Şimdi Ara

Jewel box (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toplamda 250 tane kırdırdım 2 tane f 2 tanede m çikti. tek eksik şapka m. yarin gidip banditlerde bi 100 tane daha düşürcem inş çikar...
  • Nasil Bi Dalga bu :S
  • 3 tane F şapka oldu, daha inventoryde 129 tane de kırdırılmayı bekleyen box var (onglarda manyak biriktiriliyor bunlardan)
    Ayrıca scrool scrool nereye kadar, kasada yer kalmadı. Demin (demin dediğim 2 saat önce falan) elemanın teki samarkandın ortasında scrolları yere atıyordu, herhalde onun da kasa doldu. Ben de bi trigger scrool 10 tane de (10'lu oluyor zaten onlar) dogging scrool kaptım ama sona millet üşüştü, petlerden bana sıra gelmeyince çektim gittim.
    Böyle giderse ben de dağıtacam hayrına, bi hayır duası alalım, yeti partyde 50 kere öldük bugün :(
  • 300'e Yakın kırdırdım 2 Female Şapka ve bir Süpürge çıktı.Kşke onlarda çıkmaz olaydı char male hem kullanamıyıcam hemde inventoryde yer kaplıyıcak
  • 12 tane kırdırdım famale şapka çıktı birde arkadaşlar bişi sorcam ben manyanglarda kassam gene çıkarmı
  • Bana Çıktı En Büyük parçası Blueleride Bastım Şimdi Şapka ve Süpürge bekliyorum :)
  • pandora bax dan berı boyle cohul katılım lı event gormemısdım..

umarım yılbasnda bu eventtın daga da gelişdirsin joymax bende kıyafet olmayan charlarımı ong lara saldım free taxi yapıyor ... daga supurgeyı anca buldu...
  • haksızlık hemde çok büyük haksızlık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabadayi16

Ben çıkardım ama sadece cadı kıyafetinin süpürgesini

9taneden
    balon
    Balon
    Supurge F
    Scroll Cıktı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uniquê -- 30 Ekim 2008; 12:05:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: monreal

pandora bax dan berı boyle cohul katılım lı event gormemısdım..

umarım yılbasnda bu eventtın daga da gelişdirsin joymax bende kıyafet olmayan charlarımı ong lara saldım free taxi yapıyor ... daga supurgeyı anca buldu...

Türkçe mi konuştun ?
  • En Sonunda Angel Wings in üstüne bi Female hat çıktı
  • 3 günde 450 ye yakın kırdırmışımdır en sonunda tamamlandı dress set (M)

ayrıca female setide tamamladım..hatta ilk (F) set çıkmıştı ... yan çar açıcam şimdi xD

bi soru sorucam....

her dress 3 parçadanmı oluşuyo ? dress leri koyduğumuz yerde 4 parçalık yer varda....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 31 Ekim 2008; 11:01:13 >
  • Bende çıkmadı çıkmadı diye yakınıyordum ama yolunu Bulduk Dün gece 3 tane Set çıktı 2 Si female 1 i Male ve onlarca şapka + Süpürge
  • siz nasıl 350 tane topluyorsunuzda ben günde 15 tane fln topluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

3 günde 450 ye yakın kırdırmışımdır en sonunda tamamlandı dress set (M)

ayrıca female setide tamamladım..hatta ilk (F) set çıkmıştı ... yan çar açıcam şimdi xD

bi soru sorucam....

her dress 3 parçadanmı oluşuyo ? dress leri koyduğumuz yerde 4 parçalık yer varda....?

en fazla 3 parçadan oluşuyo diye biliyorum. bende 4. yerde gdf var.
    yaklaşik 300 tane kırdırdıktan sonra bende seti tamamladim. 1F 1M set...

• Nihayet bütün set i 2 kere tamamladın degısık degısık bluelar bastım hepsine :) fazladan cıkan 10larca supurge ve sapkayı npc ye sattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

Bende çıkmadı çıkmadı diye yakınıyordum ama yolunu Bulduk Dün gece 3 tane Set çıktı 2 Si female 1 i Male ve onlarca şapka + Süpürge

Lütfen yolunu söyle.O kadar uraşıyom hala düşüremedim
  • yahu bu fazlaliklari ne yapacaz yan çarlarin üstü doldu hala süpürge var tonla. npc e de satilmiyo önerisi olan?
  • 230 tane bozdurdum male set çıktı 2 tane ben fameleyim famele sadece süpürge eksik ama bence düşürmek çok zor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.