Şimdi Ara

Jetta için LCD TV Aldım. Resimler eklenmiştir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arabasında LCD TV kullanan , yada performansı hakkında bilgi sahibi olan varmı..?

geçen gün görmüş olduğum bu LCD TV yi arabama adapte etmeyi düşünüyorum..kullanıcı deneyimi olan arkadaşlar performans hakkında biraz bilgi verebilirmi..

idare eder bile bir yoruma , alınabilir diye düşünüyorum..

sabit durumlarda ise TV çokta kötü olacağını sanmıyorum..arabanın 12V çıkışını değerlendirelim

nedersiniz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 15 Mart 2008; 10:28:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

walla araba içinde kafalıklara montaj dışında çok gereksiz bence.....12 volt olan elektriği 230 volt ve 400 watt adaptör ile bagajda buzdolabı olarak kullanabilirsin mesela...illa değelendirmek istersen.....

@plantamax
    kafalık montajı pek işime gelmez..araba yolda kalıyor..istanbulda malum 200 Ytl lik bir ekran için bir halt varmış gibi camı patlatıp girecek salak çok..ve bu ekrandan TV yayını ve USB den divx olayı benim için iyi ve yeterli olacak ...
    ben daha pratik sabit montaj yapmadan sadece el freninin oradaki 12 W dan yararlanarak kullanacağım araç içi bir ekstra olacağını düşünüyorum..( 250 YTL )

benim merak ettiğim..
    acaba bu cihazlar araba içinde nasıl yayın alıyor..
    arabasında ben kullandım diyenin tecrübesi nasıl ?
    alıpta bir işe yaramayacak bir LCD TV mi..?

geçen gün bu tip LCD TV satan bir yere uğramıştım.. kablolu yayın yada uydu üzerinden cam gibi görüntü veriyordu..üzerindeki anten ilede karlıda olsa 2-3 kanal aldı..ama kapalı ortam hanın 2 kat aşağısında olan bir mağaza 8 kat da üzerinde var..etraf kapalı..

satanın dediğine göre abi araba sabit iken yayın olduğu sürece sorunsuz izelersin..hareket halinde kesilmeler olur..( ehh buna razıyım..ben kullanırken seyretmeyeceğim..)
    ama piknikti..sabit bir yerde beklerken..araba içinde çok pratik bir iş göreceğini düşünüyorum..özellik ile üzerindeki USB girişi olması sebebi ile USB Flaş bellekten film seyrettirebilirsem..çocuklar için çok keyifli olacak..

hiç kullanan oldumu arkadaşlar..??

kullanan arkadaşımız yoksa ve burada bilgi alamazsam..zaten gidip alacağım...çok büyük bir para değil..

ve buradan sizlerlede tebrübelerimi paylaşacağım..fotosunuda koyarım..
    belki yaww dur fena değilmiş bende alayım diyen olacaklara araç içi eğlencemize bir katkı sağlamış olurum..

yeterki iş görsün..

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanbaba

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

walla araba içinde kafalıklara montaj dışında çok gereksiz bence.....12 volt olan elektriği 230 volt ve 400 watt adaptör ile bagajda buzdolabı olarak kullanabilirsin mesela...illa değelendirmek istersen.....

@plantamax
    kafalık montajı pek işime gelmez..araba yolda kalıyor..istanbulda malum 200 Ytl lik bir ekran için bir halt varmış gibi camı patlatıp girecek salak çok..ve bu ekrandan TV yayını ve USB den divx olayı benim için iyi ve yeterli olacak ...
    ben daha pratik sabit montaj yapmadan sadece el freninin oradaki 12 W dan yararlanarak kullanacağım araç içi bir ekstra olacağını düşünüyorum..( 250 YTL )

benim merak ettiğim..
    acaba bu cihazlar araba içinde nasıl yayın alıyor..
    arabasında ben kullandım diyenin tecrübesi nasıl ?
    alıpta bir işe yaramayacak bir LCD TV mi..?

