikan diye anılmaya başladı son günlerde. Almanlara ait sadece %10 hissesi bulunduğundan aracı amerikan ettiler.

bana en son "almanlar opeli satmak vwyi binmek için üretirler" demişlerdi, oradan yola çıktım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

quote:

bana en son "almanlar opeli satmak vwyi binmek için üretirler" demişlerdi, oradan yola çıktım.

Hocam o sözün bisürü türevi var fazla takılmamak lazım menşei almandır firmanın ama şuan bölük pörçük çok sıkıntılı bi durumu var GMnin hissesi var Rusların hissesi var kanadanın hissesi var varda var... Ama alman olarak anılması lazım tabi adamlar boşuna wir lieben autos demiyorlar.

• VW ile herhangi bir maddi ve gönül bağı olmayan biri olarak konuşuyorum:

2 hafta önce Almanya'da idim. Orada Alman öğretmenle konuşurken, Jetta'dan konu açıldı. ortalama 2.5 tl kuru ve Jetta fiyatını da 45-60 bin tl arası baz alarak 18-24 bin Euro arası TR satış fiyatı var deyince kadının ağzı açık kaldı nerdeyse. O zaman jettaları Türkiye'den alalım diye espri yaptı.

Demek istediğim, VW Alamanya'da imaj olarak o kadar da yerlerde bir marka değil.

Almanya, Almanya diyoruz da arkadaşlar, o kadar da abartmamak gerek. Eski araba da azımsanmayacak kadar çok. Boşverin ya, Almanya'da BMW'lere bineceğime, vatanımda şahine, broadway'e binerim daha iyi.
  • Bu markanın amacı ne acep...
  • almanyasa vw yok çok saçma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Türkiyede neden sw araç satılmıyor?
    Çünkü pahalı.Ucuz olsaydı satılırdı.Zamanında kartal-renault 12 sw satılmadı mı?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Bu arada adamlar bmw yi beğenmiyolar, mercedesede yaşlı arabası diyolar.
    Varsa yoksa audi, herkesin hayali olmuş

Şaka dimi bu ? Almanlar BMW beğenmiyor mu ? hangi şehre gittiğini merak ettim doğrusu???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

VW ile herhangi bir maddi ve gönül bağı olmayan biri olarak konuşuyorum:

2 hafta önce Almanya'da idim. Orada Alman öğretmenle konuşurken, Jetta'dan konu açıldı. ortalama 2.5 tl kuru ve Jetta fiyatını da 45-60 bin tl arası baz alarak 18-24 bin Euro arası TR satış fiyatı var deyince kadının ağzı açık kaldı nerdeyse. O zaman jettaları Türkiye'den alalım diye espri yaptı.

Demek istediğim, VW Alamanya'da imaj olarak o kadar da yerlerde bir marka değil.

Almanya, Almanya diyoruz da arkadaşlar, o kadar da abartmamak gerek. Eski araba da azımsanmayacak kadar çok. Boşverin ya, Almanya'da BMW'lere bineceğime, vatanımda şahine, broadway'e binerim daha iyi.

Bir daha düşün

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 11 Aralık 2011; 23:56:28 >

• Sedan jettadan ziyade almanlar golf ü tercih ettikleri içindir hatcback tercih edildiğinden olsa gerek.Almanyanın en çok satan aracıda golf bizim ülkemizdede golf o kadar satmıyor jetta satıyor.
  • En dengeli ve yolu tutan araba bence SEDAN araçlar..Zamanında KARTAL ve RENAULT 12 SW kullandım...Ani direksiyon kırmalarda arkaları nasıl atıyordu çok iyi biliyorum...Gurbetçi kardeşlerimiz çok eşya ve hediye ve kendilerini getirdikleri arabalarını büyük geniş hacimli ve genelde SW yada yüksek tavanlı araçları seçiyorlar...Yani özel sebebi var..Hatback dediğimiz arkası düz arabalarda TÜRKİYEDE ARKA KOLTUKTA OTURANLAR HER AN HER SANİYE TEHLİKE ALTINDALAR...Çünkü yollarda öküz ve ayılar çılgın gibi araba sürüyorlar.Yolunuzda ailecek arabanızla giderken...Arkadan GÜMMMMMM dedilermi film kopuyor...Geri sarması yok....AİLENİZİ SEVİYORSANIZ SEDAN VE SEDAN VE YİNE SEDAN...Avrupalı ne isterse ona binsin ben SEDAN seviyorum..Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Aralık 2011; 1:28:14 >

• SW'ların yol tutuşuna referans olarak Renault 12 ve Kartal'ı almak çok mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.