Şimdi Ara

Jetta için LCD TV Aldım. Resimler eklenmiştir. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aslanbaba

quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

ucuz arabalara takılan tv bu tofaş taksilerde çok var vw klasına kenwood pioneer gibi panel yakısır

yanlış bir mantık ile girmişsin konuya..
    bazen 80 ytl lik bir DVD ile yapabildiklerini 400 � Denon ile yapamıyorsun..yukarıdaki resimlerden anlayabilirsin..

her cihazın durumu farklıdır..üreticiler kısıtlı olarak herşeyi doldurmazlar..herşey marka değil..

denon HDMI çıkışı ile bana iyi görüntü verirken..okuyabildiği Divxlere türkçe altyazı desteği vermez..USB bellek okumaz..karizması ile sistemde oturur..takımı tamamlar dediğin gibi..

ama ne yaparsın..alırsın bunu yapabilen bir çin işini ..bitirirsin işini..

bu ekranda USB bellek girişi olması , Divxleri takılmadan okuması , türkçe altyazıları açması +1000 avantajdır..

dediğin markalarda bir tane bul bakayım dediğim özellikleri , burada bizim ile paylaş ..ama imkansız dostum..bu fiyata bu kabiliyet..zor

sen tecrübenin alışverişteki + larını unutursan , boşa para harcarsın..

umarım bilgilenmişsindir..

kolay gelsin..
    saol ama odun gibi duruyor o taktığın şey panale oturmamamış ayrı bi şey gibi tofaş taksilerde var ... onlar memnun estetik kaygıları yok .... siz mutluysanız sorun yok kenwood 7025 var bide ona bak derim mutluysan güle güle kullan

• quote:

saol ama odun gibi duruyor o taktığın şey panale oturmamamış ayrı bi şey gibi tofaş taksilerde var ... onlar memnun estetik kaygıları yok .... siz mutluysanız sorun yok kenwood 7025 var bide ona bak derim mutluysan güle güle kullan

panele oturtmak gibi bir gayet taşımadığımı anlayamamış olan birisinin odun benzetmesini gayet hoş karşılıyorum..ısrarla taksi muhabbetine giriyorsun..yetişkin birisi olarak
    komplex içinde olmamanı tavsiye edeceğim..

ayrıca iki mesajınında buradaki paylaşıma yakışmadığını belirtmek isterim..

araç içinde bırakmayacağım ve yolculukta benim seyretmeyeceğim bir şeyi abartmanın bir anlamı yok..fiyat / performans mantığına ulaşmadığın için sana daha ne yazayım..

çocuklar için alınmış bir eğlence..o kadar..

böyle ürünlerin nasıl performans verdiğini ürünün kabiliyetlerinin neler olduğunu merak edenler için emek verip yazıyor resim çekip ekliyorum..

belkide hata yapıyorum..ne gerek vardı dedirttin bana..

• ARKADAŞLAR KONUYLA ALAKASIZ AMA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. JETTA KULLANICILARINN TAVSİYELERİ İÇİN Bİ BAŞLIK AÇTIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM. TEŞEKKÜRLER

http://forum.donanimhaber.com/m_22578825/tm.htm
  • quote:

quote:

panele oturtmak gibi bir gayet taşımadığımı anlayamamış olan birisinin odun benzetmesini gayet hoş karşılıyorum..ısrarla taksi muhabbetine giriyorsun..yetişkin birisi olarak
    komplex içinde olmamanı tavsiye edeceğim..

ayrıca iki mesajınında buradaki paylaşıma yakışmadığını belirtmek isterim..

araç içinde bırakmayacağım ve yolculukta benim seyretmeyeceğim bir şeyi abartmanın bir anlamı yok..fiyat / performans mantığına ulaşmadığın için sana daha ne yazayım..

çocuklar için alınmış bir eğlence..o kadar..

böyle ürünlerin nasıl performans verdiğini ürünün kabiliyetlerinin neler olduğunu merak edenler için emek verip yazıyor resim çekip ekliyorum..

belkide hata yapıyorum..ne gerek vardı dedirttin bana..

aslanbaba yorumların için sağol, bende böyle bir şey düşünüyorum...
    o taksi muhabbetine giren marka meraklısı arkadaşada özenti olmaktan ziyade f/p değerlendirmesi yapmasını tavsiye ederim. Anlayabileceğini sanmasam da

• LCD'yi nerden aldınız ve tam model numarasını yazarsanız sevinirim.Bende inceleyip almak isterim.
  • hocam madem bu kadar kaliteyi seviyorsun ...neden kamasonic ???
  • quote:

ilk defa doğru düzgün kullanıp , kurcaladım..bir arkadaşım ile akşam yemeğinden sonra dolmabahçede çay sohbet derken bir yandanda TV performansını denedim..
    havadan autoscan ederek 35 kanal buldu..kablolu yayına yakın netlikte üzerindeki anten ile yayın aldı..resimlerde gözüküyor..çok çok iyi..
    yanlız unutmamak gerek ki..tam karşımda çamlıca yayın antenleriden gelen sinyaller vardı..
    ama genel olarak etrafı kapalı bir alanda yayın alış gücü düşücektir..denedim..kanal sayısı..azalıyor..hafif karlanmalar başlıyor..bu ne demek araca daha yüksek güçte bir anten adapte edildiğinde açık alanda çektiği gibi yayın alır..

usb den yüklü divx filmlerimi altyazıları ile birlikte sorunsuz okumaktadır....işte bu olay ekranı tam performans arabada kullanmamızı sağlıyor..süratli giderken tv seyredemezsiniz..çok güçlü bir anten sistemi gerekir..yada ülkemizin dijital olarak karasal yayına geçmesi gerekir..bu nedemek zaten ömür geçiyor..beklemek yerine cihaz tüketmek bana daha karlı geliyor..para varsa harcayın..

neyse..devam edelim..pratik oluşu ile arka koltukta oturan eşiniz çocuğunuz..usb bellekte taşıdığınız filmleri rahatça seyredebilir..kumandası ile full kotrol çok kolay ve güzel..dosyalar kolay seçiliyor ve sorunsuz..

