Babanin kullanacagini söylemissin. Baban her iki arabanin bagajini açip bagajlarina bir göz atsin. Ailenin ihtiyaçlarina göre seçimini yapar. Bagajlarda çok fark var. Gerisi ikisi de çok güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
kardeş ikinci el böyle bişey düşünürmüsünüz.
quote:
Orjinalden alıntı: LORDARAGORN67
Arkadaşlar yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik babam yeni civic ben ise jetta diyorum.civic 37,750 jetta midline 41,200 ytl acaba civic jetta kadar kalitelimidir. Lütfen yorumları hızlanma üzerine değil malum babam kullancak daha cok konfor,kalite,güvenlik,ve uzun yol çok gittiğimizden dolayı sağlamlık bakımından yapınız...
ikinci el passat düşünüyorsan bu çok iyi bir seçenek bir göz atmanı öneririm biraz masraflı oluyor ama bu passata değer özellikle bu rengi müthişş
civic koymus olaya son noktayı.avensis,passat,accord ayarında araba yapmıs siz jetta diyorsunuz.birde yakıt tuketimini ve beygir gucunu kıyaslayın 1.6 motorların.
bence alıcaksan hondayı al honda hem guvenlikte jetta yı geçti ve motoru daha dayanıklı konfor ve kalitesi cok yuksek bir araba... jetta da kotu araba degil ama yinede sana honda derim.
Araba sürme keyfi, rahatlık, ferahlık, güven ve sessizlik istiyorsan jetta veya golf, yok eğer hız makinası almak istiyorsan, ses, gürültü, istiyorsan honda veya diğer japon arabalar. Bu arabalar en fazla yarı fiyatına eder. Bizi kazıklıyorlar.
benim bildiğim golf hız arabası jetta aile arabası civicte yapamayacagın hızı yaparsın golfle
Ben olsam civic derim.Yok jetta diyorsan illa almışken disel alacaksın o halde.
arkadaslar bu honda güvenlik testinden ne aldı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: LORDARAGORN67
Arkadaşlar yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik babam yeni civic ben ise jetta diyorum.civic 37,750 jetta midline 41,200 ytl acaba civic jetta kadar kalitelimidir. Lütfen yorumları hızlanma üzerine değil malum babam kullancak daha cok konfor,kalite,güvenlik,ve uzun yol çok gittiğimizden dolayı sağlamlık bakımından yapınız...
tek cevap focus üzerine araba tanımam konfor kalite donanım sağlamlık viraj hakimiyeti ucuz servis maliyeti hep si onda şimdiden hayırlı olsun
walla arkadasım ayrı bi önerim war sana focus ghia sedan dizel cvt = 43bin
Focus çabuk dökülmüyor mu? Bizim şirket arabası focus Yeni araba her yerinden sen alıyor. Şirket arabsı dediysem daha 20000 km yapmamıştır
Bu kadar para veriosan hele ki uzun yolda rahatlık sessizlik istiyorsan bence kompact sınıf yerine orta sınıf bi araba almalısın. Bu paraya 0km bir vectra veya laguna alabilirsin. Donanim olarak onlardan da çok aşağıda kalmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme