Şimdi Ara

A3-civic-308

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle ilk aracım olacak bu üç araç arasında kaldım. Asıl istediğim araç a3 8p 3 kapı olan kasa sizce bu araç alınır mı sorun çıkarır mı ne dersiniz

diğer araç fd6 civic temiz bulunabilirse bunuda düşünüyorum

son olarak 308 t9 kasa

bütçem maksimum 700.000 bu üç araç arasında asıl istediğim araç a3 8p kullanan veya tecrübeliler varsa araç hakkında yorumlarını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2005'te Golf 5 1.6 102 midline almıştım, arkadaşta 2 sene sonra 3 kapı A3 aldı 1.6.

Şimdi araba şöyleydi böyleydi diye anlatsam, senin alacağım 15 yaşındaki aracı ne kadar yansıtır bilemem. ben kullandığımda araç sıfırdı. benim açık gri sert plastik denizi Golfün kokpitinden sonra o yıllarda mücehver gibi gelmişti A3ün kabini.

Ama şu anda git bak 300-400binde bir araca içi ahır gibi oldu gitti hepsi.

Ben olsam Giulietta 1.6 jtd kovalardım, temiz bir tane şöyle. 320nm torkla her viteste koltuğa yapışma garantisi, yakıt ekonomisi, keskin Alfa direksiyonu ve şasisi, güzel tasarım-uygun fiyat.

Bana fazla avangard kaçar böyle arabalar dersen Focus mk2.5 1.6 tdci manuel. bunu da 5 seneye yakın kullandım, çok keyif almışımdır, herşeyi ile şahane araçtır. yok benim seçeneklerden biri olsun dersen 308 1.6 e-hdi classic edition plus. bu jenerasyon dizel C hatchbacklerin hemen hepsi candır. temizini bulabilmek kaydı ile.

• Çok iri değilseniz 308 dizel güzel olabilir. Hem sürüş dinamikleri çok övülmüştü hem de motoru şanzımanı sorunsuz.

A3 2013 sonrası olmadıkça bence alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 5 Şubat 2025; 22:8:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    /// PEUGEOT 308 ///
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.