Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk alisverisiniz olmasi lazim. Yeni hesaptan denedin degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 21 Şubat 2013; 12:34:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

ilk alisverisiniz olmasi lazim. Yeni hesaptan denedin degil mi?

evet, sıfır hesap, maılın geldıgı emaıl adresı ıle kayıtlı
  • Ben denediğimde presell ürünlerde kupon kullanılmaz diyordu.Kuponla g4 alan var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

ındırım kodu kullanamıyorum, aranızda ındırım kodu ıle alabılen oldumu ? aldıysa ne kadara aldı ve kod olarak ne kullandı ?

Dear customer

Thanks for your patient.Is this your first time buy the items in Pandawill.If so,you can use that coupon code,or
    can't use it. If you have any question,can chat with me or contact with my colleagues.

Sincerely

Eric

açıkcası anlamadım, ben onlara telefon baska yerde daha ucuz dedım %5 ındırım kuponu verdıler, ardından kodu kullanamıyorum bu nasıl bırşey ?

ön siparişli ürünlerde kupon kullanılmıyor. bana da geldi kod %5 indirim sağlayan fakat kodu girdiğimde önsiparişli ürünlerde kupon kullanılmıyor diyor.
  • _________________________________________________________________________________________________________________________________
    fly 21:10:18
    Hello,Welcome to Pandawill.Anything we can do for you ?
    Me 21:13:41
    Hi, i saw better price of Jiayu G4 advanced at banggood.com, then i clicked "saw better price" option of pandawill. Pandawill sent me 5% discount code , but i cant use it because the product is on pre-sale. Why did you give me a coupon which has no use ....? Panda wants to loose a customer ?
    fly 21:16:08
    the coupon cannot be used to a presell product
    Me 21:17:41
    But the phone that I want is cheaper at other shopping site. So you say that there is nothing pandawill can do?
    fly 21:18:40
    nothing
    Me 21:20:29
    allright , thanks for your precise answer
    fly 21:20:48
    you are welcome
    _________________________________________________________________________________________________________________________________

Presellde kullanamasak da havadan 5% indirim kuponunuz oldu en azından :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 21 Şubat 2013; 23:19:41 >

• quote:

arada 30 dolar var 32 gb hafıza 2gb ram ve 3000 mah battery farkı var
    bende spariş verecem parayı bır hazırlayayımda toplu sparıs verelım dıyorum 10 tane ıcın bır ındırım olur belkı

olur olur toplu olunca indirimde olur hatta yanında da 1 er karton da malboro söyleyin tam kaçakçılık olsun ya milletin cayır cayır telefonu gümrüklerde kaldı ne toplu alımından bahsediyorsun bilmiyorsan öğren yasak,tek başına getirdin toplusu kaldı hayret..
  • çeker ve hepsi takılır yılbaşında böyle bir önsipariş furyası olduğu gibi gümrüğe takıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

bende spariş verecem parayı bır hazırlayayımda toplu sparıs verelım dıyorum 10 tane ıcın bır ındırım olur belkı

olur olur toplu olunca indirimde olur hatta yanında da 1 er karton da malboro söyleyin tam kaçakçılık olsun ya milletin cayır cayır telefonu gümrüklerde kaldı ne toplu alımından bahsediyorsun bilmiyorsan öğren yasak,tek başına getirdin toplusu kaldı hayret..

ya sabır ya, seçmece gelıyorsunuz sanırım,

forumdan alacaklar toplanır 5 kısı farklı ısım ve kargo adreslerı ıle sadece ''satıcıya toplu alım '' denılır sonuçta herkezın adına ve adresıne kargolanır,

sankı adamlar 5 telefonuda aynı pakete mı koyacaklar ? bu nasıl bır kafadır ?

şimdı turkıyeden 50 kısı spariş vermısse hepsı gumruktemı kalıcak ? kalacaksada geçeceksede geçer,

5+ alımlarda 225 dolarra kadar duşuyor neyın kafası bu ? saçma saçma , boş beleş konusmaya ne kadar heveslı ınsanlarsınız

önce bır dur duşun bu adam neyı dıyor dıye sonra ne konuşacaksan konuş bizım toplu dedıgımız satıcıya 5 -10 kısı alıcagız demektır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 22 Şubat 2013; 12:49:33 >

• quote:

quote:

quote:

forumdan alacaklar toplanır 5 kısı farklı ısım ve kargo adreslerı ıle sadece ''satıcıya toplu alım '' denılır sonuçta herkezın adına ve adresıne kargolanır,

şimdı turkıyeden 50 kısı spariş vermısse hepsı gumruktemı kalıcak ? kalacaksada geçeceksede geçer,

5+ alımlarda 225 dolarra kadar duşuyor neyın kafası bu ? saçma saçma , boş beleş konusmaya ne kadar heveslı ınsanlarsınız

önce bır dur duşun bu adam neyı dıyor dıye sonra ne konuşacaksan konuş bizım toplu dedıgımız satıcıya 5 -10 kısı alıcagız demektır.

arkadaşım boş konuşuyorsun ben topkapı gümrüğün yanında sayılırım iş için ve şahsi paketlerim için defalarca gittim,aynı paket veya postalar gümrüktekilerin hemen dikkatini çekiyor kaç kere şahit oldum,sadece bu işi senin gibi ayrı bireyseller yapmıyor adam yurtdışından toplu alım yapıyor ama değişik isimler altında sipariş veriyor ki gümrük toplu işlem uygulaması yapmasın,gümrükte ki memur paket sahiplerine teker teker yazı gönderiyordu ve bu gelen paketler kesinlikle açılmadan,(alıcının yanında)nerden aldığını v.s. sorarak teslim ediyordu tabi ben telefona şahit olmadım ama paketler açılınca ortaya çıkar zaten 10 dolar 20 dolar için paranızı riske atmayın ben burda sana kötü bir yol göstermiyorum çok kazanıyorsan o ayrı,ama çok kazanan adamın çinden telefon getirmekle uğraşacağını zannetmiyorum zaten telefon getirmek yasak birde toplu paketlerin içinde ilgi çekeceği düşünülürse yazık olur oraya buraya sıçrayacağına biraz algını değiştir..

