Şimdi Ara

Jetway 256MB 2600XT DDR3.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Pâllândo

quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy

uzunca bir zamandan beri donanım upgrade i yapmıyorum eskiden ekran kartıları değişiminde sorun oluyodu işletim sisteminde atiden -> nvide a geçerken yada tam tersi.

şuanda nvida 6600gt kullanıyorum, yarın bu kartı takıp direk sürücüleri kursam xp yer mi acaba yoksa eskiden olduğu gibi format atmak zorundamıyım ?

zannetmiyorum sorun olacağını.

ilk cıkan wındows xp versıyonlarında sıstem bılesenlerınde onemlı bı değişim olduğu zaman işletim sistemi kendını korumaya alıp acılmıyordu

suandakı surumlerde boyle bısey yok senın dedığım yermı olayı bu zannedersem

sorun yapacağını zannetmıyorum zıra bende 6600gt kullanırken atı x300se ye gectım problem olmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy

uzunca bir zamandan beri donanım upgrade i yapmıyorum eskiden ekran kartıları değişiminde sorun oluyodu işletim sisteminde atiden -> nvide a geçerken yada tam tersi.

şuanda nvida 6600gt kullanıyorum, yarın bu kartı takıp direk sürücüleri kursam xp yer mi acaba yoksa eskiden olduğu gibi format atmak zorundamıyım ?

formata falan gerek yok. once aygit yoneticisinden surucuyu kaldir. standart vga olarak gorsun 6600u. sonra bu karti tak pc yi kapatip.
  • çok teşekkür ediyorum, saolun
  • ati tool 0.29b de fan sesi kısılabiliyormuş birde öyle deneyin
  • Soğutucuyu aldım. Gelince sonuçları paylaşırım..

@hasanmerto bahsettiğin sürümü bulamadım. Link atarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 29 Ocak 2009; 11:20:01 >
  • Catalyst control center'daki over drive menüsünden kartın saat hızlarıyla oynayamıyorum neden olabilir.Açmam gereken bir şey mi var?
  • Bu dolar kuru ile 50 ytlye kart alıyorsunuz..Bilseydim alırdım..
  • Bunun 512 mb olanını alim diyorum. HIS'in varmış. 256 il arasıdna güzel fiyat farkı var. Değermi o farka 512 almak sizce. AGP 8x versiyonunu almak zorundayım, malüm anakart dinazor devrinden kalma bi K7N2 Delta. :)
    Kullanabilirmiyim bu kartta bu ekran kartını?
  • Bu kart AGP 8x değilki o yüzden bu kartı alman işine yaramaz. Agp ekran kartı almak bence bu saatten sonra mantıksız anakartını felan değiş bide ekran kartı al derim.
  • Accelero s2 çok iyi sonuç verdi. Boşta 30 civarı yükte 55 derece civarı idi kart. Taa ki bozulana kadar :(

İlk başta ekran çizgi çizgi olmaya başladı.

Sonra ekran komple gitti. Arada bir sistem açıldı. Fakat ekran gene gitti. Ben de çıkardım kartı yollayacağım yarın.

Dfs bilgisayarın müşteri hizmetleri nasılmış görücez bakalım. :)
  • bende fanların kablosunu çektim ve plastik kısmı söktüm. iki kartın üstüne 12cm lik fan dayadım. 95 100 derece çalışıyor şimdilik. birde crossfire ve tek kartı karşılaştırdım ilgilenen olursa.

http://forum.donanimhaber.com/m_29583043/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySun -- 5 Şubat 2009; 22:22:59 >
  • Arkadaşlar birçok kullanıcı kartın fan hızlarından rahatsız sanırım. Bi kere bu kartın fan hızını herhangibir yazılımla kontrol etmek mümkün değildir arkadaşlar. (Fana giden güç kablosu sadece 2 tane). Ancak daha önce bahsetmiş olduğum bir çözümü tekrar anlatmak istiyorum. Ayarlı direnç içeren bir devre yaptırın ve fan hızını kafanıza göre ayarlayın hatta isterseniz hiç dönmesin. Bu devreyi 5 tl ye her elektronikçi yapar. Eğer bulamazsanız forumda 2. el bölümünde oc menüsü altında bu devrelerden yapan bi öğrenci arkadaş var ondan alabilirsiniz. Ben kendim yaptırdım ve 2 adet kasa fanıyla 9600 gt nin fanını aynı anda bağladım. 3 fanı da aynı anda kontrol edebiliyorum. Hem ucuz hem iş görüyor. Piyasada satılan fan kontrolcülerin çoğu 5-12 V aralığında çalışır. Bu dediğim devre 0-12V çalışıyor. Deneyin pişman olmazsınız.

Not: Şu jetway 2600 xt lerden fazladan alıpta şimdi satmak isteyen yokmudur acaba.

• quote:

Orjinalden alıntı: elophidae

Arkadaşlar birçok kullanıcı kartın fan hızlarından rahatsız sanırım. Bi kere bu kartın fan hızını herhangibir yazılımla kontrol etmek mümkün değildir arkadaşlar. (Fana giden güç kablosu sadece 2 tane). Ancak daha önce bahsetmiş olduğum bir çözümü tekrar anlatmak istiyorum. Ayarlı direnç içeren bir devre yaptırın ve fan hızını kafanıza göre ayarlayın hatta isterseniz hiç dönmesin. Bu devreyi 5 tl ye her elektronikçi yapar. Eğer bulamazsanız forumda 2. el bölümünde oc menüsü altında bu devrelerden yapan bi öğrenci arkadaş var ondan alabilirsiniz. Ben kendim yaptırdım ve 2 adet kasa fanıyla 9600 gt nin fanını aynı anda bağladım. 3 fanı da aynı anda kontrol edebiliyorum. Hem ucuz hem iş görüyor. Piyasada satılan fan kontrolcülerin çoğu 5-12 V aralığında çalışır. Bu dediğim devre 0-12V çalışıyor. Deneyin pişman olmazsınız.

Not: Şu jetway 2600 xt lerden fazladan alıpta şimdi satmak isteyen yokmudur acaba.

Sahibinden.com'da satanlar çok. Tabi çakalların kaç liradan kapı açtıklarını görünce insan anlıyor neden sattıklarını

• bendede var bu karttan ama asus markalı güzel bi kart 1 yıldır kullanıyorum. bakalım daha ne kadara kullancam en son 843 mhz gpu- 782 mhz bellek ile kullanıyorum. şimdilik stabil. sıcaklıklarda boşta 30-35 tam yük altında 65-68. iyi güner.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefilmemur

Catalyst control center'daki over drive menüsünden kartın saat hızlarıyla oynayamıyorum neden olabilir.Açmam gereken bir şey mi var?

bende de aynısı oluyor. auto tune da bir şeyi değiştirmiyor. neden acep?
  • bu konuda cevap verebilecek yok mu?
    msi 2600xt kartlara catalyst over drive dan ayar yapılabiliyor ama jetway ile olmuyor, bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirlerse makbule geçer.
    teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: sefilmemur

Catalyst control center'daki over drive menüsünden kartın saat hızlarıyla oynayamıyorum neden olabilir.Açmam gereken bir şey mi var?

• yaf başka satan yok mu bu kartı ikinci el veya sıfır??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul

yaf başka satan yok mu bu kartı ikinci el veya sıfır??

dh ikinci el ekran kartlarından bakabilirsin bir kaç tane görmüştüm bu kartın sıfırını satan

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_29981245/tm.htm
    hatta satan buldum 60 ytl sıfır açılmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuze -- 25 Şubat 2009; 8:31:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.