Şimdi Ara

Jetway 256MB 2600XT DDR3.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi sabahı sipariş vermiştim ,pazartesi sabahı elime ulaşması gereçekten şaşıttı beni. p4 3.0 makinemde cod5 i oynadım orta seviyede herhangi bir sorun olmadı, biraz daha zorlarım artık. fan seside rahatsız edici gelmedi,
    yalnız kartı kurduktan sonra ses problemi yaşamaya başladım, kartın üzerinde HDMI için "ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 2600 - High Definition Audio Controller" ses bağdaştırıcısı bulunmakta, anakartımın ses bağdaştırıcısı ile çakıştı sanırım (Donanımda sorun gözükmüyor) pc'yi açtığımda sorun veriyor güvenli kipten sonra açılıyor bazen, ekran kartı üzerindekini etkisizleştirmedikçe ses alamıyorum.
    Pc;yi HDMI üzerinden Tv'ye bağladığımda hep bu etkinleştirmeyi yapmam mı gerekeck? Benzer sorun yaşayanlar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muly

cumartesi sabahı sipariş vermiştim ,pazartesi sabahı elime ulaşması gereçekten şaşıttı beni. p4 3.0 makinemde cod5 i oynadım orta seviyede herhangi bir sorun olmadı, biraz daha zorlarım artık. fan seside rahatsız edici gelmedi,
    yalnız kartı kurduktan sonra ses problemi yaşamaya başladım, kartın üzerinde HDMI için "ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 2600 - High Definition Audio Controller" ses bağdaştırıcısı bulunmakta, anakartımın ses bağdaştırıcısı ile çakıştı sanırım (Donanımda sorun gözükmüyor) pc'yi açtığımda sorun veriyor güvenli kipten sonra açılıyor bazen, ekran kartı üzerindekini etkisizleştirmedikçe ses alamıyorum.
    Pc;yi HDMI üzerinden Tv'ye bağladığımda hep bu etkinleştirmeyi yapmam mı gerekeck? Benzer sorun yaşayanlar var mı?

Ben ... Ne zaman ati kart alsam ses gider denetim masasından yeiden realteki aktif ederim ve ses gelir klasik tablo bulmam çok zor olmuştu ingilizcemin ve yabancı sitelerin yardımıyla halletmiştim...

• yaw ne cabuk bıtıyo bu kartlar anlamıyom yaw

ne sanssız adamın ben yaa hıc kampanya yakalamıyorum bu ısın sırrını banada bı oğretıverın yaw
  • DiRT , Assassins Creed gibi oyunlarda da denedikten sonra tam olarak bir yorum yazabileceğim, ama bu kart beni tatmin etmedi, bende elden çıkartıp daha üst bir model almayı düşnüyorum...
  • Merhaba Darksy senin gpu-z görüntüsünde kartın sıcaklığını 35 derece gösteriyor ben oyun falan oynamama rağmen bilgisayar açıkken 56 derece falan gösteriyor acaba senin ortalama sıcaklık değeri ne oluyor bakabilrimisin bir daha.
  • benim siparişte edres kısmı dolu olmasına ragmen kargoda yazmıyor ürünler gelmiş şubede bekliyormuş

neyse dün crossfire köprüsü macerasını anlatayım yazıcı oğlunda bilen 1 2 adam çıktı. 1. kattaki bir mekanda buldum ikitane çiftine 20tl dedi. biraz daha bakındım ama kime sorsam önce o ne diyor

dms elektronik diye bir yer var eksen in hizasında, orada rafta gördüm 1 adet, elemena dedim crossfire (kırosfayr telefuzum mu yanlış acaba ) elimlede göstererek birde. aldı raftan sagına soluna bakıp takım elbiseli bir adama " X bey bunu satıyormuyuz ?" adam geldi dedi bu satılık değil nerden geldiğinide bilmiyoruz, ne kadara buldun dışarda dedi, 10tl dedim ver 5tl senin olsun dedi digerini de bugun arkadaş getirdi sağolsun. 5tl ye halletmiş olduk crossfire köprülerini.

neyse testlerini müsait bir zamanda koyarım buraya.

