Şimdi Ara

JEvelden Çıkan Dress Hakkında Bir Soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

Kıyafetler eventten sonra kaybolmıycak

kesinlikle kaybolacak eventten çıkan dresslerin üzerine gelin ve yazıyı okuyun
    wiz costum used for hollowen party yazıyor ama normal dresslerde böle bir yazı yok

yahu nerden cikariyorsunuz wedding dresslerinde uzerinde evlilik toreni icin yapilmistir sadece ozel durumlarda kullanilir mealinde bisiler diyor ... dugun yok bu ara diyip siliyorlar mi

tum kiyafetlerde var bu turden bi tanimlama ...

hayir neyinizi rahatsiz etti millete eventten dress cikmasi anlamadim ki ... eventten verilmis hicbirsey silinmedi bugune kadar ...

Hay ağzına sağlık.

• Eeee benim char male. ama bana sürekli Famele bişiler çıkıyo. Onları kullanamıyorum, başkasınada veremiyorum, yani atsam atamıyorum satsam satamıyorum... bankada boş yere yer kaplıyo. silinmicekse bunlar napcaz bunları bizz.... bencede silinmesi en mantıklısı.... Ayrıca kimseye bişeylerin çıkması başka birilerini rahatsız etmiyo sadece zamanında para verilen şeylerin şu an bedavaya daatılması rahatsızlık veriyo. O zaman bidaki sefere pre plus falanda dağıtırlar sizin demenize göre... oda oyuncu çeker
  • quote:

Orjinalden alıntı: JiiLeT

Eeee benim char male. ama bana sürekli Famele bişiler çıkıyo. Onları kullanamıyorum, başkasınada veremiyorum, yani atsam atamıyorum satsam satamıyorum... bankada boş yere yer kaplıyo. silinmicekse bunlar napcaz bunları bizz.... bencede silinmesi en mantıklısı.... Ayrıca kimseye bişeylerin çıkması başka birilerini rahatsız etmiyo sadece zamanında para verilen şeylerin şu an bedavaya daatılması rahatsızlık veriyo. O zaman bidaki sefere pre plus falanda dağıtırlar sizin demenize göre... oda oyuncu çeker

Npc'ye sat rahat ol npc alıyo 1 golda

• quote:

Orjinalden alıntı: [Unfaithful]

quote:

Orjinalden alıntı: visualcold

aslında onları vermeleri haksızlık biz hamal gimi enayi gibi paralarımızı verip silk alarak aldımız itemleri adamlar ekmek gibi dağatıyo :S:S

arkadaş haklı bencede biz onu para verip aldık

Sro tarafından kazıklananlar fun club oluşturalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

quote:

Eeee benim char male. ama bana sürekli Famele bişiler çıkıyo. Onları kullanamıyorum, başkasınada veremiyorum, yani atsam atamıyorum satsam satamıyorum... bankada boş yere yer kaplıyo. silinmicekse bunlar napcaz bunları bizz.... bencede silinmesi en mantıklısı.... Ayrıca kimseye bişeylerin çıkması başka birilerini rahatsız etmiyo sadece zamanında para verilen şeylerin şu an bedavaya daatılması rahatsızlık veriyo. O zaman bidaki sefere pre plus falanda dağıtırlar sizin demenize göre... oda oyuncu çeker

NPC 'ye satmayı denedim Price 0 Gold yazıyor ve NPC'ye satılmıyor!

• quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

quote:

NPC ye gitmeye eriniyorum hepsini atıyorum ya imkanım olsa kelebeğe sandıkları toplamamasını sölücemde o zaman itemleride almıo

• quote:

Orjinalden alıntı: Kocaeliİzmit

quote:

Orjinalden alıntı: visualcold

aslında onları vermeleri haksızlık biz hamal gimi enayi gibi paralarımızı verip silk alarak aldımız itemleri adamlar ekmek gibi dağatıyo :S:S

kardeşim adamlar sna zorla mı aldırıyor o zamn almıcaksın sna joymax para harca bunu al bunu al mı diyo mantıklı düşün !! adamlar player cekmeye calısıyor sanırım !

o zaman bu dresi satarken .. bir duyuru yapsın, "aman dikkat bu elbiseyi alın bireşy demiyoruz ama ilerde jewelden çıkacak haberiniz olsun" diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder AYDIN -- 31 Ekim 2008; 17:07:07 >

• Bu dressler çok saçma oldu o zaman bundan sonra kimse silkle dress almasın.Niye baştan biz verdik 200 silk yükletip aldık dressleri adamlar şimdi jewellara koymuş bi bakıyorum 12-13 lv adam banditte set yapmış kendine
  • Bende para verip aldım ama gitmesini istemem Bir çok kişi onlar sayesinde Sevindi giderse çok üzülecekler.Umarım gitmezde herkesin gönlü olur bu işte

Not:@TuzsuzDELiBEKiR
    Hocam sen yazmasaydın aynısını Ben yazıcaktım Vallahi Eline saglık en güzel cevabı vermişsin
  • Yha bnce GDF gibi silkle alınmayan bişi werselerdi daha ii olurdu
  • dressLer boL boL çıktığı için, ve başkasına aktarıLamadığına göre, benimde düşüncem kayboLacak, arkadaşın dediği gibi Joymax'den bahsettiğimizi unutmayaLım.
  • ewt dress ler kalacak
  • Benim fiktim kalması yönünde. GDF gibi onlarda kalır.
  • Daha bu sabah 100 tane jevel box actırdım yine çıkmadı. Sadece şakpa ve süpürge çıktı.
    Süpürgeyi yere attığım scrolları süpürmem için veriyolar sanırım
  • quote:

Daha bu sabah 100 tane jevel box actırdım yine çıkmadı. Sadece şakpa ve süpürge çıktı.

ben oyundaki kişilere göre çok az verdim ama bankda 7 tane famale akfalık 9 tnee sürüge vardı npc ye sattım
    sadece male kalfaık male süpürge famele kafalık famele süpürge bıraktım famele veya male üstlük çıakrsa
    resimdeki gibi 3. ve 4. caharıda giyindiriirm, 2 arkadaşımın chaırnıda 1 güne giyindiridm =) =)

Bu Benim Char Farm kasıyorum Anaxielia
     JEvelden Çıkan Dress Hakkında Bir Soru

Bu da diğer arkinin ve benim ki
     JEvelden Çıkan Dress Hakkında Bir Soru

Bunlar Giderse Gm'nin İşi Zor Yani....!

• quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Daha bu sabah 100 tane jevel box actırdım yine çıkmadı. Sadece şakpa ve süpürge çıktı.

150-200 açtırıyordum sürekli. Süpürgeci dükkanına benzedi kasa Sıkıldım asıl karakterime geçtim. 2 tane vardı fazlalık etmesin dedim bi açtırdım dress Hemde male(karakterimde male). Ertesi gün 5-6 tane vardı normal kasarken çıkan onu da açtırdım yine male dress Karakter seçme penceresi bayram yeri gibi oldu her karakter kostümlü

• quote:

150-200 açtırıyordum sürekli. Süpürgeci dükkanına benzedi kasa Sıkıldım asıl karakterime geçtim. 2 tane vardı fazlalık etmesin dedim bi açtırdım dress Hemde male(karakterimde male). Ertesi gün 5-6 tane vardı normal kasarken çıkan onu da açtırdım yine male dress Karakter seçme penceresi bayram yeri gibi oldu her karakter kostümlü

Benim üst Konudaki gibi mi =) =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrn53 -- 9 Kasım 2008; 18:02:37 >
  • büyük ihtimalle gider..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AliKiran

quote:

Ben yazarken sen daha önce yazıp göndermişsin yani geç kalmışım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AliKiran

quote:

Ben yazarken sen daha önce yazıp göndermişsin yani geç kalmışım

=) Np...! (=
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.