Şimdi Ara

..JETTA CADDY ASTRA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu 3 model arasında gidip gidip geliyorum sizce hangisini almalıyım bu 3 modelde aşagı yukarı 40 000 ytl civarında seçtiğiniz aracı nedeniyle birlikte yazarsanız makbule geçer şimdiden yazıcaklarınız için teşekkür ederim..
    JETTA 1.4 TSİ 122 hp midline..
    Yeni Caddy Life 1.9 TDI 105 hp..
    Yeni Astra Sedan 1.3 CDTi 90 hp Enjoy..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKTolga -- 13 Ekim 2008; 23:41:08 >

• Caddy biraz farklı sınıf kalmamış mı hocam aralarında Ayrıca diğer iki araç benzinli Caddy dizel.Bir çok kriter ayrı düşüyor ; öncelikle siniz kriterleriniz neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Caddy biraz farklı sınıf kalmamış mı hocam aralarında Ayrıca diğer iki araç benzinli Caddy dizel.Bir çok kriter ayrı düşüyor ; öncelikle siniz kriterleriniz neler ?
    opel astrada dizel kriter olarak aile arabası geniş rahatlık dielim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKTolga

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KKTolga

Pardon hocam Astra'yı görmedim

Rahatlık olarak C sınıfı kompak bir araç kadar konfor veremez Caddy kanaatimce

Jetta Midline olduğu için boş donanımlı olur fakat Tsi motor olunca 2 kez düşündürür adamı , Astra keza 1.3 dizel motorun bazı koşullarda(!) yeterliliği şüphe içinde tartışılmakta..

En iyisi buradaki yorumlarla beraber aklınızdaki araçları Showroomlara gidip test ederek en son kararı vermeniz olur

• quote:

quote:

Jetta Midline olduğu için boş donanımlı olur fakat Tsi motor olunca 2 kez düşündürür adamı , Astra keza 1.3 dizel motorun bazı koşullarda(!) yeterliliği şüphe içinde tartışılmakta..

En iyisi buradaki yorumlarla beraber aklınızdaki araçları Showroomlara gidip test ederek en son kararı vermeniz olur

Alıntıları Göster
    en tasarruflu olanı astra dizel..hem alışta hem kullanırken...
    hemde satarken avantajlı...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    primeline
    MİDLİNE
    comfortline
    astrayı performans bakımından bende şüpheyle baktım ama 200 nm lik tork belki fikrimi deiştirir bi bakıma jetta ve caddy performans bakımından astradan ii olsada astranın konfor ve dizaynı hoşuma gitmiyor değil bu arada verdiğin öneriler için çok teşekkür ederim

• quote:

primeline
    MİDLİNE
    comfortline
    astrayı performans bakımından bende şüpheyle baktım ama 200 nm lik tork belki fikrimi deiştirir bi bakıma jetta ve caddy performans bakımından astradan ii olsada astranın konfor ve dizaynı hoşuma gitmiyor değil bu arada verdiğin öneriler için çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    benim astrada tek aklımı karıştıran elektronik olarak bazı sorunlar yarattıgını duymuş olmamdır gerçi böle konular şans işidir ama bi kaç yerden okuyunca ve duyunca aklımda soru işareti bıraktı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A3-civic-308
    geçen hafta açıldı
    OPEL ASTRA SEDAN NASIL ARABA ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim astrada tek aklımı karıştıran elektronik olarak bazı sorunlar yarattıgını duymuş olmamdır gerçi böle konular şans işidir ama bi kaç yerden okuyunca ve duyunca aklımda soru işareti bıraktı..

Alıntıları Göster
    quote:

Benim ve çevremdeki astralarda sorun yok tabi bu olmayacağı anlamına gelmiyor dediğin gibi tamamen sanş işi

• quote:

Caddy biraz farklı sınıf kalmamış mı hocam aralarında Ayrıca diğer iki araç benzinli Caddy dizel.Bir çok kriter ayrı düşüyor ; öncelikle siniz kriterleriniz neler ?
    Opel Astra Sedan 1.3 CDTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 14 Ekim 2008; 13:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    isyankar caddy
     ..JETTA CADDY ASTRA..

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    öncelikle yorumlar için teşekkür ederim bu aracları kullananlar varsa onlarda bilgi paylasımı yapabilirmi ??
  • quote:

öncelikle yorumlar için teşekkür ederim bu aracları kullananlar varsa onlarda bilgi paylasımı yapabilirmi ??

Alıntıları Göster
    Siz 3ü arasında seçim yapın demişsiniz ama ne biliyim 3ününde gözümde bir değeri yok. Bence Golf TSI comfortline,308 1.6hdi 6R premium gibi araçlara yönelmeniz daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Siz 3ü arasında seçim yapın demişsiniz ama ne biliyim 3ününde gözümde bir değeri yok. Bence Golf TSI comfortline,308 1.6hdi 6R premium gibi araçlara yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Alıntıları Göster
    yorum için teşekkür ederim ama hb araba düşünmüyorum
  • quote:

yorum için teşekkür ederim ama hb araba düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    Opel insignia gelecekmiş 1.6 turbo 180hp 55bin ytl
    veya skoda superb veya citroen c5 biraz sınıf atladık ama aklıma alınabilecek sedan başka gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Opel insignia gelecekmiş 1.6 turbo 180hp 55bin ytl
    veya skoda superb veya citroen c5 biraz sınıf atladık ama aklıma alınabilecek sedan başka gelmiyor

Alıntıları Göster
    Hepsini birden çok ucuza almanın bir yolu var

Hem jettanın tipi Astranın önü Caddy nin yanı ve arkası karşınızda çinli üstad chery

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Hem jettanın tipi Astranın önü Caddy nin yanı ve arkası karşınızda çinli üstad chery

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

usta opel combo'yu unutmuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnUzunNickBende

quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

usta opel combo'yu unutmuşsun.

Alıntıları Göster
    Madem sedan düşünüyorsun 40.000 verince D sınıfına yönel.
    C sınıfına kasko dahil 35 den fazla verilmez.35.000 civarında ESP veren hangi Csınıfı varsa onu al,diğer ıvır zıvır özelliklere para dökme.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

C sınıfına kasko dahil 35 den fazla verilmez.35.000 civarında ESP veren hangi Csınıfı varsa onu al,diğer ıvır zıvır özelliklere para dökme.

Alıntıları Göster
    peki bana D sınıfı bi araç önerebilirmisin 40 000 ytl civarında ?
  • quote:

peki bana D sınıfı bi araç önerebilirmisin 40 000 ytl civarında ?

Alıntıları Göster
    jetta.. o fiyata güzel araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Hocam fiyatlardan haberin yok galiba

Ben kasko dahil 35 den aşagı c sınıfı görmedim

Dediğin fiyatlara 'b' ler yaklaştı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.