Şimdi Ara

Jetta tavan kaplaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
14.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tekstilciyiz. hiç kimse kumaşın bu şekilde içeri doğru gerilmesine bahane bulmasın. bakım için kredi veren kazıkçı servisine söyle, tavan iç kaplamasının kumaşından çalmasınlar da pay bıraksınlar biraz. madem dandik yapıştırıcıyla yapıştırıyorsun böyle atıyor, bari pay bırak da iyice kastır.

bu kadar komik servis anlayışı ve deserthawk kadar komik fanatikler az görülür.

deserthawk sana soruyorum; vw caddy aracım var. insanların inip bindiği, vites değiştirip gaza bastığı. 32.500 km'de debriyaj balatası sıyırdı, servis 1.650 lira çekti, ben dışarda 650 liraya yaptırdım. ön kapı için kaplamalar soyuldu, garantiye sokmadılar. neymiş yüzük yaparmış. ulan yüzük takmıyoruz ki ne babam ne ben. uzatmadım koy şeyine rahvan gitsin dedim. sürücü koltuğunun sol tarafında oturma yerinde sünger içerden yırtılmış, koltuk kumaşını yırtıyor. kçımızda yüzük, kalkan ya da bekaret kemeri yok; o nasıl yırtılıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Git Art-Car a sni ntavanı komple siyah antrasit kaplat, plastik aksamlarıda zımparalayıp siyaha boyasınlar

Arabanı 1 kere daha sewersin, tavan siyah oldugu zaman içerisi daha ferah gibi geliyor bana

Arabanın içine değil dışarıya odaklanıyorsun, bu sebepten

Neden boşuna para versin? Enayi miyiz biz

Garantiden çözülmezse artcar'a gidilebilir ama 10 numaradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 22 Haziran 2009; 22:17:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

arkadaşım geçmiş olsun.

tekstilciyiz. hiç kimse kumaşın bu şekilde içeri doğru gerilmesine bahane bulmasın. bakım için kredi veren kazıkçı servisine söyle, tavan iç kaplamasının kumaşından çalmasınlar da pay bıraksınlar biraz. madem dandik yapıştırıcıyla yapıştırıyorsun böyle atıyor, bari pay bırak da iyice kastır.

bu kadar komik servis anlayışı ve deserthawk kadar komik fanatikler az görülür.

deserthawk sana soruyorum; vw caddy aracım var. insanların inip bindiği, vites değiştirip gaza bastığı. 32.500 km'de debriyaj balatası sıyırdı, servis 1.650 lira çekti, ben dışarda 650 liraya yaptırdım. ön kapı için kaplamalar soyuldu, garantiye sokmadılar. neymiş yüzük yaparmış. ulan yüzük takmıyoruz ki ne babam ne ben. uzatmadım koy şeyine rahvan gitsin dedim. sürücü koltuğunun sol tarafında oturma yerinde sünger içerden yırtılmış, koltuk kumaşını yırtıyor. kçımızda yüzük, kalkan ya da bekaret kemeri yok; o nasıl yırtılıyor?

Coşkuna katılmamak elde değil

• quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Git Art-Car a sni ntavanı komple siyah antrasit kaplat, plastik aksamlarıda zımparalayıp siyaha boyasınlar

Arabanı 1 kere daha sewersin, tavan siyah oldugu zaman içerisi daha ferah gibi geliyor bana

Arabanın içine değil dışarıya odaklanıyorsun, bu sebepten

Neden boşuna para versin? Enayi miyiz biz

Garantiden çözülmezse artcar'a gidilebilir ama 10 numaradır

Ya ne kadar alıcaklarki ugrasıtıgına degmez, ki bırak garantiden değiştirmeyi ben sıfır aracı goturur kaplatırım güzel oluyor siyah tavan

Benim aracıma olsa böle götürmek için bahane olmuş olur bana

• Eski aracımın içi komple siyahtı tavandan velurlaa kadar belli bir süre hoştu da camlarda film olunca bunaltmaya başlamıştı : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Eski aracımın içi komple siyahtı tavandan velurlaa kadar belli bir süre hoştu da camlarda film olunca bunaltmaya başlamıştı : )

Evet , bence fazla karanlık aracın içini boğuyor , ölçülü bir düzeye kadar göze hoş geliyor fakat koyu filmli camlar bunaltıyor görüntü olarak.
  • Konu neden farlı yerlere çekildi? Benim konu açma sebebim benzer durumdaki insanlar ile görüşebilmektiki, bir kişi buradan bana ulaşabildi. Başka kişiler olduğunada inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremtrb61 -- 24 Haziran 2009; 15:58:24 >
  • İnsanların parasıyla rezil olması bizim ülkemizin en acı gerçeklerindendir.Size tavsiyem:
    şikayetvar.com'dan başlayarak önünüze gelen heryerde şikayetlerinizi bildirin.Garanti verdikleri araçların problemlerinin çoğunda kullanıcı hatası deyip insanlara ödeten bununla kalmayıp bakım zamanlarında servise gelmediklerinde garantinini iptal olacağı tehdidiyle kendilerine bağlayan.Demagojinin kralını yapan bu terbiyesiz firmalarda ticaretçi ahlakı yoktur.Siz siz olun alacağınız ürünün kaliteli oluşundan önce onu size satacak olanın ahlakına bakın.40 milyarlık bir mal satın almış ve 3 yıl boyunca garanti yanmasın diye fahiş fiyatlara rağmen bakımını size yaptırmış bir müşterinin üretim hatasından dolayı meydana gelen bir sıkıntısını garanti bitti deyip yapmamak ve bu müşteriyi bu paraları size aktaran müşteriyi 500 lira için geri çeviren firma ahlaksızdır ş..sizdir.Siz sabırlıymışsınz.Ben olsam onlara yapacağım şudur o arabanın anahtarlarını suratlarına fırlatır ulan ben size 40 milyar para vermişim 500 lira için yaptığınıza bakın ş..sizler deyip çıkar giderim bu hareketimi de medyada yayınlayacak bir tv kamerası karşısında yaparım ki benim gibi diğer vatandaşlar da paralarıyla rezil olmasın diye.

• Çok kötü bir durum. Çok üzücü.

Bu sarkmalar ne kadar sürede gerçekleşti? Yani bir sabah baktığınızda bu duruma mı gelmişti yoksa azar azar başlayıp bu kadar ilerledi mi?

Aracın ilgili yerlerinde temizlik amaçlı bir kimyasal kullandınız mı? Yıkamacıya veriyorsanız o kullanmış olabilir mi?

Sorun nedeni ile gittiğiniz bayi hiçbir araştırma, test v.s. yapmadan doğrudan sorunun yapıştırıcıdan kaynaklandığını mı söylediler? Yaklaşım tarzları ne oldu?

Bu bölgeler dışarıdan herhangi bir darbe veya kullanıcı hatası nedeni ile zarar görecek bölgeler değil. Gerçekten çok üzücü bir durum. Ancak konu hakkında uzman olmamıza gerek olmadan ilk bakışta bile bunun imalat hatası olduğu %100 anlaşılıyor.

Bu kadar tutulan bir markanın maalesef böyle olumsuz bir servis yaklaşımı kabul edilemez. Kaldı ki %100 haklısınız. Kesinlikle hakkınızı arayın. Etrafımda Jetta kullanan arkadaşlara soracağım, eğer benzer sorun yaşayan varsa fotograflarla birlikte buradan yazarım.

• yıkamacıda olduğunu sanmıyorum. detaylı temizlik yaptırtmadım araca çünkü. sorun birden bire olmadı, gittikçe arttı, önce kabarma şeklindeydi. hiç düşünmemiştim kabara kabara ek yerlerinin açılacağını. en son alt döşeme görününce kıyameti koparttım ama bir işe yaramadı tabi :)

Servis ise ilgilenmek ile ilgilenmemek arasında kaldılar. kendileri ile ilgili bir çözüm olmadığını, garantinin dolduğunu, Doğuş' a bildireceklerini söylediler. Doğuştan gelen cevaplarda yazdığım gibi zaten. Ama ne servis nede doğuş bir inceleme yapmadı araçta, hele Doğuş merak bile etmedi. yine servistekiler Allah Allah, nasıl olmuş bu diye tepki vermişlerdi :)
  • hocam Bende focusumu sıfır aldığımda şöför kapısı hoparlörü biraz ayrık duruyo diye gittim adamlarla dövüştüm anahtarı fırlattım gittim başka bi araba aldım.(tabi aklım hala focusta ) Sonra genel müdür arkadaştı ona gösterdim arabayı 5000 ytl indirim+1 yıl garanti verdiler focusu geri aldım.

Size tavsiyem ya adamlarla dövüşün yada arabayla dükkanna dalın
  • hocam araç kaç model?
    Bizim araçta öyle bir sorun yok çok şükür fakat arkada boşluklu birşey var soldan anlayamadım gitti... ses bagajdan gelmiyor sol sütundan geliyor.. sizde de benzer problem var mı?
  • eniştemin jettada (2006 model) da aynı kabarmalar var,aynı şeyleri söylemişler (tavan temizliği falan mı yaptırdınız,solüsyonmu sürdünüz diye).tavan değişimi içinde işçilik dahil 1200 istemişler (florya mez).arabada herhangi bir su sızdırma veya temizlenme gibi birşey yok,sunroof yok,sigara bile içilmiyor..bu arada sizin şikayetlerde son durum ne oldu yazarsanız seviniriz..
  • arkadaşlar bende de 2006 midline siyah renkli jetta var..aynı sorun bende de var,resimdeki yerlerden başladı ama daha berbat halde şu an. dışarıda yaptıracam ama döşeme bezinden orjinale yakın bulamıyorum.. Balıkesir Yağcı servisi yapamıyormuş(zaten neyi yaptıklarına şaşırıyorum) :). Bursa ya da İzmir diyorlar. Bu konuda sıkıntı yaşayıpta sorununu çözen arkadaşlardan cvp bekliyorum. O kadar sinirleniyorum ki arabaya binmek gelmiyor içimden..
  • bir vw. kalitesine yakışmayacak durum benimde zamanında 2000 model bora comfortline aracımda garanti bitimi sonunda ön panjur da vernik dökülmeleri başlamıştı
  • Eski passatımda vardı A sütünü ve arka direkteki kaplamalar söküldü döşemecide bi kaç kez yaptırdım yine tutmadı en sonunda başka arızaları da çıkınca iyice soğudum ve sattım.
  • Selam kolay gelsin,

Bende Mart 2006'da aldığım jetta 2006 comfortline'da aynı sorunu yaşıyorum. İlk ekim 2008'de fark ettik. Sizin resimlerinizdeki gibi başladı, şimdi arka taraf çok kötü.

Almanya'da yazdığınız adrese bende fotoğraflarla başvurabilirim.
  • arabaya bi servet ver sonra problem çıkınca olur öyle desinler...
  • Araçlarında sürekli sıyrılma dökülme problemi olan firmanın malzeme kalitesi nasıl bir numara deniyor; işte bende ona şaşıyorum
  • arkadaşım merhaba. aynı sorun bende de var. sorunu cözdüler mi senin? bana da aynı yanıtı veriyor bu doğuş. konu ile ilgili yazarsan memnun olurum. mail adresim smmmonderkaplan@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.