Şimdi Ara

JETTAYI LPG İLE KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM MI? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
37.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  JETTAYI LPG İLE KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM MI?

JETTAYI LPG İLE KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM MI?

• ENJEKTÖRLERİ BOYLAMASINA KOYMUŞ...

• Peki bende birşey soracağım; bu lpg dolum ağzı görünür bir yerde olmayınca (ilk resimlerdeki jettanınki gibi) lpg ruhsata işleme esnasında sorun oluyor mu? çünkü benim bildiğim yönetmeliklerde "kolayca görülebilecek şekilde takılmalı" gibi bir ifade var, ben mi yanlış biliyorum, doğrularmısınız lütfen?
  • pek bir mahsuru yok onun zaten benzinli bmw mercedes görürsen oraya bak garanti lpg tapası ordadır
  • millet herkese selam altta verdiğim linke tıklayın büyük bir buluşma planlanıyormuş DH motorlu araçlar bölümü olarak.

orayada biraz ilgi göstersekmi acaba çevre illerden ve istanbuldan olmak üzere biz 60 kişiyiz 60 ımızda birbirimizi biliriz ne dersiniz nasıl olur.

siz neredesiniz :)

http://forum.donanimhaber.com/m_24047358/mpage_1/key_//tm.htm#24047358
  • nekadar yakıyor jetta lpg li olarak ögrenebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneadam12

nekadar yakıyor jetta lpg li olarak ögrenebilirmiyim?

dostum bende 1.6 102Hp Tiptronik Jetta var

LPG'yi yeni taktırdım en son istanbuldan Adıyaman'a 1230KM yaptım

ortalama 0,140TL/km yaktık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Yeni LPG zamlarıyla bu değildir sanırım ve cevap verdiğiniz kişi 2008 de sormuş biraz geç kaldınız
  • Jetta 1.6 FSİ comfortline aracıma Tartarini LPG taktırmayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz?Kullanan varsa tüketim değerlerini yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsunal

Jetta 1.6 FSİ comfortline aracıma Tartarini LPG taktırmayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz?Kullanan varsa tüketim değerlerini yazabilir mi?

Tartani takmıyor ki ahmet bey yanılmayasınız? Takılıyorsa fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Yeni LPG zamlarıyla bu değildir sanırım ve cevap verdiğiniz kişi 2008 de sormuş biraz geç kaldınız

evet dostum haklısın biraaaaaaaaaaz geç kalmışım

• Sayın Erdor,

Tartarini takıyor.Hatta italyan forumlarını da inceledim.Adamlar bu işi malum reklamı çok yapılan rakibinden daha önce çözmüşler.Tartarini bayisine sorulabilecek herşeyi sordum.Alttaki linkte takılabilen araçların da listesini verdiler.Bütün yazışmalarımızı görebilirsiniz.
    Fiyat konusunda da imzalarındaki telefon numaralarından öğrenebilirmişiz.
    Buradan fiyat vermek uygun olmaz ama çok daha ucuz olduğunu biliyorum.Bu forumda biryerlerde fiyat okumuştum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_10972655/mpage_38/f_/key_//tm.htm#38523733
  • Sayın Erdor,
    Bu arada ben aşağıdaki linkteki hesabı yaptım.Tabii kendi kullanımıma göre.Senede 10,000 km kullandığımı düşünerek.Değer 1,5-2 arası çıktı.
    Siz de bir yapın isterseniz.
    http://www.arac.muayenesi.com/lpg/otogaz-lpg-sistemleri/271-lpg-sistemleri-montaj.html
  • Bu arada rakiplerin montaj fiyatlarına göre bu değer 3'lere yaklaşıyor bende.
  • Sevgili Taner bey, benim kardeşim 96 model Alfa romeo aracına tüp taktırmak istediğinde bir çok usta 1000 liralık olanları takmaya yanaşmadı. 1.600 lira olanı taktılar italyan omavelli taktılar. Burdaki mantığı ben pek anlamadım ama yine Jetta'yada 1000 liralık değilde 1.600 liralık olanı takınca ne etkisi olabilir? Yani 230 lira yakıyorsa 210 liramı yakacak diyeceğim garip olacak. Diğer arkadaşlarda cevaplıyabilir tabi konuyu.

