Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihan59

Rom yaptım Root yaptım ama Root Check programı olmadı diyor 2 kere denedim .
    Canlı Yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba?

Superuser yüklendimi?Önce onu kontrol et
  • Sim 1 G mİ OLUYOR W Mİ ?

Super User yüklü *#06# yapın üstte uyguladığım imei çıkıyor altta Telefonun kendi İmeisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 8 Şubat 2013; 11:29:56 >
  • 8.Şimdi telefonumuz çift hatlı olduğu için Phone 1 ve Phone 2 seçeneği çıkıyor iki imei numarasını da değiştieceğiz.Önce Phone 1i seçiyoruz.

9.AT+ ın yanına bitişik olarak EGMR=1,7,"YENİ İMEİ NUMARANIZ" yazıyoruz ve SEND AT COMMAND butonuna basıyoruz

10.Sekizinci adımdaki kısma geri gelip Phone 2 seçeneğini seçiyoruz ve AT+ ın yanına bitişik olarak EGMR=1,10,"YENİ İMEİ NUMARANIZ" yazıyoruz SEND AT COMMAND butonuna basıyoruz.

Ben 2.sini uygulamadım ikisinede aynı İmei mi yazılıyor.

Yani Tek sim kulananlarda Sim 1 Sim 2 Aynı imei mi olucak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 8 Şubat 2013; 11:32:35 >
  • G ' ye taktım galiba yanlış taktım Slot 2 ye taktım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

8.Şimdi telefonumuz çift hatlı olduğu için Phone 1 ve Phone 2 seçeneği çıkıyor iki imei numarasını da değiştieceğiz.Önce Phone 1i seçiyoruz.

9.AT+ ın yanına bitişik olarak EGMR=1,7,"YENİ İMEİ NUMARANIZ" yazıyoruz ve SEND AT COMMAND butonuna basıyoruz

10.Sekizinci adımdaki kısma geri gelip Phone 2 seçeneğini seçiyoruz ve AT+ ın yanına bitişik olarak EGMR=1,10,"YENİ İMEİ NUMARANIZ" yazıyoruz SEND AT COMMAND butonuna basıyoruz.

Ben 2.sini uygulamadım ikisinede aynı İmei mi yazılıyor.

Yani Tek sim kulananlarda Sim 1 Sim 2 Aynı imei mi olucak ?

Tek sim kullanacaksan hangi sim sloto-unu kullanacaksan o iemiyi değiştir.Diğeri kalsın
  • onu bilmiyorum 06 ile sorgulayınca üstteki değiştirdiğim imei alttaki Jiayu 30 günlük imei

Slot 1 G Mİ W mi bilmiyorum
    Ama G ye taktım sanırım yanlış oldu.

G slot 2 Sanırım
    Sorun olur mu acaba 30 gün sonra kapansada Phone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 8 Şubat 2013; 12:03:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: vatanrap

Herkese iyi günler. JIAYU G3 telefonun da konuşurken ses az geliyor. Bunun bir çözüm yolu var mıdır? DSP Audio manager' i denedim ancak onun da galiba ayarlarını tam olarak yapamadığım için bir faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

mobile uncle uygulamasında engineer mode ile yapabiliyorsun galiba...

biraz daha detay verebilirmisiniz ?
  • Bu telefonu direk pasaport kaydettirsekde gene farklı bir cihazın imeisini girmek gerekecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Bu telefonu direk pasaport kaydettirsekde gene farklı bir cihazın imeisini girmek gerekecekmi?

Hayır ama imei değiştirmek gibi bir nimet varken pasaport kaydına neden para vereceksiniz?
  • Bi sıkıntı oluşmaya başladı. Hatların çekim gücü full gösterirken sanki çekmiyormuş gibi arama yapmıyor internete bağlanmıyor ve dışardan arayıncada ulaşılamıyor diyor. Sonra kendiliğinde düzeliyor arıyor ve aranıyor. Google Play'da nexus4 olarak gözükmesi için ayar paylaşılmıştıya; o ayarları kurcaladıktan sonra olmaya başladı sanki. Durumla ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

quote:

