Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo da eklenirse aynı fiyata gelir sanırım..Ben daha önce hiç duymadım..
  • 215 dolar guzel olmasına guzelde sıteyı hıc duymadım ? paypal 45 gun koruması ıle sansımızı denesek mı
  • Evet ben de uzun bir süre görüştüm..Bu arada p.m attım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

215 dolar guzel olmasına guzelde sıteyı hıc duymadım ? paypal 45 gun koruması ıle sansımızı denesek mı

walla ben sipariş vermeseydim kesin burdan alırdım....Dedim 15 marttan once cıkmayacagını duydum dedım...biz fabrikayla görustuk en gec 2 hafta içinde elımızde olacak dedi...

kacırılmıcak fırsat o halde, bıde gumrukten ıade söz konusu olunca durum ne oluyor onu öğrenmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: guapon

Ancak site sanki dün kurulmuş gibi :) hiçbir üründe rewiev yok garip değilmi?

evet orası ılgınc, bu arada 1 yıl garantısı ve paypaldan alınabılıyormuş,
    ıngılızce olarak turk gumruğunde takılır kalırsa ıade durumunda kargo ucretı ve ıade durumu nasıl sorulur ıngılızce olarak ?

sıte guvenılır bulabılsek alacağızda
  • Ona da evet derler.Herşeye evet diyor bunlar..
  • aliexpress.com dan verdik bakalım bizde siparişi... 250 usd free shipping..

umarım elime geçer ben pasaport onayını çift sim için 160 tl ye ayarladım imei çakma işi zor diye duymuştum ben de..
  • http://www.trustonbuy.com/ Canlı sohbet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuRovix -- 25 Şubat 2013; 0:32:36 >
  • hatun imei de değiştiririzdiyor hayır yok. xiaomi m2 nin imeisini de değiştiririz diyor vay anasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

hatun imei de değiştiririzdiyor hayır yok. xiaomi m2 nin imeisini de değiştiririz diyor vay anasını.

acaba bot mu :D
  • Merhaba.

Hakikaten bu site süper Fiyatlar uygun. Hiçbir şeye hayır demeyen bir satıcı. "Advance modeli daha çıkmadı, diğer siteler mart ortasına tarih veriyorlar" dedim. "Jiayu firmalara örnek modeller gönderdi onlardan göndeririz, çok sayıda isterseniz 2 hafta beklersiniz" dedi.

Efsane G3 bile 165 $ bu sitede.

Gerçek olamayacak kadar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 25 Şubat 2013; 13:40:18 >
  • forumlarda bir iki arkadsa aldı bakalım onalrın geri bildirimlerini bekleyelim.
  • fazla ucuz geldi banada, ellerınde deneme g4 lerı varsa kendı cektıklerı resım ve vıdeoları eklesınler

sıte sahte gıbı geldı acıkcası
  • BANA DA SAHTE gibi geldi ama paypal kabul etmesi çok enteresan paypal göz açtırmıyor. boyle şahıslara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.

Hakikaten bu site süper Fiyatlar uygun. Hiçbir şeye hayır demeyen bir satıcı. Advance modeli daha çıkmadı, diğer siteler mart ortasına tarih veriyorlar dedim. Jiayu firmalara örnek modeller gönderdi onlardan göndeririz, çok sayıda isterseniz 2 hafta beklersiniz dedi.

Efsane G3 bile 165 $ bu sitede.

Gerçek olamayacak kadar iyi

tamam zaten çin malı cihaz alıyoruz da, sergilerde orda burda firmada deneme amacli kullanicilarin eline düsmüş , ilk parti dahi olmayan telefonlar fazlacana sorunlu olabilir, o yüzden ucuz olmasın böyle? Numune cihazlar tüketiciyle bulusacaksa "refurbished" yaftası altında satılmalı. Bir ara ben de konusayim bu sitenin elemaniyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla arkadaşlar ingilizce bilen arkadaşlar ayrıntılı bi konuşsa iyi olur, sahte falan değilse gerçekten çok uygun
  • şaka gibi fiyatlar bana biraz sanki fake gibi aldı alan varmı yada yorum yapan olmuşmu ruslar bilir bu işi.onlara sormak lazım :)
  • Yeni alınmamış alan adı

http://www.who.is/whois/trustonbuy.com
    Expires On July 31, 2013
    Registered On July 31, 2012
    Updated On October 17, 2012

Paypal ile denenebilir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

BANA DA SAHTE gibi geldi ama paypal kabul etmesi çok enteresan paypal göz açtırmıyor. boyle şahıslara.

Şimdi bu site yeni kurulmuş ise pay pal kabul eder daha millet şikayetlere başlamamış şikayette bulunan yok...bir ay sonra kokusu ortaya cıkar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Yeni alınmamış alan adı

http://www.who.is/whois/trustonbuy.com
    Expires On July 31, 2013
    Registered On July 31, 2012
    Updated On October 17, 2012

Paypal ile denenebilir gibi

Alan adının yeni alınıp alınmaması onemlı değil bu adamlar ne zaman satışa başlamış o önemli..Sitede 1 tane üründe rewiev olmazmı yaw?Kutudan sabun cıkmasın sonra ugraş dur paypalı ıkna edecem diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 25 Şubat 2013; 12:39:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.