• Toplu Alimdaki mantik kargo parasini minimize etmek adam her kesin kargosunu ayri ayri gnderdikten sonra bi mantigi kalmaz o isin.ayni paketlerin dikkat cekmeside cabasi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım boş konuşuyorsun ben topkapı gümrüğün yanında sayılırım iş için ve şahsi paketlerim için defalarca gittim,aynı paket veya postalar gümrüktekilerin hemen dikkatini çekiyor kaç kere şahit oldum,sadece bu işi senin gibi ayrı bireyseller yapmıyor adam yurtdışından toplu alım yapıyor ama değişik isimler altında sipariş veriyor ki gümrük toplu işlem uygulaması yapmasın,gümrükte ki memur paket sahiplerine teker teker yazı gönderiyordu ve bu gelen paketler kesinlikle açılmadan,(alıcının yanında)nerden aldığını v.s. sorarak teslim ediyordu tabi ben telefona şahit olmadım ama paketler açılınca ortaya çıkar zaten 10 dolar 20 dolar için paranızı riske atmayın ben burda sana kötü bir yol göstermiyorum çok kazanıyorsan o ayrı,ama çok kazanan adamın çinden telefon getirmekle uğraşacağını zannetmiyorum zaten telefon getirmek yasak birde toplu paketlerin içinde ilgi çekeceği düşünülürse yazık olur oraya buraya sıçrayacağına biraz algını değiştir..

Halla yazdıklarımı okumuyorsun duz ayak yorumlarına devam edıyorsun, ayın 15 ınde cıkacak telefon pandawıll kargoya verdıgınde örnegın HP Yada SP baska postalar gumruge toplu gırdı yaptırıyor dogal olarakta ne kadar sımdıye kadar g4 sparısı verıldıyse aynı gun gırer gumruğe, kalacaksa zaten kalacak geçecekse zaten geçecek, halla bunu anlamamakta ısrar edıyorsun

zaten toplu almıyoruz daha neyın tartısmasını yapıyorsun anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 22 Şubat 2013; 21:28:06 >

• g3 e devam edicez ozaman.. aliespress te ram 1 gb diyor. pandawill de 2 gb kafamdaki sorular gitmedi. g3 siparişi verip bu telefonun çıkmasından sonra tekrar değerlendirmek gerekecek sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcismail

g3 e devam edicez ozaman.. aliespress te ram 1 gb diyor. pandawill de 2 gb kafamdaki sorular gitmedi. g3 siparişi verip bu telefonun çıkmasından sonra tekrar değerlendirmek gerekecek sanırım..

g4'ün 2 modeli var basic ve advanced olarak.

birbirinden farklılıkları ise

basic :
    1gb ram
    4gb rom
    1800mah batarya
    8.2mm kalınlık

advanced:
    2gb ram
    32gb rom
    3000mah batarya
    10mm kalınlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

Arkadaşlar size kötü bir haberim var.MTK6589 işlemcili telefonlarda mevcut olan imei değiştirme yontemlerinin hiçbirisi ile ile imei değiştirilemiyor.denenmiştir bilginize........

Bence sıkıntı olmaz kardeşim yeni bir program filan tasarlarlar.Sonuç itibariyle samsung işlmecilerin bile imeisi değişebiliosa mediatek hayli hayli değişebilir kanaatindeyim.Çin malı sonuçta :D Belki şimdi değil ama 1 ay sonra filan...
  • quote:

Arkadaşlar size kötü bir haberim var.MTK6589 işlemcili telefonlarda mevcut olan imei değiştirme yontemlerinin hiçbirisi ile ile imei değiştirilemiyor.denenmiştir bilginize........

root yaptıktan sonra değişmesi gerek.Siz hangi telefonda denediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

root yaptıktan sonra değişmesi gerek.Siz hangi telefonda denediniz?

THL w8 işin kotusu işlemcisinden dolayı hiçbir root yontemide işe yaramıyor...yani şu an için root yok...her yontemi denedim bu işin piri adamlardan yardım aldım yok olmuyor dediler..Bende son çare box ile imeisini değiştirtecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 23 Şubat 2013; 12:52:00 >
  • Şöyle bir araştırayım dedim pandawille bile sormuşsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Şöyle bir araştırayım dedim pandawille bile sormuşsun..

thl w8 yaz google a hep benım konular cıkıyor..ilk ben aldım galıba bu telefonu :)
  • quote:

mtk6577 lerde sorun yok galiba. marka farkediyor mu ?
    pandawillden sipariş vereceğim mtk6577 oldukdan sonra çift sim girişli tüm markalarda imei değişiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td80 -- 23 Şubat 2013; 15:21:43 >
  • quote:

Arkadaşlar bu site ne kadar guvenilir bilmiyorum ama fiyatlar cok daha iyi....

http://www.trustonbuy.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p-957.html

Kardes bn teldn grdgmden bulamadm da turkiyeye freeship var mi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.