Herkese iyi günler. JIAYU G3 telefonun da konuşurken ses az geliyor. Bunun bir çözüm yolu var mıdır? DSP Audio manager' i denedim ancak onun da galiba ayarlarını tam olarak yapamadığım için bir faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

engineer mode >engineer mode mtk>hardware testing altında Audio>normal mode>type altıda sph seç(kulaklık sesini ayarlamak için ) sonra value degerini 160 yap set tıkla... reboot yap..

mikrafon sesini arttırmak için type altında mic seç sonra altta levellar dan 1-6 arası birini seç set de.... reboot yap

ringstone sesini arttırmak için audi>Loudspeaker mode altında value 225 max value 160 yap set tıkla reboot yap....

• quote:

Orijinalden alıntı: surga

Bi sıkıntı oluşmaya başladı. Hatların çekim gücü full gösterirken sanki çekmiyormuş gibi arama yapmıyor internete bağlanmıyor ve dışardan arayıncada ulaşılamıyor diyor. Sonra kendiliğinde düzeliyor arıyor ve aranıyor. Google Play'da nexus4 olarak gözükmesi için ayar paylaşılmıştıya; o ayarları kurcaladıktan sonra olmaya başladı sanki. Durumla ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim.

romunuzu tekrar kurun ama once butun wipelerı yapın ve kernelcleaner ile eskı kernelı temızleyın...
  • quote:

romunuzu tekrar kurun ama once butun wipelerı yapın ve kernelcleaner ile eskı kernelı temızleyın...

Orjinal romu kullanıyorum hala. Rom yüklemek falanda pek anladığım yok. Gerçi sağolsun arkadaşlar konuyla ilgili güzel paylaşımlar yapıyorlar ama başka bi yolu yokmuki acaba.
  • quote:

quote:

Orjinal romu kullanıyorum hala. Rom yüklemek falanda pek anladığım yok. Gerçi sağolsun arkadaşlar konuyla ilgili güzel paylaşımlar yapıyorlar ama başka bi yolu yokmuki acaba.

orjinal rom kullanıyorsanız fabrika ayarlarıan geri ykmeyin ozaman düzelir..
  • quote:

Fabrika ayarlarına geri dönünce tekrar root etmek ve imei değiştirmek gerekiyor dimi?
  • quote:

quote:

Fabrika ayarlarına geri dönünce tekrar root etmek ve imei değiştirmek gerekiyor dimi?

emin değilim ama sanırım gerekir...
  • quote:

emin değilim ama sanırım gerekir...

sağolasın hocam bi deneyeyim düzelir inş.
  • beyler bende lenovo p770 var,MTK6577T işlemcili.mühendislik moduna giremiyorum

* # * # 3646633 # * # *

bu kodu yazıyorum ama giremiyorum.

neden olabilir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Merhaba arkadaşlar.

Konunun yeri burası mıdır bilmiyorum ama elimde 4 adet Juiya 3G var. İsteyen arkadaşlara aynı gün kargo yaparım.

2 siyah, 2 gri.
    Yanlarında orijinal yedek pilleri, koruyucu kılıfları ve ekran filmleri verilecektir.

Kargo dahil fiyat 520 TL olup arzu edilirse SanalPazar ilanı açabilirim. (ama bence yazık günah olur 25 liranıza. Benden bir sıkıntı gelmez)

Fotoğraflar için tıklayınız:
    http://imgur.com/a/CFnLI

Eğer konu yanlış yerdeyse kibarca uyarın ki mesajı sileyim.

Selamlar

Kibarca uyarıyorum telefonun gerçek fiyatı 350 TL lütfen sanalpazara ilan yapın burası ilan yeri değil .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

quote:

engineer mode >engineer mode mtk>hardware testing altında Audio>normal mode>type altıda sph seç(kulaklık sesini ayarlamak için ) sonra value degerini 160 yap set tıkla... reboot yap..

mikrafon sesini arttırmak için type altında mic seç sonra altta levellar dan 1-6 arası birini seç set de.... reboot yap

ringstone sesini arttırmak için audi>Loudspeaker mode altında value 225 max value 160 yap set tıkla reboot yap....

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.