geçen gün bu tip LCD TV satan bir yere uğramıştım.. kablolu yayın yada uydu üzerinden cam gibi görüntü veriyordu..üzerindeki anten ilede karlıda olsa 2-3 kanal aldı..ama kapalı ortam hanın 2 kat aşağısında olan bir mağaza 8 kat da üzerinde var..etraf kapalı..

satanın dediğine göre abi araba sabit iken yayın olduğu sürece sorunsuz izelersin..hareket halinde kesilmeler olur..( ehh buna razıyım..ben kullanırken seyretmeyeceğim..)
    ama piknikti..sabit bir yerde beklerken..araba içinde çok pratik bir iş göreceğini düşünüyorum..özellik ile üzerindeki USB girişi olması sebebi ile USB Flaş bellekten film seyrettirebilirsem..çocuklar için çok keyifli olacak..

hiç kullanan oldumu arkadaşlar..??

kullanan arkadaşımız yoksa ve burada bilgi alamazsam..zaten gidip alacağım...çok büyük bir para değil..

ve buradan sizlerlede tebrübelerimi paylaşacağım..fotosunuda koyarım..
    belki yaww dur fena değilmiş bende alayım diyen olacaklara araç içi eğlencemize bir katkı sağlamış olurum..

yeterki iş görsün..

Alıntıları Göster
    evet kullanan arkadaşlar var ise bende düşünüyorum yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: LiOn1905

evet kullanan arkadaşlar var ise bende düşünüyorum yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    jetta için LCD TV yi aldım süper...

dün biraz trafik vardı..uygun yer olduğunda cam gibi görüntü veriyor..hemde üzerindeki anten ile yanlız yukarıda resmini koyduğum next markayı almadım..
    başka marka aldım..

sebebi..ise iyice araştırmadan..test edip almam..
    yanımda götürdüğüm USB flaş bellek divx lerdeki altyazıyı açmadı..ve next zayıf kaldı..

ama favorim olan olan ikinci markayı aldım..çatır çatır alt yazı açıyor..şakır şakır filmleri oynatıyor..sorun yok..süper süper..

ekran kalitesi harika.. 8 inclik bir ekran..next inkisi 7'' inc di..çakmakdan 12 AC çıkıştan güç alıyor..uzaktan kumandalı..

..bellekte lost un son bölümü vardı.. onuda seyrettim..

trafik sıkışık idi..diğer arabadakileri biraz kıskaç bakar gibi gördüm..

eve geldim..uydu ,kablolu , netten indirdiğim divxler , mp4 filmler hepsinide müthiş bir şekilde sorunsuz oynatıyor..

sonuç.. tvde yayın aldığı yerde cam gibi görüntü veriyor..

dolmabahçeden beşiktaşa.cam gibi CNBS-e den piyasa söyleşisini izleyip borsayı takip ederek..geldim..

divx filimlerimi altyazıları sorunsuz oynatıyor..

çok memnunum..iyiki almışım..

fazla vaktim yok..kısa keseceğim..

ilk fırsatta fotolarını koyarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 14 Mart 2008; 9:46:05 >

• quote:

jetta için LCD TV yi aldım süper...

dün biraz trafik vardı..uygun yer olduğunda cam gibi görüntü veriyor..hemde üzerindeki anten ile yanlız yukarıda resmini koyduğum next markayı almadım..
    başka marka aldım..

sebebi..ise iyice araştırmadan..test edip almam..
    yanımda götürdüğüm USB flaş bellek divx lerdeki altyazıyı açmadı..ve next zayıf kaldı..

ama favorim olan olan ikinci markayı aldım..çatır çatır alt yazı açıyor..şakır şakır filmleri oynatıyor..sorun yok..süper süper..

ekran kalitesi harika.. 8 inclik bir ekran..next inkisi 7'' inc di..çakmakdan 12 AC çıkıştan güç alıyor..uzaktan kumandalı..

