Şimdi Ara

???...JewelCrafting...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yeni konu açtığım için özür dilerim ama kimin jc mesleği olduğunu bilmediğim için açmam gerektiğini düşündüm...

Şu an bende Mining ve Engineering var.İkisini de çok ilerlermedim o yüzden sorun değil silebilirim...
    Bu benim yeni server da ilk karakterim ve server da bana maddi şekilde yardım edecek biri yok...

Asıl Konu ben engineering i silmek istiyorum.Hem eng masraflı olduğu için hem de daha yararlı ilerde para kazanabileceğim bi meslek istiyorum...İlk karakterim olduğu ve param olmadığı için;

İlkönce mining yanına skinning/herb alıyım mı?

Yoksa jewelcrafting alıp bi yandan mining le birlikte ilerletiyim mi?

Şu an bendeki mining malzemeleri jc yi aldığım gün 125 yapacak kadar yetiyor.Ama sonra malzemeler sıfırlanacak...Ve duyduğuma göre jc de masraflıymış ve recipe ları 1k-5k belki de daha fazla çıkıyormuş...

Sizin fikriniz ne? ilkönce para kazanmak için başka bir meslek mi? Yoksa jc mi? jc ile bu lwllarda da yavaş yavaş bişiler kazanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 4 Temmuz 2008; 15:02:21 >

• mining+Skinning Al iLerlet iyi Para Kazanırsın Sonra ... Skinning i Sil Jc Al Kazandığın Paralarla Jc kas ....Sonra Zengin Olursu Jc Başta Çok Masraflı
  • Skinning alırsam baya zaman harcayacağım... Düşük lwl yerlerine gidip ordakielrin derilerini falan alacağım sonra hiç bi işe yaramazsa boşuna zaman kaybı olacak...Skinning koaly para getiren bir meslek mi?
  • bir kere basta para kazanmak serverina gore degisir. serverinda cok skinner varsa ve leather lar ucuza gidiyorsa skinning ten para kazanamassin herb de ayni sekilde, o yuzden once ahde bunu arastir ona gore ver kararini. ayrica skinningden parayi kazanman icin 350 falan olmasi lazim en assa low level leatherlar para etmiyor ve leather toplayim derken ayni hayvanlari kesmekten kusabilirsin. ama herb alirsan topla gec bence daha kolay. Bu arada mining i kesinlikle elinde tut para kazanmak ve jc icin.
  • bak arkadasım jc kasma hemde asla kasma hic gerek yok.git skin + lw kas gor parayı bende min + jc var ve total7k gold yedim 1 kurus getirmedi asla onaylamıyorum acırım haline yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASKIN

Leatherworking:

Lw nasıl? Büyük paralar var mı? Bence jc gemleri kadar iyi para kazandırmaz yani para kazandırır ama çok fazla zengin edecek kadar kazandırmaz...

Bence Kullanılabilen bir item(herkesin almayacağı) yapmak yerine 70lwlda herkese lazım olcak,herkesin alacağı gemler daha kârlı olur...

Jewelcrafting:
    Kullanmasını da bilmek lazım... Biraz da şans lazım.. Şu ana kadar gördüğüm jc den para kazananlar ,kazanamayanlardan daha çok... Dolayısıyla jc nin para kazandıran bir meslek olduğu ama 375 yapana kadar dünya para verdiğin bi meslek olduğu ortaya çıkıyor...(şans hem kesmek için hem de server için lazım)
    ...............................................................................................................................

Şimdi eğer ben herb alırsam herb 375 yapana kadaaar baya uğraşıcam sonra silicem jc alcam tamam ÇOK FAZLA para kazandırırsa ya da en en azından 1000gold , o zaman alıyım ama yok 300g kazandırıp bıraktırcaksa,hiç uğraşmıyım zamanım gitmesin...

• Herbaslism bu oyunda en baba meslektir. Yanında Alchemy varsa ikisi beraber iyi para getirir. Elixir master isen Raid yapan adamlar anında kaparlar elixirleri.

Mining tek başına para toplamaya yeterlidir. Yanına JC alırsan bir halta yaramaz çünkü asla yetmiyor JC kasmaya. Mining yanına Herbalism alırsan iyi olur iyi para getirir vesselam.

Birde güzel bir mesleğimiz vardır adıda Enchanting dir. Bunu 275 yaparız ve Mavileri, yeşilleri disench yaparak acayip para kazanırız. 300 yaparsan epicleride disench yaparsın. BoP mavi itemleri vendora 3 5 g.ol.da satarken bunu shard yapıp 30-35g civarında satabilirsin.

LW oyundaki BS ile beraber para getirmeyen bir meslektir. Armor Kitleri yaparak para kazanabilirsin fakat sürekli alınan birşey değildir. Skinnig beş para etmeyen bir meslektir en başlarda işe yarar fakat 60+ oldunmu bir halta yaramaz. Eğer druid veya Rogue yada hunter isen kendine eşya yapabilirsin. Yok caster isen veya warrior isen çok gereksizdir. Birtek Drumlar işe yarar oda Alchemy isen elixirlerin yerini tutmaz.

• valla ben skining ve mining gidiyorum, en başından beri en çok kazandıran meslek skining, ama tabiki server ekonomisiyle doğrudan orantılı. lvl 45'im 500 g ye yakın param var 150 g falan harcamışımdır binek vs derken bunuda eklersen 650g para yapar lvl 45 için hiçte fena değil ki daha hiç farm yapmadım sadece kestiğim yaratıkların derisini yüzdüm o kadar benim serverda 20 tane heavy leather 8-9 g ye gidiyo hatta o sırada ahda çok yoksa 10g dan bile gidiyo ki heavy leather en çok çıkan deri denebilir.

Skining mining derim üstüne yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stoneheart
    benim serverda 20 tane heavy leather 8-9 g ye gidiyo hatta o sırada ahda çok yoksa 10g dan bile gidiyo

Öyle bir server da olsam zaten.... 8-9 gold (!)---> Hem de heavy leather için....

......................................................................................................................

Ben +60 ım :) dolayısıyla biraz geç kaldım meslek karar vermekte...daha doğrusu engineer ı bırakmak için geç kaldım... beş param yok denebilir :) Oysa adam gibi meslekler alsaydım en başta şuan lwlıma göre zengin olabilirdim :(... anlaşılan yapmam gereken mine yanına herb alıp birlikte götürüp param olunca herb silip jc almak.... Ama dediğim gibi herb e sıfırdan başlayacağım ve sanırım 300 den sonrası para getiriyor.300 den önce kazanamam...

Açıkçası hiç bir şeye karar veremiyorum... Alttarafı bir meslek diyenler olabilir ama işte aslında öyle değil.Acil paraya ihtiyacım var ve para kazandırcak mesleğim yok... :(

Ve yeni bir meslek için geç kalınmış haldeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 5 Temmuz 2008; 16:12:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkstrom

Skinnig beş para etmeyen bir meslektir en başlarda işe yarar fakat 60+ oldunmu bir halta yaramaz. .

bu bana komik geldi skinning le inanılmaz para kazanılıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.