Şimdi Ara

JETTA TOUR ÇIKMIŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
24.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jetta tour modeli çıkmış. Comfort modelinden yaklaşık 2.500 ytl daha ucuz
    Tour ile comfort modeli arasındaki donanım farkları nelerdir ?
    Birde 1.4 tsi 122 hp ye sıralı lpg taktıran varmı veya takılıyormu ?
    Cevap veren arkadsaşalar teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

JETTA TOUR Serisi Hakkında Bilgiler

Jetta Tour Paket Nedir?

Jetta Tour paketleri, Volkswagen tarafından sunulan, Jetta modelinin özel bir donanım seviyesini içerir. Bu paketler, genellikle temel modelin üzerine ek özellikler ve donanımlar ekleyerek daha konforlu ve lüks bir sürüş deneyimi sunar.

2009 Jetta 1.4 TSI Tour Özellikleri

2009 model Jetta 1.4 TSI Tour, 1,4 litrelik turboşarjlı benzinli bir motora sahiptir. Bu motor, 160 beygir gücü ve 240 Nm tork üretir. Araç, 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile eşleştirilmiştir.

Standart özellikler arasında klima, elektrikli camlar, elektrikli aynalar, radyo ve alaşım jantlar bulunur. Ayrıca, deri döşeme, sunroof ve navigasyon sistemi gibi opsiyonel özellikler de mevcuttur.

Jetta 1.4 TSI Tour Yorumları

Jetta 1.4 TSI Tour, genellikle olumlu yorumlar alır. Sürücüler, aracın performansını, yakıt verimliliğini ve güvenilirliğini övmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar arka koltuk alanının sınırlı olduğunu ve süspansiyonun sert olabileceğini belirtmişlerdir.

Jetta Tour 2009 Model

2009 Jetta Tour, Jetta modelinin beşinci neslinin bir parçasıdır. Bu nesil, 2005 yılında tanıtılmış ve 2010 yılına kadar üretilmiştir. Jetta Tour, sedan ve station wagon gövde tiplerinde sunulmuştur.

Sonuç

Jetta Tour serisi, konfor ve performansı bir arada sunan bir araç serisidir. 1.4 TSI Tour modeli, güçlü bir motor, iyi yakıt verimliliği ve çeşitli özellikler ile öne çıkmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhand09

Jetta tour modeli çıkmış. Comfort modelinden yaklaşık 2.500 ytl daha ucuz
    Tour ile comfort modeli arasındaki donanım farkları nelerdir ?
    Birde 1.4 tsi 122 hp ye sıralı lpg taktıran varmı veya takılıyormu ?
    Cevap veren arkadsaşalar teşekkürler...

Tour da midline ek olarak bildiğim sis farları ve krom cerceve cıtaları var ... dahası var mı bilmiyorum ... atuomotion istanbul ile yaptıgım göürsmede bunlar söylnedii
  • Başka bilgisi olan yokmu ?
  • tourda, arka park sensörüde olması lazım, bu fiyata baya dolu ve kişiye yetecek donanım var. comforta hiç o kadar para vermeye gerek yok..
  • esp varsa sorun yok
  • tour da esp yok. orta kol dayama var.
  • ya da şöyle diyelim:
    midline donanımına ek olarak;
    kol dayama
    sis farı
    spor döşeme
    hız sabitleyici
    park sensörü
    16" çelik alaşım jant
    direksyonda ve vites topuzunda mavi dikişler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bildiğim tsı ya uygun olmadığı ama zaten tsı ya lpg taksan kar edemezsinki.zaten uzun yolda passat bile klima açık 5 litre yakıyo.40 50 milyarlık araçların haşatını çıkarmaya değer mi?
  • arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce tour 122 hp aldım.midline a ek olarak ön sis farları,ön-arka kol dayamaları,arka park sensörleri,5 kollu tour jantları başlıca farklar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramses82

arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce tour 122 hp aldım.midline a ek olarak ön sis farları,ön-arka kol dayamaları,arka park sensörleri,5 kollu tour jantları başlıca farklar...

middiline ile tour modeli arasında nekadar fiyat farkı var değiyormu yani aradaki farka?
  • quote:

arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce tour 122 hp aldım.midline a ek olarak ön sis farları,ön-arka kol dayamaları,arka park sensörleri,5 kollu tour jantları başlıca farklar...

Öncelikle hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın!