..bellekte lost un son bölümü vardı.. onuda seyrettim..

trafik sıkışık idi..diğer arabadakileri biraz kıskaç bakar gibi gördüm..

eve geldim..uydu ,kablolu , netten indirdiğim divxler , mp4 filmler hepsinide müthiş bir şekilde sorunsuz oynatıyor..

sonuç.. tvde yayın aldığı yerde cam gibi görüntü veriyor..

dolmabahçeden beşiktaşa.cam gibi CNBS-e den piyasa söyleşisini izleyip borsayı takip ederek..geldim..

divx filimlerimi altyazıları sorunsuz oynatıyor..

çok memnunum..iyiki almışım..

fazla vaktim yok..kısa keseceğim..

ilk fırsatta fotolarını koyarım..

Alıntıları Göster
    hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullan.. öncelikle bende düşünüyorum arabam için böyle bir lcd tv. aldığın markanın adını, kaça aldığını tam olarak yazarsan çok memnun olurum.. şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: LiOn1905

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullan.. öncelikle bende düşünüyorum arabam için böyle bir lcd tv. aldığın markanın adını, kaça aldığını tam olarak yazarsan çok memnun olurum.. şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    güle güle kullan aslanbaba.

ne marka, kaça aldın?
    nereye monte ettin?

220v adaptörde mevcutmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

ne marka, kaça aldın?
    nereye monte ettin?

220v adaptörde mevcutmu?

Alıntıları Göster
    saat 23:00-24:00 arası ayrıntılı bir bilgi ve foto aktaracağım..

şu an çok yoğunum bunu bile zor yazdım..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aslanbaba

Aslan hayırlı olsun resimleri bekliyoruz....

• quote:

Orijinalden alıntı: LİTEON

quote:

Orjinalden alıntı: aslanbaba

Aslan hayırlı olsun resimleri bekliyoruz....

Alıntıları Göster
    ilk defa doğru düzgün kullanıp , kurcaladım..bir arkadaşım ile akşam yemeğinden sonra dolmabahçede çay sohbet derken bir yandanda TV performansını denedim..
    havadan autoscan ederek 35 kanal buldu..kablolu yayına yakın netlikte üzerindeki anten ile yayın aldı..resimlerde gözüküyor..çok çok iyi..
    yanlız unutmamak gerek ki..tam karşımda çamlıca yayın antenleriden gelen sinyaller vardı..
    ama genel olarak etrafı kapalı bir alanda yayın alış gücü düşücektir..denedim..kanal sayısı..azalıyor..hafif karlanmalar başlıyor..bu ne demek araca daha yüksek güçte bir anten adapte edildiğinde açık alanda çektiği gibi yayın alır..

usb den yüklü divx filmlerimi altyazıları ile birlikte sorunsuz okumaktadır....işte bu olay ekranı tam performans arabada kullanmamızı sağlıyor..süratli giderken tv seyredemezsiniz..çok güçlü bir anten sistemi gerekir..yada ülkemizin dijital olarak karasal yayına geçmesi gerekir..bu nedemek zaten ömür geçiyor..beklemek yerine cihaz tüketmek bana daha karlı geliyor..para varsa harcayın..

neyse..devam edelim..pratik oluşu ile arka koltukta oturan eşiniz çocuğunuz..usb bellekte taşıdığınız filmleri rahatça seyredebilir..kumandası ile full kotrol çok kolay ve güzel..dosyalar kolay seçiliyor ve sorunsuz..

3 bölümde görüyor video , müzik , ve fotoğraf ..bellek ne alırsa full izlersiniz istediğinizi..

hertürlü film bulunan mp4 formatını beleş olarak netten sömürüp im too mpeg ile divx ripleyin..belleğe atın ..alın size full yolculuk eğlencesi..

piknik muhabbetine girmiyorum..sanırım genelde çamlıca civarı bulunmak lazım ki net görüntü alınsın..

ama ilk aldığım akşam üzeri..gerçekten sıkışık trafikte eminönünden beşiktaşa gelirken tv izleyerek geldim..gayette keyifli idi..

gelelim resimler..

buraya kadar TV idi..NBC-e , TRT 2 haberler , TNT de matrix

diğer tüm güncel kanallar çekiyordu..

bundan aşağı diVX altyazılar sorunsuz..filmler net ve kesilmeden oynamakta..

kutunun içinden çıkanlar

hepinize kolay gelsin..