3 bölümde görüyor video , müzik , ve fotoğraf ..bellek ne alırsa full izlersiniz istediğinizi..

hertürlü film bulunan mp4 formatını beleş olarak netten sömürüp im too mpeg ile divx ripleyin..belleğe atın ..alın size full yolculuk eğlencesi..

piknik muhabbetine girmiyorum..sanırım genelde çamlıca civarı bulunmak lazım ki net görüntü alınsın..

ama ilk aldığım akşam üzeri..gerçekten sıkışık trafikte eminönünden beşiktaşa gelirken tv izleyerek geldim..gayette keyifli idi..

gelelim resimler..

Jetta için LCD TV Aldım. Resimler eklenmiştir.

buraya kadar TV idi..NBC-e , TRT 2 haberler , TNT de matrix

diğer tüm güncel kanallar çekiyordu..

bundan aşağı diVX altyazılar sorunsuz..filmler net ve kesilmeden oynamakta..

kutunun içinden çıkanlar

hepinize kolay gelsin..

ASLANBABA

sevgiler , saygılar..

keşke mp3 çaları çıkartıp direk cd çalar tipi lcd alsaydın daha havalı olurdu

• Arabada uzun yol için bir ekran bulundurmak çok akıllıca,gayet net gösteriyor. hayırlı olsun güle güle kullan hocam.
  • quote:

ilk defa doğru düzgün kullanıp , kurcaladım..bir arkadaşım ile akşam yemeğinden sonra dolmabahçede çay sohbet derken bir yandanda TV performansını denedim..
    havadan autoscan ederek 35 kanal buldu..kablolu yayına yakın netlikte üzerindeki anten ile yayın aldı..resimlerde gözüküyor..çok çok iyi..
    yanlız unutmamak gerek ki..tam karşımda çamlıca yayın antenleriden gelen sinyaller vardı..
    ama genel olarak etrafı kapalı bir alanda yayın alış gücü düşücektir..denedim..kanal sayısı..azalıyor..hafif karlanmalar başlıyor..bu ne demek araca daha yüksek güçte bir anten adapte edildiğinde açık alanda çektiği gibi yayın alır..

usb den yüklü divx filmlerimi altyazıları ile birlikte sorunsuz okumaktadır....işte bu olay ekranı tam performans arabada kullanmamızı sağlıyor..süratli giderken tv seyredemezsiniz..çok güçlü bir anten sistemi gerekir..yada ülkemizin dijital olarak karasal yayına geçmesi gerekir..bu nedemek zaten ömür geçiyor..beklemek yerine cihaz tüketmek bana daha karlı geliyor..para varsa harcayın..

neyse..devam edelim..pratik oluşu ile arka koltukta oturan eşiniz çocuğunuz..usb bellekte taşıdığınız filmleri rahatça seyredebilir..kumandası ile full kotrol çok kolay ve güzel..dosyalar kolay seçiliyor ve sorunsuz..

3 bölümde görüyor video , müzik , ve fotoğraf ..bellek ne alırsa full izlersiniz istediğinizi..

hertürlü film bulunan mp4 formatını beleş olarak netten sömürüp im too mpeg ile divx ripleyin..belleğe atın ..alın size full yolculuk eğlencesi..

piknik muhabbetine girmiyorum..sanırım genelde çamlıca civarı bulunmak lazım ki net görüntü alınsın..

ama ilk aldığım akşam üzeri..gerçekten sıkışık trafikte eminönünden beşiktaşa gelirken tv izleyerek geldim..gayette keyifli idi..

gelelim resimler..

buraya kadar TV idi..NBC-e , TRT 2 haberler , TNT de matrix

diğer tüm güncel kanallar çekiyordu..

bundan aşağı diVX altyazılar sorunsuz..filmler net ve kesilmeden oynamakta..

kutunun içinden çıkanlar

hepinize kolay gelsin..

ASLANBABA

sevgiler , saygılar..

abim çok güzel Maşallah diyelim.Sen kulak asma işini gördükten sonra markası hiç önemli değil.Benim çok hoşuma gitti

• selam banada yeni hediye gelmişti ama benimki teyp şeklinde
    önünde 6,2" ekranı var dokunmatik ve kendi teybi çıkartıp onu monte ettim
    DVD,Dvix,Vcd,MP3,MP4,SD kart girişli,Bluetooth,GPS bağlanabilir,TV,RADYO,park sensörü veya kamera bağlanabilir,ekstreden 2 monitöre daha yayın yapabilir.
    4x50W+sub bofer çıkışları var
    ve sadece oyun oynanmiyor veya PS2 bağlamam gerek.
    fotograflarını çekip koyarım bir ara.
  • modelini ve fiyatınıda açıklarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.