Şu an 1.6 primeline jetta'lardaki lpg tükemi km'de 230-240 krs arasımı arkadaşlar? Performanstan ödün vermiyordur herhalde. 2 el düşünüyorum ama 2010 model olanların alayı sıfır fiyatına yada 1000 lira aşağısına yazmış fiyatları. Öyleki 2009 modelleri bile üstüne 2000-2500 lira koyup sıfır alacak paraya yakın satıyorlar. Acaba, sırf pazarlık yapar bunlar o arada 1000 lira daha indiririm taktiklerimi bu?

Forumda bir arkadaş ilan görmüş. Yeni polo'yu 26 bine yazmış anında satmış diye söylemişti. Bir yandan düşünüyorum kendisi bu aracı Dod'a verseydi Dod hemen 26 bin vermezmiydiki arkadaşa? İkinci el araç satan firmalar size aracı şu kadara alırım dediğinde hemen vermiyormu acaba parayı?

• quote:

Jetta 1.6 FSİ comfortline aracıma Tartarini LPG taktırmayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz?Kullanan varsa tüketim değerlerini yazabilir mi?

FSI'a sadece BRC ve Vitalle takılıyor diye biliyorum ben.
  • quote:

Sayın Erdor,
    Bu arada ben aşağıdaki linkteki hesabı yaptım.Tabii kendi kullanımıma göre.Senede 10,000 km kullandığımı düşünerek.Değer 1,5-2 arası çıktı.
    Siz de bir yapın isterseniz.
    http://www.arac.muayenesi.com/lpg/otogaz-lpg-sistemleri/271-lpg-sistemleri-montaj.html

Ahmet bey fakat 1100 devir altı ve 5500 devir üstü benzinle çalıştıkdan sonra zaten tasarufunuz azalıcaktır şehiriçinde.DEvamlı gazda durmasını sağlamak için topuklarsınız artık devamlı Bu arada fiyat olarak nedir? 1500TL gibi bir rakam mı?Sanırım BRC nin sistemine benziyor Tartanide.Benzin+LPG.Kesin taktırmayı düşünürde taktırısanız foruma uğramayı ihmal etmeyin.Bizleride bilgilendirin.

• Sayın Erdor,
    Öncelikle güvenebileceğimiz bir sistem olmalı,garanti verebilmeli.Sanırım güven konusunda Vialle,BRC ve Tartarini tamamdır.
    Ama iş maliyete gelince matematik hesap devreye girecek.
    Senede kaç kilometre yapıyorsunuz,tasarrufunuz ne olacak,sistem kendisini ne kadar zamanda amorti edecek,bunlar önemli.
    Bu forumda yazmıştım,yerli firmalar da 3-5 aya FSİ işini çözecekmiş.O zaman rekabet de artacak.
    Sistemlere gelince,FSİ için sadece LPG diyen henüz çıkmadı.
  • quote:

Sayın Erdor,
    Öncelikle güvenebileceğimiz bir sistem olmalı,garanti verebilmeli.Sanırım güven konusunda Vialle,BRC ve Tartarini tamamdır.
    Ama iş maliyete gelince matematik hesap devreye girecek.
    Senede kaç kilometre yapıyorsunuz,tasarrufunuz ne olacak,sistem kendisini ne kadar zamanda amorti edecek,bunlar önemli.
    Bu forumda yazmıştım,yerli firmalar da 3-5 aya FSİ işini çözecekmiş.O zaman rekabet de artacak.
    Sistemlere gelince,FSİ için sadece LPG diyen henüz çıkmadı.

O konuda haklısınız.Sadece LPG tüketen FSİ için henüz yok.Vialleden ümitliydim fakat onda da aynı şekilde benzin kullanılıyormuş.Yerli firmalar FSİ işini çözecekse beklemeye devam gene bir ümitle.

• Arkadaşlar jetta arabama yetkili serviste BRC marka lpg taktırdım ancak taktırdığım andan itibaren arabada geç çalışma sorunu var çok can sıkıcı bir durum ve hiç kimse bunun sebeiyle ya da çözümüyle ilgili birşey bilmediğini söylüyor... Yani iş hala muallakta brc nin forumuna üye oldum ancak sadece sürüncemede bırakıyorlar ki zaten muhatap bulmadım... Yazılan mesajlar önce yönetici kontrolünden geçiyor zaten yani her şey güllük gülüstanlık...

Bu kısa girizgahın ardından;

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı varsa sorun BRC de mi, çözümü nedir ??....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.