ASLANBABA

sevgiler , saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 16 Mart 2008; 17:07:17 >

• quote:

ilk defa doğru düzgün kullanıp , kurcaladım..bir arkadaşım ile akşam yemeğinden sonra dolmabahçede çay sohbet derken bir yandanda TV performansını denedim..
    havadan autoscan ederek 35 kanal buldu..kablolu yayına yakın netlikte üzerindeki anten ile yayın aldı..resimlerde gözüküyor..çok çok iyi..
    yanlız unutmamak gerek ki..tam karşımda çamlıca yayın antenleriden gelen sinyaller vardı..
    ama genel olarak etrafı kapalı bir alanda yayın alış gücü düşücektir..denedim..kanal sayısı..azalıyor..hafif karlanmalar başlıyor..bu ne demek araca daha yüksek güçte bir anten adapte edildiğinde açık alanda çektiği gibi yayın alır..

usb den yüklü divx filmlerimi altyazıları ile birlikte sorunsuz okumaktadır....işte bu olay ekranı tam performans arabada kullanmamızı sağlıyor..süratli giderken tv seyredemezsiniz..çok güçlü bir anten sistemi gerekir..yada ülkemizin dijital olarak karasal yayına geçmesi gerekir..bu nedemek zaten ömür geçiyor..beklemek yerine cihaz tüketmek bana daha karlı geliyor..para varsa harcayın..

neyse..devam edelim..pratik oluşu ile arka koltukta oturan eşiniz çocuğunuz..usb bellekte taşıdığınız filmleri rahatça seyredebilir..kumandası ile full kotrol çok kolay ve güzel..dosyalar kolay seçiliyor ve sorunsuz..

3 bölümde görüyor video , müzik , ve fotoğraf ..bellek ne alırsa full izlersiniz istediğinizi..

hertürlü film bulunan mp4 formatını beleş olarak netten sömürüp im too mpeg ile divx ripleyin..belleğe atın ..alın size full yolculuk eğlencesi..

piknik muhabbetine girmiyorum..sanırım genelde çamlıca civarı bulunmak lazım ki net görüntü alınsın..

ama ilk aldığım akşam üzeri..gerçekten sıkışık trafikte eminönünden beşiktaşa gelirken tv izleyerek geldim..gayette keyifli idi..

gelelim resimler..

buraya kadar TV idi..NBC-e , TRT 2 haberler , TNT de matrix

diğer tüm güncel kanallar çekiyordu..

bundan aşağı diVX altyazılar sorunsuz..filmler net ve kesilmeden oynamakta..

kutunun içinden çıkanlar

hepinize kolay gelsin..

ASLANBABA

sevgiler , saygılar..

Alıntıları Göster
    100-120km hızla giderken çekmez sanırım birde şehirdışına çıkarken bir sorun çıkarırmı aynı zamanda kutusunda gördüğüm üzere 2gb hafıza kartı diyor kutunun içinde bu hafıza kartı çıkıyormu.

Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: LİTEON

100-120km hızla giderken çekmez sanırım birde şehirdışına çıkarken bir sorun çıkarırmı aynı zamanda kutusunda gördüğüm üzere 2gb hafıza kartı diyor kutunun içinde bu hafıza kartı çıkıyormu.

Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.

Alıntıları Göster
    Sanırım sabitlemek için bir yerleri delmek gerekiyor. Yanılıyormuyum. Şehir içerisinde sıkışık trafikte iyi vakit geçirttirir. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Sanırım sabitlemek için bir yerleri delmek gerekiyor. Yanılıyormuyum. Şehir içerisinde sıkışık trafikte iyi vakit geçirttirir. Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    Bence 245 ytl'nin kesinlikle hakkını veren bir alet, divx ve subtitlelarını oynatabilmesi de gayet iyi,güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaRocquee

Bence 245 ytl'nin kesinlikle hakkını veren bir alet, divx ve subtitlelarını oynatabilmesi de gayet iyi,güle güle kullan

Alıntıları Göster
    kutunun üzerindeki resimler sadece desteklediği kartları ifade ediyor..