• jetway

evvel zamndanberi anakart üreten bir marka ekran kartlarinida görmüştüm
    önceleri .

kaliteli bileşenlerden oluşmuyor çok fazla işte ..
  • Kartın kendi cd'sindeki yazılımı kurmak gerekir mi? Benim bilgisayarımda Catalyst 8.7 kurulu idi eski ekran kartı için, direkt bunu taktım çalıştırdım yeni sürücü falan yüklemedim bir sorun olur mu?
  • Aygıt Yöneticisinden normal olarak görüyosa sorun olmaz herhalde. ama genede tekrardan yüklemeni tavsiye ederim.
  • Teşekkürler, kartı görüyor bir problem yok ama güncel 8.12 sürümü daha iyi imiş galiba onu yükleyeceğim.Peki ben bu 8.12'yi yüklerken eski 8.7'yi kaldıracak mıyım yoksa üstüne mi kuruyor?

quote:

Orjinalden alıntı: Pâllândo

Aygıt Yöneticisinden normal olarak görüyosa sorun olmaz herhalde. ama genede tekrardan yüklemeni tavsiye ederim.
  • üstüne kurar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz10

Merhaba Darksy senin gpu-z görüntüsünde kartın sıcaklığını 35 derece gösteriyor ben oyun falan oynamama rağmen bilgisayar açıkken 56 derece falan gösteriyor acaba senin ortalama sıcaklık değeri ne oluyor bakabilrimisin bir daha.

35 derece benim kartımın masaüstündeki sıcaklığıdır, yani idle sıcaklık..
    oyunlardan sonra bende 50 dereceyi görebiliyorum, eğer sen hiçbirşey yapmadığın halde masaüstünde 56 derece görüyrsan ya fanında sorun var, yada sıcaklığı ölçtüğün programda..
  • fiyatı gerçekten süpermiş yaw.kaçırmayın diyeceğim ama bitmiş
  • kasanın içini açıp baktım fan dönüyor baya hızlı, gpu-'de atinin kendi programıda 53 derece gösteriyor boş olduğu halde ama fanın olduğu plastik kısma dokundum pek sıcaklık hisetmedim bilmiyorum artık oyun bulup oynarsak kaça çıkacak :)
  • bende masaüstü 41 derece felan oyunda 45 dereceye çıkıyo ona göre hesap et işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pâllândo -- 28 Ocak 2009; 20:32:10 >
  • fan sesi çok fazla asus kart kullanınca arka arkaya bu süpürge gibi geldi, birde çift yapınca düet yapıyorlar.... kısmanın yolu yokmu? 55dereceyi geçmiyor, %100 dönmesede olur.

performansa gelince ayrıntılı olarak sonra yazacağım ama şöyle söyleyeyim, farcry2, crysis cod2 ve grid de neredeyse ikiye katlıyor. hatta cod2 de tek kart 1680 full de 22 verirken çift kart 40 veriyor 4850 de 60 verdi işin garibi....
  • Benim de tek müzdarip olduğum konu fan sesi. Denemediğim yol kalmadı, düşüremedim.

Astarı yüzünden pahalı olacak ama son çare olarak bunu almayı düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/arctic-cooling-vga-cooler-accelero-s2-ekran-karti-sogutucu/productDetails.aspx?CategoryId=1125&productId=bd9858

Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 29 Ocak 2009; 0:15:45 >
  • uzunca bir zamandan beri donanım upgrade i yapmıyorum eskiden ekran kartıları değişiminde sorun oluyodu işletim sisteminde atiden -> nvide a geçerken yada tam tersi.

şuanda nvida 6600gt kullanıyorum, yarın bu kartı takıp direk sürücüleri kursam xp yer mi acaba yoksa eskiden olduğu gibi format atmak zorundamıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MySun

benim siparişte edres kısmı dolu olmasına ragmen kargoda yazmıyor ürünler gelmiş şubede bekliyormuş

neyse dün crossfire köprüsü macerasını anlatayım yazıcı oğlunda bilen 1 2 adam çıktı. 1. kattaki bir mekanda buldum ikitane çiftine 20tl dedi. biraz daha bakındım ama kime sorsam önce o ne diyor

dms elektronik diye bir yer var eksen in hizasında, orada rafta gördüm 1 adet, elemena dedim crossfire (kırosfayr telefuzum mu yanlış acaba ) elimlede göstererek birde. aldı raftan sagına soluna bakıp takım elbiseli bir adama " X bey bunu satıyormuyuz ?" adam geldi dedi bu satılık değil nerden geldiğinide bilmiyoruz, ne kadara buldun dışarda dedi, 10tl dedim ver 5tl senin olsun dedi digerini de bugun arkadaş getirdi sağolsun. 5tl ye halletmiş olduk crossfire köprülerini.

neyse testlerini müsait bir zamanda koyarım buraya.

Acilen piyango almalısın.Vakit kaybetme.

• quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy

uzunca bir zamandan beri donanım upgrade i yapmıyorum eskiden ekran kartıları değişiminde sorun oluyodu işletim sisteminde atiden -> nvide a geçerken yada tam tersi.

şuanda nvida 6600gt kullanıyorum, yarın bu kartı takıp direk sürücüleri kursam xp yer mi acaba yoksa eskiden olduğu gibi format atmak zorundamıyım ?

zannetmiyorum sorun olacağını.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.