Şimdi Ara

Jetta Mı Passat Mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
47.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar beklemeye degmez aslinda skoda octavia yada superb modellerinide gözden gecirmeni isterim
  • En fazla 40 abartılı ama ben olsam alırdım patron gibi gezersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrack

Merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 2-3 aydır araba almayı düşünüyoruz (ailecek). Bu iki abi kardeş arasında kaldık diyebilirim.
    Herkes Jetta ile Passat'ı kıyaslamamı saçma bulacaktır ama benim gibi eminim herkes bu iki araç arasında kalıyordur.
    Jetta'nın 1.4 TSI 122 HP DSG/Highline modelini 60.000 TL'ye alabiliyorken, Passat'ın 1.4 TSI Bluemotion T. 122 HP DSG/Comfortline'ını 72.000 liraya alabiliyoruz. Açıkcası bu aradaki 12.000 lira fark büyük bir para. Segment olarak farklı segmentin araçları olabilirler tabi ki ama bu iki araçtan birinin fullü ile diğerinin orta modelinin arasında bile 12.000 lira fark olmasının sebebi nedir?
    Mantıklı olan Jetta'nın Highline'ını ucuza almak mı, yoksa Passat'ın Comfortline'ına 12.000 lira daha fazla para vermek mi?
    Evin tek çocuğuyum ve doğal olarak araç benim isteğime göre alınacak ve yarın aracın siparişini vermeye Doğuş Oto'ya gideceğiz. Sizce ne yapmalıyım
    ? Neye karar vermeliyim?

Konuyu açan arkadaş Acaba araba olarak ne aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYNR -- 30 Nisan 2012; 9:11:17 >

• Passat +1
  • Profiline bakarsak audi almış
  • Arkadaşlar ben bu konuyu unutmuşum, şimdi görmek nasip oldu.
    2012 Audi A3 1.6 TDI Ambition Sportback aldım, 73.000 TL'ye.
    Araç şuan 50 binde.
    Jetta ve Passat'ın test sürüşüne de çıktım bu aracı aldıktan sonra fakat Audi tadını hiçbiri vermiyor.
    O çok lüks mü lüks araçları (Ferrari, Lamborghini, Masserati) falan onları katmadan söylüyorum ki benim gözümde Mercedes'in tam arkadasından gelen marka Audi'dir. BMW falan hikaye, bitti zaten BMW artık.
  • JETTA EN İYİSİ
  • Passat
  • Sahibini üzmeyen araba passat 10 yıl önce 72 bin tl imiş şimdi 10 yaşında 200 bin km'de 150 bin tl her zaman tercih edilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.