Şimdi Ara

..JETTA CADDY ASTRA.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende o yüzden sordum 40 000 ytl üstü D sınıfı arac varmı die bence bu fiyata aile için alınabilecek arabalar bunlardır tabi benım zevkime göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKTolga -- 15 Ekim 2008; 14:21:38 >
  • o fiyatlara d sınıfı bakıyorsan kasa değiştirmesi senin için sorun olmazsa sıfır vectra bakabilirsin..
    hem genişlik hem donanım olarak çok iyi araçtır..
    ayrıca kasa değiştireceği için bayilerden çok uygun bir fiyata alabilirsin..
    40bin YTL altına bulabilirsin biraz araştırırsan..
  • jettayla astra c sınıfı ve vectra liste fiyatı en düşük motor ve donanım seçeniğiyle birlikte 42.726,00 YTL ayriyetten 2008 model ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKTolga -- 15 Ekim 2008; 15:28:13 >
  • Vectra ları şu anda vergi levhası bulanan kişilere 35 e falan veriyorlar ama üretimi durduğu için bitmiş durumda stoklar da tükenmiş gidip bayileri araştırmak lazım burdaki yetkili bayinin söylediği bu ...
  • bilgi paylaşımın için teşekkür ederim 2009 a vectra yerine herhalde insigia geliyo oda D sınıfı araclarda vectradan üstün gibi görünüyo fiyat ve özelliği bakımından dediğim gibi 40 000 ytl civarında olması lazım
  • peki bu opel astra sedanın 1.3 cdti nımı almak daha mantıklık yoksa 1.6 sını almak daha mantıklı sizce ??
  • Ben dizelini alırdım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

Hepsini birden çok ucuza almanın bir yolu var

Hem jettanın tipi Astranın önü Caddy nin yanı ve arkası karşınızda çinli üstad chery

..JETTA CADDY ASTRA..

Biraz ciddiyet lütfen, arkadaş sedan demiş
  • kesinlikle jetta diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.