Aracın model yılı ve fiyatını yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 10 Eylül 2008; 15:25:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdor

quote:

middiline ile tour modeli arasında nekadar fiyat farkı var değiyormu yani aradaki farka?

2000 ytl ye yakın ve bence deger midline yerine tour almak
  • Vallahi arkadaşlar bu sınıfta Jetta olsunda varsın premiline olsun.Gerçekten sınıfının en kaliteli arabası.Premiline rakiplerinin en düşük versiyonlarından çok daha iyi olduğu gibi bazılarının full modellerinden bile daha iyi duruyor,daha iyi işçilik,güvenlik sunuyor ki midline,tour ve comfortline modelleri rakiplerinin çok önünde bence.Zaten bana göre Mercedes,Bmw,Audi dışındaki tüm otomobiller arasında VW en iyisi en kalitelisi bindiğim zaman kullandığım zaman yada duruşuyla bana o hissi veriyor.Tabi bu benim görüşüm ama şu anda bir çok insanda diğer marka sahiplerindede bu görüşün hakim olduğunu görüyorum.
  • kusura bakmayın biraz geç dönüyorum ama...2009 model aldım.2008 bulamadım :( fiyatları cok uygundu 2008lerin...42350 ye aldım 2009 u...bence tour paketi oldukça tatmin edici..ben de başta midline düşünüyodum ama tour paketini söylediklerinde yaklaşık 2.000 ytl.lik farka değer diye düşündüm.122 hpden korkuyodum ama o da tatmin edici...jetta tour u öneririmm donanım olarak..comforttan tek önemli eksiği hız sabitleyicisinin olmaması.onu da garantili 300 e takıyolar.ama ben taktırmadım daha..
  • quote:

kusura bakmayın biraz geç dönüyorum ama...2009 model aldım.2008 bulamadım :( fiyatları cok uygundu 2008lerin...42350 ye aldım 2009 u...bence tour paketi oldukça tatmin edici..ben de başta midline düşünüyodum ama tour paketini söylediklerinde yaklaşık 2.000 ytl.lik farka değer diye düşündüm.122 hpden korkuyodum ama o da tatmin edici...jetta tour u öneririmm donanım olarak..comforttan tek önemli eksiği hız sabitleyicisinin olmaması.onu da garantili 300 e takıyolar.ama ben taktırmadım daha..

arkadasım araban hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binersin ....

senden ricam almıs oldugun arabanın resimlerini foruma koya bilirmisin ic ten ve dıstan cekilmiş olanları bende almayı düsünüyorum ve midline ile tour arasında karasızı ve sıra bekleme durumu var mı_?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

neden aklın karıstı arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 42has42

quote:

kusura bakmayın biraz geç dönüyorum ama...2009 model aldım.2008 bulamadım :( fiyatları cok uygundu 2008lerin...42350 ye aldım 2009 u...bence tour paketi oldukça tatmin edici..ben de başta midline düşünüyodum ama tour paketini söylediklerinde yaklaşık 2.000 ytl.lik farka değer diye düşündüm.122 hpden korkuyodum ama o da tatmin edici...jetta tour u öneririmm donanım olarak..comforttan tek önemli eksiği hız sabitleyicisinin olmaması.onu da garantili 300 e takıyolar.ama ben taktırmadım daha..

arkadasım araban hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binersin ....

senden ricam almıs oldugun arabanın resimlerini foruma koya bilirmisin ic ten ve dıstan cekilmiş olanları bende almayı düsünüyorum ve midline ile tour arasında karasızı ve sıra bekleme durumu var mı_?

eğer midline ile tour arasında kararsızsan hiç düşünme.tour al derim..sıra bekleme durumları biraz oluyor....ben 2 hafta bekledimmm..çok da uzun bi süre değil aslında...fotoları da göndercem en kısa zamanda..

• Jetta Tour sanırım sadece 2009 yılında çıkmış, tam olarak özelliklerine nereden ulaşabiliriz? Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
  • akikara kullanıcısına yanıt
    2008 yılında 0 jetta tour 1.4 tsı 122 bg platinyum grisini 38.500 tl ye alıp 2013 aralığa kadar kullanmıştım. 2013 aralık ayında 31.500 tl ye satıp tiguana terfi ettim. 6 sene severek bindiğim bir arabadır. 6 sene boyunca sadece sağ ön kapı motoru arıza yaptı. Onun dışında hiç üzmedi. Diğer modellerin özelliklerini bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.