Şimdi Ara

JETTA MI GOLF MÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Bence golf çünkü jetta kişiliksiz bir araba ön tarafı golf arkası passat o yüzden beyenmiyorum fazla...

Passata benzemesi neden bu kadar rahatsız ediyor ki? Bence + puandır. Çünkü kasası çok heybetli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Bence golf çünkü jetta kişiliksiz bir araba ön tarafı golf arkası passat o yüzden beyenmiyorum fazla...

Passata benzemesi neden bu kadar rahatsız ediyor ki? Bence + puandır. Çünkü kasası çok heybetli.

Tam okumusunuz yazdığımı arkadası passata önü golfe benzediğinden kişiliksiz bir araç demişim...
  • Sürüş dinamiklerinde bir fark varmı?
  • sürüş herzamnkigibi hb araçlar daha keyifli ve kıvrak .özellikle yoğun trafikte aracınız ne kadar küçükse o kadar rahat edersiniz... ama müsait yollarda ve uzun yollarda durum değişiyor .araç nekadar geniş ve ağır ise ,motor da istediğiniz güçte ise kendinizi bir o kadar daha güvende hissedersiniz...tabi bunu kaliteli binek araçlar için söylüyorum yoksa kamyon hepsinden geniş ve ağır ...
  • jetta yı corolla ve civic ve focus gibi c sınıfı güçlü sedanlarla yarıştırmak için yapılmış ne oldugu belli olmayan bi araba jetta ben bişeye benzetemiyorum jettayı golf daha ii duruyo en azından o bi golf kendi başına bi arac kırma değil zaten vw audi skoda seat bunların hepsi aynı motorları kullanıyo falan fişman motor aynı olsun ama 2 modeli karıştırıp model yaratmasınlar dedim ya biri bana söleyebilirmi jetta nın sınıfı ne c mi d mi?
  • C sınıfının lideri ... donanım d sınıfına kafa tutuyor . motor TSİ 4000 devirde 6 .cı viteste 180 km /h yapacak şeklinde tasarlanmış dünyanın en iyi 2006 -2007 ödüllü kategori birincisi .bagaj dersen 527 lt rakipsiz ...karizma desen c segment fiatına d segment karizması ... güçlü focusmuş cıvıcmiş . bunların yanında jetta güçsüz yani ... bu şekilde konuşmak bilinçsizce uzaktan rakip firmalarının karalama politikalarından öte değil ... firma passattaki stop lambalarını kullanmış , kullanmaz olsaymış ....

focus denen güçlü c ,yağmur suyu alıyor içine ,debriyaj bir süre sonra gıcır gıcır ,arka kapı döşeme ile öndeki arasındaki kalite farkı da daha güçlü olduğunu kanıtlıyor ...ne de olsa 115 hp .

cıvıc denilen güçlü araç ise 6 saatlik yoldan sonra 1 hafta istirahat gerektiren ,kamyon kadar yol sesi alan nacizhane bir güçlü c ...nedense o da 125 ps te takılı kalmış ... yağmur ,ışık sensörleri ve nice donanımdan da yoksun kalmış zavallı güçlü c. ....

beyenmeyen almasın nakaratlarını tekrar etsinler varsın ...önden golf arkadan passat kişiliksiz ...benzetme ne işe yarıycaksa ...

• jettanın bütün modellerinde kapı kolları boyalı+önündeki krom ızgara muhteşem bir güzellik veriyo araca.golfte ön ızgara krom değil ve comfortline modelinde bile kapı kolları boyalı değil.(bir tek golf goalde kapı kolları boyalı)bence jetta hem aile arabası olarak kullanılır hemde spor araba olarak kullanılabilir.jetta bir tek aile arabası olarak kullanılır diyenlere örnekler

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 22 Temmuz 2007; 16:56:03 >

• accord yoksa o araç senin mi?
  • Bence Golf , çünkü genç ve bekarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

jettanın bütün modellerinde kapı kolları boyalı+önündeki krom ızgara muhteşem bir güzellik veriyo araca.golfte ön ızgara krom değil ve comfortline modelinde bile kapı kolları boyalı değil.(bir tek golf goalde kapı kolları boyalı)bence jetta hem aile arabası olarak kullanılır hemde spor araba olarak kullanılabilir.jetta bir tek aile arabası olarak kullanılır diyenlere örnekler

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

JETTA MI GOLF MÜ?

özelliklerini bilmiyorum ama arabanın görünüşü çok güzel... yakıt sistemi kullanışı fıyatı vs de uygunsa 10 numara

• golf artik kasa degistirmeli onun icin jetta göze daha zengin ve yeni gözüküyor
  • ef plaka bursadaki arkadaşla görüştük.test sürüşü yaptık . allah nazardan saklasın . yay da takttırmış dehşet gidiyordu ...

golf eski 4 kasasıyla güzeldi . spor görünümünden hoşlanan abt yaptırdığında resimlerde de gördüğünüz gibi hertürlü golf 5 ten yine ihtişamlı duruyor....

JETTA MI GOLF MÜ?
  • tsı motor o kadar iii ve denilen gibi yakıt tüketseydi 1.6 fsı motor satmazdı emin ol 3 tane gördüm 2 golf 1 tane jetta ayrıca hiçbişeye kafa tuttuguda yok ne kadar satılıyo bak anlarsın ayrıca focusta cok daha derli toplu bi arac bana karlırsa jetta dan nyse ben gene civic
  • sen hayatında hiç TSİ kullandınmı ? belli ki kullanmamışsın ,yoksa önyargılı konuşmazdın yada bi yakından bak incele tes sürüşü yap ehliyetin varsa yaşın tutuyorsa ?

hiç bir focus st versiyonu hariç ,o zaten gti nin sınıfı , tsi nin 140 hp lik versiyonu ile bile boy ölçüşemez .FSİ nin üretimi bitti bitecek bu arada belli ki vw hakkında bazı şeyleri bilmeden kıyaslıyorsun ...fsi ye parası olan son kampanyadan sonra zaten tsi alıyormuş , tsi 122 hp ler geliyor fsi yerine ...FSİ bitti zaten.. onun bile focusun 115 hp liğinden daha üstün torku ve 122 hp si var...
    yani herkoşulda focus vw nin gerisinde bir firma zaten . d sınıfında ise mondeo ve passat .passat eski kalsada yeni çıkan son mondeodan yine daha çok tercih ediliyor . ben şahsen büyük bir organizasyona gidecek olsam ,tartışmasız mondeo yerine passatı seçerim.bir çok kişi de böyle ...

TSİ nin yakıt değerlerini de vereyim de bazı TSİ vw düşünen arkadaşlara bilgi olsun.ordan burdan atıp tutanların değerlerindense ,gerçek kullanıcı ve gerçeyi yansıtan değerler olsun...

50 ytl lik 95 oktanla şehir içi 190 - 205 km geçilebiliniyor...

1 depo ile de şehirdışı 780 - 834 km rahatça geçebilirsiniz...

tabi bu kullanım 1.6 ymış gibi sakin 90 - 120 km hız le ...

çok zorlandığında 12.5 litrelere kadar çıkarabilirsiniz şehir içi ... ama şehirdışı zorlasanızda 8.5 in üstüne çıkmıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telenor -- 22 Temmuz 2007; 22:03:30 >

• arabanın görünüşü çok hoş
  • Jetta diyorum. Çok daha karizma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.