Şimdi Ara

Jewelcrafting hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkada$lar karakterimle jc skill ini 300 yaptim bi yerde okuduguma gore bundan sonra skill i gem yaparak arttirmam gerekiyor fakat nasil gem yapilcagini bilmiyorum jc trainerda gem ile ilgili hic bir$ey yok.

• outlandde trainerdan 300+ train edip ordaki trainerdan ögreneceksin.
  • outlandsteki jc trainerin kendisinden veya hemen yanindaki bi adamdan(tam hatirlamiyorum) gem recipesi satin alacaksin.yani trainerdan eskisi gibi tiklayarak degil.
  • buldum arkadaslar sagolun ilk olarak netherstormda stormspire a gidip 300 375 train ediyoruz daha sonra thrallmarda gem recipeleri satiliyor burdanda yazayimda belki benle ayni durumu payla$an vardir :)
  • o thralmardaki seni train eiyordu bosuna gitmisin stromspire a
  • saglik olsun :) insallah bol paralar kazanirsin,gerci gem fiyatlari cok ucuzladi
  • quote:

Orjinalden alıntı: habecan

saglik olsun :) insallah bol paralar kazanirsin,gerci gem fiyatlari cok ucuzladi

evet TBC ilk aldığımda bir mesleğimi seçmemiştim henüz yani engineer aldım beğenmedim herb aldım onuda sildim derken jc geldi ek paket ile. Ne yalan söyliyeyim o zamanlar çok para vurdum şimdi o kadar tutmuyor jc kasıcam diye fellik fellik maden arardım hey gidi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    8 yıl önce açıldı
    Dubai Hakkinda
    12 yıl önce açıldı
    Powerbank hakkinda yardim lazim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasmak cidden sıkıntıydı, ama ekmegini yedik yalan yok :D

jc meslek degil simdi... para kazanilmiyor. solid star of elune (12 stamina gemi) 30 gold :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.