Şimdi Ara

jetta- yeni civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik babam yeni civic ben ise jetta diyorum.civic 37,750 jetta midline 41,200 ytl acaba civic jetta kadar kalitelimidir.
    Lütfen yorumları hızlanma üzerine değil malum babam kullancak daha cok
    konfor,kalite,güvenlik,ve uzun yol çok gittiğimizden dolayı sağlamlık bakımından yapınız...

• CIVIC lere gene zam gelmiş
    Honda nın yaptığı ayıp artık,herkes indirim yaparken bunlar bindirim

Bende bu aralar bir araba almayı düşünüyorum.Honda istiyordum ama aklım artık Jetta veya 2. el bir passata kaymaya başladı

Sonuç olarak VW daha konforlu ve prestijli bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tturke

CIVIC lere gene zam gelmiş
    Honda nın yaptığı ayıp artık,herkes indirim yaparken bunlar bindirim

Bende bu aralar bir araba almayı düşünüyorum.Honda istiyordum ama aklım artık Jetta veya 2. el bir passata kaymaya başladı

Sonuç olarak VW daha konforlu ve prestijli bir araba
    Civic derim.. Yada 2. el temiz bir Passat..
  • Yenisin galiba; aslında forumu iyi bir araştırsan kararını kendin verecek kadar bilgi bulabilirsin. Bu sorularına gelecek cevaplar üzerine çıkması muhtemel kavganın da sebebini böylece anlamış olurdun En azından şaşma okuduklarına diye yazıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: LORDARAGORN67
    Arkadaşlar yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik babam yeni civic ben ise jetta diyorum.civic 37,750 jetta midline 41,200 ytl acaba civic jetta kadar kalitelimidir.
    konfor,kalite,güvenlik,ve uzun yol çok gittiğimizden dolayı sağlamlık bakımından yapınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Yenisin galiba; aslında forumu iyi bir araştırsan kararını kendin verecek kadar bilgi bulabilirsin. Bu sorularına gelecek cevaplar üzerine çıkması muhtemel kavganın da sebebini böylece anlamış olurdun En azından şaşma okuduklarına diye yazıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: LORDARAGORN67
    Arkadaşlar yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik babam yeni civic ben ise jetta diyorum.civic 37,750 jetta midline 41,200 ytl acaba civic jetta kadar kalitelimidir.
    arkadaşlar lütfen görüşlerinizi yazın..

• quote:

Orijinalden alıntı: LORDARAGORN67

Alıntıları Göster
    ben jetta derim daha kaliteli daha konforlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDARAGORN67

Alıntıları Göster
    Civic al benje ,Jetta o kadar para etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Civic al benje ,Jetta o kadar para etmez

Alıntıları Göster
    civic bulabilirse alsın ama bulduğunda fiyatlar 39,000 YTL ye filan gelmiş olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tturke

Evet maalesef fiyatları yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

quote:

Evet maalesef fiyatları yüksek.

Alıntıları Göster
    ben ikisiylede uzun yol yapma şansı buldum ve sana önerim jetta olur çok fark olmasada daha konforlu ve kaliteli gibi, güvenliğini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: barcelona

ben ikisiylede uzun yol yapma şansı buldum ve sana önerim jetta olur çok fark olmasada daha konforlu ve kaliteli gibi, güvenliğini bilmiyorum

Alıntıları Göster
    2005 Model Temiz Az Km de bi Elegance Vectra olabilir. Veya Sıfır Vectra Comfort .

Passatların piyasasını bılmıyorum ama 2. el vectradan daha az donanımlı bi passat da olabilir.

Jetta Bora nın yeni modeli passat gözüyle bakmıyalım. Civic ben beğenmiyorum , Aynalarını gordukçe ticari araba gözüyle bakıyorum. Bunun dışında civic sahibi herkes yedek parçasının pahalılıgından falan şikayet eder , kendim kullanmadım ne kadar doğrudur bilmem.

Bu arada sonuçta baban kullanıcakmış. Caddy Alıp bi kaç spolier , krom eklemesi ile büyük konforlu , az yakan bi aile arabasına sahip olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 2 Eylül 2006; 12:25:01 >

• dostum bende araba almayı düşündüğüm için tekrar tekrar gezip baktım arabalara be golf le civic i kıyaslıyordum ama en hoda ya bakmaya gittiğimde abim bişeye dikkat etti. sende bi kontrol et istersen kapıların camı açıkken elinle bir tut kapıyı ve bastır. sanki kırılacak gibi. o kadar hafif ve uyduruk geldi ki bir an da araçtan soğudum. genel olarak kaportaya ve özellikle kapılara dikkat et. hani yanlışlıkla el sert bir çarpsa içine gömülecek gibi. içini görünüşünü bende çok begendim. hangisi diye resmen sıkıntıya girdim ama sanki almanlar hala bir gömlek üstün gibi geldi bana bu konuda. tabi bu benim fikrim. ikinci bi fikrimde bence hız benzin vs. göstergeleri ibrel olmalı. bu işi en iyi yapanlar bile dijital gösterge kullanmıyor. araçta en ufak bir elektronik arıza senin yolda kalmana sebep oluyor çünkü. bu da keyif tercih meselesi yoksa civic te koltuğa oturunca adama uçak direksiyonuna geçmiş hissi vermiyor deil. şahsi fikrim jetta...