kutudan çıkanlar..sadece resimde gözükenler..

yüksek hızlarda performans beklemek imkansız..üzerindeki anten ile bulunduğunuz alandaki sinyal gücüne göre kalite var..ara sokak yada yayınların zayıf olduğu yerlerde karlanma başlar..çekim düşer..

ancak araca bu tip tvler için takviye antenler monte ettiğinizde daha iyi olur..50 tl gibi satılan antenler mevcut..

ben çocuklara usb üzerinden çizgi film seyrettiriyorum..sabit durumlarda da araç içi farklı bir eğlence , ekstra bir olay..zevk meselesi..ben keyif aldım...
    hem çektiği kadar tv ..yada divx . mp4 filmde gayet başarılı..beklediğimin üzerinde olduğu için bana yeter..

sabit durumda torpido üzerindeki alanda gayet güzel duruyor..sıkışık trafikte düşmeden duruyor..montaja gerek yok..tabi 7 sn de 100 km hız kalkışı yapmayın yeter..

sabit monte düşünmüyorum..çocuklar için iki koltuğun arasına hafifçe sıkışıyor..çok fazla kalabalık aparat yok..elfrenini oradaki 12 V çıkış a giren bir kablo o kadar..işim bittiğinde 10 sn de toparlayıp kaldırıyorum..sonuçta arabamda tv var...245 tl ye başarılı bir ürün..

hatırı sayılır şekilde elektronik ürün tüketen birisi olarak..çok sevdim..

• quote:

kutunun üzerindeki resimler sadece desteklediği kartları ifade ediyor..

kutudan çıkanlar..sadece resimde gözükenler..

yüksek hızlarda performans beklemek imkansız..üzerindeki anten ile bulunduğunuz alandaki sinyal gücüne göre kalite var..ara sokak yada yayınların zayıf olduğu yerlerde karlanma başlar..çekim düşer..

ancak araca bu tip tvler için takviye antenler monte ettiğinizde daha iyi olur..50 tl gibi satılan antenler mevcut..

ben çocuklara usb üzerinden çizgi film seyrettiriyorum..sabit durumlarda da araç içi farklı bir eğlence , ekstra bir olay..zevk meselesi..ben keyif aldım...
    hem çektiği kadar tv ..yada divx . mp4 filmde gayet başarılı..beklediğimin üzerinde olduğu için bana yeter..

sabit durumda torpido üzerindeki alanda gayet güzel duruyor..sıkışık trafikte düşmeden duruyor..montaja gerek yok..tabi 7 sn de 100 km hız kalkışı yapmayın yeter..

sabit monte düşünmüyorum..çocuklar için iki koltuğun arasına hafifçe sıkışıyor..çok fazla kalabalık aparat yok..elfrenini oradaki 12 V çıkış a giren bir kablo o kadar..işim bittiğinde 10 sn de toparlayıp kaldırıyorum..sonuçta arabamda tv var...245 tl ye başarılı bir ürün..

hatırı sayılır şekilde elektronik ürün tüketen birisi olarak..çok sevdim..

Alıntıları Göster
    ucuz arabalara takılan tv bu tofaş taksilerde çok var vw klasına kenwood pioneer gibi panel yakısır

• quote:

Orijinalden alıntı: virtusft

ucuz arabalara takılan tv bu tofaş taksilerde çok var vw klasına kenwood pioneer gibi panel yakısır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

yanlış bir mantık ile girmişsin konuya..
    bazen 80 ytl lik bir DVD ile yapabildiklerini 400 € Denon ile yapamıyorsun..yukarıdaki resimlerden anlayabilirsin..

her cihazın durumu farklıdır..üreticiler kısıtlı olarak herşeyi doldurmazlar..herşey marka değil..

denon HDMI çıkışı ile bana iyi görüntü verirken..okuyabildiği Divxlere türkçe altyazı desteği vermez..USB bellek okumaz..karizması ile sistemde oturur..takımı tamamlar dediğin gibi..

ama ne yaparsın..alırsın bunu yapabilen bir çin işini ..bitirirsin işini..

bu ekranda USB bellek girişi olması , Divxleri takılmadan okuması , türkçe altyazıları açması +1000 avantajdır..

dediğin markalarda bir tane bul bakayım dediğim özellikleri , burada bizim ile paylaş ..ama imkansız dostum..bu fiyata bu kabiliyet..zor

sen tecrübenin alışverişteki + larını unutursan , boşa para harcarsın..

umarım bilgilenmişsindir..

kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: meke

ne marka, kaça aldın?
    nereye monte ettin?

220v adaptörde mevcutmu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: meke

ne marka, kaça aldın?
    nereye monte ettin?

220v adaptörde mevcutmu?

@meke dostum..

genel bilgileri aktardım ..ama seninde özel soruna cevap vereyim..

kutudan özel olarak senin arabadaki çıkışa uygun bir adaptör yok..sadece çakmaktan 12 V alabilecek bir çakmak adaptörü , ve Evde ve işde normal 220 prizden 12V a çeviren bir adaptör çıkıyor..yukarıdaki resimlerde gözüküyor..

ama bunu uygun hale getirmen mümkün..karaköydeki Elektronik pasajında böyle bir adaptör yaptırabilirsin..

hatta fişini Adaptörünü kablonu alıp kendin yapabilirsin..ben çakmak kablosunun kısa olduğunu gördüm..oradan biraz bir kaç malzeme alarak kendim yaparak kabloyu uzattım..hem keyifli bir uğraş hemde işin bilirsen yok yoktur..

kolay gelsin..

not: bu arada görüşmek kısmet olmadı. uygun bir pazar sabahı 1-2 saatte olsa dolmabahçede bir kahvaltı ile görüşelim..gelmek isteyenler davetlidir..poçayı kapan gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 16 Mart 2008; 12:53:35 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: meke

ne marka, kaça aldın?
    nereye monte ettin?

220v adaptörde mevcutmu?

@meke dostum..

genel bilgileri aktardım ..ama seninde özel soruna cevap vereyim..

kutudan özel olarak senin arabadaki çıkışa uygun bir adaptör yok..sadece çakmaktan 12 V alabilecek bir çakmak adaptörü , ve Evde ve işde normal 220 prizden 12V a çeviren bir adaptör çıkıyor..yukarıdaki resimlerde gözüküyor..

ama bunu uygun hale getirmen mümkün..karaköydeki Elektronik pasajında böyle bir adaptör yaptırabilirsin..

hatta fişini Adaptörünü kablonu alıp kendin yapabilirsin..ben çakmak kablosunun kısa olduğunu gördüm..oradan biraz bir kaç malzeme alarak kendim yaparak kabloyu uzattım..hem keyifli bir uğraş hemde işin bilirsen yok yoktur..

kolay gelsin..

not: bu arada görüşmek kısmet olmadı. uygun bir pazar sabahı 1-2 saatte olsa dolmabahçede bir kahvaltı ile görüşelim..gelmek isteyenler davetlidir..poçayı kapan gelsin..

Alıntıları Göster
    toyota corollaya dvd falan bundan daha marifetli birşey. teybin yerine takılıyor ck dıye oturmuş ona benzer birşey bulsaydın keşke bu arabanın karizmasını çizer gibi olmuş biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGotFadıl

toyota corollaya dvd falan bundan daha marifetli birşey. teybin yerine takılıyor ck dıye oturmuş ona benzer birşey bulsaydın keşke bu arabanın karizmasını çizer gibi olmuş biraz

Alıntıları Göster
    gerçekten harikaymış ya güle güle kullan aslanbaba abi

• quote:

Orijinalden alıntı: CeNgİzHaN.

gerçekten harikaymış ya güle güle kullan aslanbaba abi

Alıntıları Göster
    Aslan baba beşiktaş'ta mı oturuyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaRocquee

Aslan baba beşiktaş'ta mı oturuyosun?

Alıntıları Göster
    çok güzel bir ürün güle güle kullan ama insan buna bakarken kaza yapar dikkat et kendini fazla kaptırma tv ye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.