Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bercalan21

Arkadaşlar şu gümrük problemleri ve stresi iyice sıktı. Telefonunu satmayı düşünen varsa PM le ulaşsınlar bana tel alıcam diye eskisini sattıtım yeni siparişimde gümrüğe takıldı Jiayu veya Umi X veya benzeri bir tel arıyorum satmayı düşünen varsa veya satmayı düşünen birini tanıyan varsa lütfen Pm lerinizi bekliyorum.

sanalpazar ve sahibinden sitelerine bak...
  • 32GB CLASS 10 hafıza kartı iyi bir performans verir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: usnn

06.02.2013 gece suları mesajım kalsın :)http://www.pandawill.com/jiayu-g3-smart-phone-45-inch-ips-retina-screen-android-40-mtk6577-3g-gps-wifi-black-p70826.html Paypal ile googlede aratın indirim koduda çıkıyor.

Yalnız alırken hiç bir not yazacak yer bulamadım nasıl yapacaz nereye ne yazacaz bilemedim hani gift mp4 player yazdırmak gibi bişeyler söyleyecektim söyleyemedim

checkout yaparken çıkıyor altta not bölümü ödemeyi yapmadan hemen önce...

paypalın arama motorumu var yada google'dan ne diye aratıcaz

yok noktalama ve yazim hatasi yapmisim o yuzden yanlis anlasilmisim
    google arama motoruna pandawill indirim kodu yazinca indirim kodlari cikiyor eve gecince unutmazsam direk kodu buraya yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

32GB CLASS 10 hafıza kartı iyi bir performans verir mi acaba ?

Class 10 iyi performans verir..

Yarın henüz türk sitelerinde bulunmayan bir programı öncelik Jiayu kullanıcılarına sunacağım..Ne işe yarıyor derseniz iPhone'daki iapcracker tarzı bir program.
  • Oyun hilesi gibi birşey mi oluyor.

JİAYU G3 sağolsun sayesinde yüzbaşı oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 6 Şubat 2013; 16:59:00 >
  • quote:

Oyun hilesi gibi birşey mi oluyor.

JİAYU G3 sağolsun sayesinde yüzbaşı oldum.

Değil..

Oyun ve bazı kısıtlı programların içeriklerini bedava download ediyor.Misal temple run için gold alabiliyorsunuz veya Angry Birds ek paketlerini alabiliyorsunuz..
    Detaylı bir anlatım yaparım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • İndirme linklerinde sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Arkadaşlar şu gümrük problemleri ve stresi iyice sıktı. Telefonunu satmayı düşünen varsa PM le ulaşsınlar bana tel alıcam diye eskisini sattıtım yeni siparişimde gümrüğe takıldı Jiayu veya Umi X veya benzeri bir tel arıyorum satmayı düşünen varsa veya satmayı düşünen birini tanıyan varsa lütfen Pm lerinizi bekliyorum.

hocam umi x1 aldım ben romanyadan arkadaşım yanında getirecek.elimdede şu an 15 günlük g3 var ikisinden birini 15-20 gün içinde satacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta sonunda pil performansı tam anlamıyla yerine oturdu..

1 Gün 15 Saat oldu ve hala %42..2 günü rahat çıkartıyor yani..

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 7 Şubat 2013; 8:32:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: vatanrap

Herkese iyi günler. JIAYU G3 telefonun da konuşurken ses az geliyor. Bunun bir çözüm yolu var mıdır? DSP Audio manager' i denedim ancak onun da galiba ayarlarını tam olarak yapamadığım için bir faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

mobile uncle uygulamasında engineer mode ile yapabiliyorsun galiba...

Teşekkür ederim. :)
  • quote:

EVET BU...
  • 4.1.2 beta yüklemiştim telefona.Pil performası ve sesli aramalar da sorun yaşadığım dan 4.0.4 de dönmek istiyorum.Mümkünatı varmıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

EVET BU...

Peki bunun cwm ile yükleneni yokmu ben beceremedim telefondan sistem güncellemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ottoman

4.1.2 beta yüklemiştim telefona.Pil performası ve sesli aramalar da sorun yaşadığım dan 4.0.4 de dönmek istiyorum.Mümkünatı varmıdır acaba

ayarlar yedekle ve sıfırladan olması gerek.
  • En güncel Stabil Rom bumudur ?
    LeWa_G3_12.12.14
    Menü Resimleri biraz farklı geldi bana birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

Peki bunun cwm ile yükleneni yokmu ben beceremedim telefondan sistem güncellemeyi.

İki farklı versiyonu var biri CWM ile yüklenen diğeride flash tool ile yüklenen muhtemelen karıştırmışsınızdır.
    nette aratırsan CWM 20121129 olarak çıkar karşına...
  • Aksilik Hafıza kartını görmüyor Bilgisayar
  • Rom yaptım Root yaptım ama Root Check programı olmadı diyor 2 kere denedim .
    Canlı Yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.