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzüncü ad

dostum bende araba almayı düşündüğüm için tekrar tekrar gezip baktım arabalara be golf le civic i kıyaslıyordum ama en hoda ya bakmaya gittiğimde abim bişeye dikkat etti. sende bi kontrol et istersen kapıların camı açıkken elinle bir tut kapıyı ve bastır. sanki kırılacak gibi. o kadar hafif ve uyduruk geldi ki bir an da araçtan soğudum. genel olarak kaportaya ve özellikle kapılara dikkat et. hani yanlışlıkla el sert bir çarpsa içine gömülecek gibi. içini görünüşünü bende çok begendim. hangisi diye resmen sıkıntıya girdim ama sanki almanlar hala bir gömlek üstün gibi geldi bana bu konuda. tabi bu benim fikrim. ikinci bi fikrimde bence hız benzin vs. göstergeleri ibrel olmalı. bu işi en iyi yapanlar bile dijital gösterge kullanmıyor. araçta en ufak bir elektronik arıza senin yolda kalmana sebep oluyor çünkü. bu da keyif tercih meselesi yoksa civic te koltuğa oturunca adama uçak direksiyonuna geçmiş hissi vermiyor deil. şahsi fikrim jetta...
    @Gkhn_ hocam doğru söyledi bu kadar paraya 0 km Vectra da alabilrsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzüncü ad

dostum bende araba almayı düşündüğüm için tekrar tekrar gezip baktım arabalara be golf le civic i kıyaslıyordum ama en hoda ya bakmaya gittiğimde abim bişeye dikkat etti. sende bi kontrol et istersen kapıların camı açıkken elinle bir tut kapıyı ve bastır. sanki kırılacak gibi. o kadar hafif ve uyduruk geldi ki bir an da araçtan soğudum. genel olarak kaportaya ve özellikle kapılara dikkat et. hani yanlışlıkla el sert bir çarpsa içine gömülecek gibi. içini görünüşünü bende çok begendim. hangisi diye resmen sıkıntıya girdim ama sanki almanlar hala bir gömlek üstün gibi geldi bana bu konuda. tabi bu benim fikrim. ikinci bi fikrimde bence hız benzin vs. göstergeleri ibrel olmalı. bu işi en iyi yapanlar bile dijital gösterge kullanmıyor. araçta en ufak bir elektronik arıza senin yolda kalmana sebep oluyor çünkü. bu da keyif tercih meselesi yoksa civic te koltuğa oturunca adama uçak direksiyonuna geçmiş hissi vermiyor deil. şahsi fikrim jetta...
    kardes ben volkswagenciyim fakat jettaların tipini hiç beğenmiyorum. honda daha hoş duruyor. hem ekonomik olduğundan bahsediyolar. bence honda cıvıc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over_load06 -- 2 Eylül 2006; 12:54:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: over_load06

kardes ben volkswagenciyim fakat jettaların tipini hiç beğenmiyorum. honda daha hoş duruyor. hem ekonomik olduğundan bahsediyolar. bence honda cıvıc

Alıntıları Göster
    bence jetta 1.6fsi comfortline alın internette fiyatı 45.800 yazıyo ama bayiğe gittiğinizde indirim yapıyolar 42.500e falan alabilirsin jetta 1.6fsi comfortline.gerçekten tip olarak konfor olarak özellik olarak jetta daha üstün bence jetta alın

• quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

bence jetta 1.6fsi comfortline alın internette fiyatı 45.800 yazıyo ama bayiğe gittiğinizde indirim yapıyolar 42.500e falan alabilirsin jetta 1.6fsi comfortline.gerçekten tip olarak konfor olarak özellik olarak jetta daha üstün bence jetta alın

Alıntıları Göster
    quote:

42,500 gerçekten bayinin yaptığı bir indirim mi yoksa tahmin mi?
    araba bakıyorum ve hemen alabilirim eğer bu fiyatı bayi verdiyse

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    jetta 1.6 fsi comfortline bence çok iyi olur. Şimdi ESP ve hill holder da standart olmuş..

Jetta daha bir baba arabası daha klasik , civic biraz daha uçuk. Civic iç mekanın bana verdiği kalite hissi jettaya göre biraz daha düşük.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

ben izmirde oturuyorum ben jetta 1.6fsi comfortline alırken 40.150ytlydi ve ben 37.000ytlye aldım.sen hesapla işte bana 3milyar indirim yapmış oldular.şu anda 45.800 ise 3milyar indirince 42.800 oluyo sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

jetta 1.6 fsi comfortline bence çok iyi olur. Şimdi ESP ve hill holder da standart olmuş..

Jetta daha bir baba arabası daha klasik , civic biraz daha uçuk. Civic iç mekanın bana verdiği kalite hissi jettaya göre biraz daha düşük.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

benim jetta 2006 model ama ESP var

• quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

benim jetta 2006 model ama ESP var

Alıntıları Göster
    jetta comfortline başlı başına iç mekan olarak diğer jetta lardan ayrılıyor.
    Koltukları,gösterge paneli ile çok değişik

42,800 e verirlerse alacağım hemen
    yarın konuşacağım bayi ile

FSI motorun yakıt tüketi mi nasıl jetta da? Passat kadar yakmıyordur sanırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.