Şimdi Ara

Jetta tavan kaplaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
14.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jetta tavan kaplamasında kabarma ve açılma problemi yaşayan var mı? Benzer probleme sahip arkadaşlar varsa araç seri no ve bir iki resim ile bilgi verebilirmi?

• Böyle bir şeyi hiçbir Volkswagen'de duymadım.Kullanımdan kaynaklanmış olabilir (Mesela bir şey sürtmüştür.)

Yalnız araç seri numarasını niye istediğinizi anlamadım.Kimsenin vereceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 6 Nisan 2009; 15:58:33 >
  • Volkswagen Polo'nun emniyet kemeri ( B Sütunu ) 'ndeki döşemelerde çıkıyor
  • bellı bı serıde uretım hatası olup olmacagını merak etmıs olabılır...tavan gıbı bolgede kullanım hatası olcagını sanmıyorum ama dıs kaynaklı bı darbe olabılır resım koyarsanız burdan hem yorum yapma hemde jetta sahıplerının kontrol etme sansı olur....bızım fıestaların boya problmı gıbı olmasın buda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 6 Nisan 2009; 16:07:35 >
  • Seri numarası isteme sebebim vw ile görüştüğümde kendileri daha önce benzer bir problem duymadıklarını söylediler, eğer varsa böyle bir genel sorun araçları seri noları ve resimleri ile bildirmemi istediler. Ben benim aracım dışında bir araçta daha rastladım bu probleme. Servisin bana söylebildiği sebep(bunuda net değil sadece tahmin ediyorlar) güneşin kaportayı ısıtıp kaplamayı kaportaya yapıştıran yapıştırıcının özelliğini yitirmiş olabileceği. Ama bu sebepten bile olsa araç 3 yaşında olduğu için garantiye sokmuyorlar. Bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Volkswagen Polo'nun emniyet kemeri ( B Sütunu ) 'ndeki döşemelerde çıkıyor

Hangi Polo'da oluyor,benim bindiklerimde sorun yoktu.

Belki bir şey taşırken olmuştur,eski aracımda arka koltukta cam taşıyacaktım,yerleştiren eleman biraz sürtmüştü tavana,ufak bir deformasyon olmuştu.

Böyle bir şey olabilir mi?
  • pek öyle ufak falan değil sorun

gözlük kabının bulunduğu yer ile arka sağ ve sol iki taraf ek yeri tamamen kabardı ve açıldı. Şimdi alttaki sünger görünüyor. Resimler varda ekleyemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavan rengi atması
    3 yıl önce açıldı
    Opel mokka tavan boyası atıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer aracın tavan döşemelerini işi bilmeyenlere sildirdiyseniz sarkma olmuş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Volkswagen Polo'nun emniyet kemeri ( B Sütunu ) 'ndeki döşemelerde çıkıyor

Hangi Polo'da oluyor,benim bindiklerimde sorun yoktu.

Belki bir şey taşırken olmuştur,eski aracımda arka koltukta cam taşıyacaktım,yerleştiren eleman biraz sürtmüştü tavana,ufak bir deformasyon olmuştu.

Böyle bir şey olabilir mi?

ewt B sütunu dediğiniz yer ön sağ yolcu koltuğunun emniyet kemeriyse biz de de aytnı sorun var ama çok önemsiz bnm için

• quote:

Orjinalden alıntı: keremtrb61

pek öyle ufak falan değil sorun

gözlük kabının bulunduğu yer ile arka sağ ve sol iki taraf ek yeri tamamen kabardı ve açıldı. Şimdi alttaki sünger görünüyor. Resimler varda ekleyemedim

Araba sunrooflu ise su almış olabilir mi?
  • yok, arabada sunroof yok, su alma gibi bir sıkıntı değil. fotoğrafları eklemeye çalışıyorum ama olmuyor.
  • serviste önce iç temizlik yaptırdıysam kullanılan bir kimyasal bu kabarmaya yol açmış olabilir diye yorum yapmıştı ama böyle bir iç temizlik yaptırmadım. bu nedenle bu ihtimalde sözkonusu değil
  • Anten sökülüp yerine iyi takılmadı ise su sızdırabilir.

Aracın tavan sacının, açılır tavan yok ise, tavandan su alabileceği tek yer orası...
  • anten yok ki tavanda
  • ve zaten su almış gibi değil, çünkü kumaşta su lekesi yok
  • quote:

ve zaten su almış gibi değil, çünkü kumaşta su lekesi yok

O zaman resimleri görmemiz lazım, bir ihtimal o zaman yardımcı olabiliriz.

Resimleri ekleyememe sebebiniz tam olarak nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 6 Nisan 2009; 22:13:34 >
  • iç sunucu hatası veriyor, anlayamadım
  • quote:

iç sunucu hatası veriyor, anlayamadım

1) http://imageshack.us/ adresine girin
    2)Browse butonuna basıp fotoğrafın bulunduğu kısayolu seçin
    3)Resize image kutucuğu işaretli oluyor,o işareti kaldırın ki fotoğraflarınız ufak çıkmasın,detay kaybolmasın.
    4)Fotoğraf yüklenecek,karşınıza birkaç tane link çıkacak.Sayfanın en üstündeki "direct image" yazan yerin yanındaki linki kopyalayın.
    5)[simage]O linki buraya kopyalayın[/simage]

Elinizdeki fotoğraf sayısı kadar bu işlemleri sırayla tekrar yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 6 Nisan 2009; 23:12:44 >

• sanırım oldu

Jetta tavan kaplaması
  • 2

Jetta tavan kaplaması
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.