Şimdi Ara

JETTA MI GOLF MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Biri sedan biri hatchback. Bunun dışında hiçbir farkları yok. Sen karar ver hangisini alacaksan...
  • bence jetta daha çok aile arabası olarak kullanılabilecek bir araç;
    golf ise daha çok gençlere yönelik yani daha çok spor tarsz bir araç;
    siz ne amaçla kullanacaksanız onu göz önünde bulundurarak seçiminizi yapmalısınız.
  • Sırtında gereksiz bi yük taşımak gereklimi onu düşün eğer sürekli kullanmiycaksan ve büyükşehirlerden birinde yaşıyorsan GOLF al derim
  • golf alırsan golfun olur sadece golf benze jetta alırsan hem passatın olur hem önden golfun bence golf kesinlikle jetta yı bozdular kolaya kaçtılar önceden bora varken aracın bi karakteri vardı.suanda bence golf cok daha ii olur kalkene katılıyorum gereksiz bi ağırlık bencede
  • Genç ve bekarsan Golf, evli ve çocukluysan Jetta. Ötesi yok kardeş
  • golf önden benimle uğraşmayın diyor onun yerine yeni makyajlı astra derim .... illa da kalite dersen golf GT tercih et derim görünümü farklı ....

ülkemiz malum SEDANCI ... o yüzden jetta daha çok tutuldu ...pazarda satışı da jettanın daha iyi ... eğer tsi alabilecek maddi gücün varsa tozu dumana kattırıyor ...jetta tsi kullanıcısı olarak jetta yı tavsiye ederim ...pssat fsi 1.6 sahibi komşumuz bile incelediğinde keşke bende jetta alsaymışım deyip duruyor ... jettanın öndeki krom ızgarası gayet karizmatik ... herkes önden başka arkadan başka deyip duruyor ...biri uydurmuş bir şey devam edip gidiyor ...ya olsa ne olur sonuçta ortaya süper görünümlü bir sedan çıkmış ...var mı jetta kadar güzel hatlı,karizmatik,prestijli bir c segment sedan ???

tabi ki o segmentte o paraya o performans ve işçilikte yok ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla mı Megane mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Genç ve bekarsan Golf, evli ve çocukluysan Jetta. Ötesi yok kardeş

bundan iyi özetlenemezdi
  • büyük bagaj jetta küçük bagaj golf
  • vw bence jettayı zorunluluktan yaptı. o ne biçim bi tasarım golf passat arası bi şey. kesinlikle golf
  • jetta c sınıfımı yoksa d sınıfımı ? nedir bu aracın sınıfı golf mudur yoksa passat mıdır ? kimlik bunalımına girmiş
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

bundan iyi özetlenemezdi

aynen katılıyorum
  • güncel kasa vw istersen jetta... eski kasaa olmaya yakın vw istersen golf...
  • golfe arkadan passat çarpmış gibi bi görüntüsü var o kadar büyük bi firma o kadar tasarımcısıyla daha farklı bir model üretemezmiydi hayret ediyorum hem eosta hem golfte hemde jettada aynı far olurmu ya?
  • hiç bir c sınıfta comfortlinedeki donanım özellik yok ...anlaşılan d sınıfının liksünü c sınıfta c sınıf parasıyla sahip olabilmek rahatsızlık yaratmış...

yok arkadan passat çarpmış vs..mış mış...

bundan sonra birçok firma birçok malzemesini ortak kullanacak ...

audi FSİ ye de o zaman VW çarpmış ...yada touranın teybi kapı kolları direksiyonu arkadan golf çarpmış aynı olmuş...

yada meganın teybi ,digital dikiz aynası ,sensörleri ,iç-dış kapı kolları clio 3 çarpmış arkadan da laguna hepsi aynı olmuş ....

iyi ki passattaki stoplar kullanılmış , ...

tüm firmalar istedikleri her türlü malzemeyi ortak kullanmakta serbest zaten ileride hem küresel ısınmanın etkisi hem prça malzeme kirliliği açısından bu yola gidilme olayları daha da sık olacaktır. 1 tane olsun adam gibi olsun... şu an tüm doğuş çatısı birleşip tek marka adı altında toplansa satılmıycak mı ?

bu tarz yakıştırmaların sonucu yok ..boş ..takıntılardan ibaret ...

• yahu arkadaşlar zaten aynen passat stopları kullanıldığı falan da yok!
    jetta nın önden golfe benzediği yalan çünkü direk golf..
    arkadan passata benzediği de doğru ama bunu vw mühendisleri uraşamamışlar karaktersiz bir araba vb. yorumlamak bence yanlış..
    markalar her zmn belli bir imaj belli bir yüz yakalamaya çalışırlar o yüzden arabalarının yüzleri de birbirine çok yakındır
    o zmn bütün audilerin önü aynı naapçaz şimdi audi mühendisleri uraşamıyolarda mı aynı yüzü yapıyolar???
    bnm jetta da gördüğüm tek eksik kaputun bir saden için biraz alçak olduğunu düşünüyorum
    biraz daha yüksek ve ağır bir görüntü yakalanabilirdi belki ama sonuçta bu işi ben değil vw mühendisleri biliyor demek ki en uygunu buymnuş
    golf mü jetta mı tartışmasına gelince sonuç çok basit
    çok bagaj: jetta
    az bagaj: golf
    ikisi de aynı araba onun haricinde..

• quote:

Orjinalden alıntı: agiegas
    çok bagaj: jetta
    az bagaj: golf
    ikisi de aynı araba onun haricinde..

Buna katılıyorum. Gençsen zaten fazla bagaj ihtiyacın olmaz. Evliysen ya da çok seyahat ediyosan çok ihtiyacın olur.
    Ama genişlik olarak ikisi de aynı gibi.
  • Bence golf çünkü jetta kişiliksiz bir araba ön tarafı golf arkası passat o yüzden beyenmiyorum fazla...
  • bence jetta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.