Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

www.pandawill.com/thl-w8-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-8g-50-inch-hd-ips-screen-32mp-front-camera-p71692.html

Su tele bi bakin jiayu ile ayni fiyat ram disinda - leri nedir sizce?

jiayu g4'e göre dezavantajları 1gb ram- 8gb rom - 2000mah pil - daha zayıf kasa - Gyroscop - ve en önemlisi çakma bir telefon olması.

aynı özelliklerde jiayu g4'ün basic modelini almak daha mantıklı bence.

ThL W8'in tek avantajı stok'tan hemen gönderi imkanının olması onun dışında bence s3 - note 2 çakması olduğundan dolayı hiç haz etmedim çok itici duruyor.

thl çakma değildir....milleti yanlış yonlerndirmeyin.ben bu telefondanda getirttim.thl de jiayu gibi çinde satışı olan bir markadır...Kasasıda gayet sağlamdır....Sırf kasası s3 e benziyor diye bir telefon çakma olmaz...

5'' inch ekran bence artısı, hız olarakta gayet stabildir, ancak rom guncellemesı fazla yoktur....Ekranı çizilmez ekran değildir..

Amacım tartışma yaratmak değil siz almış olabilirsiniz seviyorsanız sıkıntı yok hayırlı olsun. thl markasını ve çıkardığı birkaç modeli de biliyorum ancak bu telefon (thl w8) galaxy s3'ün çakmasıdır bunu kimse inkar edemez kendine özgü bir tasarımı olsa tamam ama bildiğin çakma/clone/imitasyon/taklit telefon. benzer donanıma sahip jiayu g4 basic modeli kendine has tasarımı olduğundan ona kimse çakma demez.

Tekrardan hayırlı olsun çok güzel özellikleri var ama bence S3'ün dış tasarımını kopyalamak yerine kendine has çizgileri tasarımı olan bir cihaz olsaydı çok çok daha iyi olurdu.

• Karar verdim türkiyede 500 Liraya Satış Yapan birinden alacağım tavsiye edebileceğiniz bir satıcı varmı ?
  • çinli telefon firmaları %90 aynı malzemeleri kullanıyorlar sadece bu parçaları içine koyacak kasa yapıyorlar bu nu yaparken bazı firmalar özgün kasalar yapıyorlar bazıları olduğu gibi clon kasa modellerini kullanıyor jiayu daha kaliteli işçilik yapıyor..işçilik olarak meizu,xianomi,jiayu önde gelen firmalar..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Karar verdim türkiyede 500 Liraya Satış Yapan birinden alacağım tavsiye edebileceğiniz bir satıcı varmı ?

500 tl ye satın alabileceğinizi zannetmiyorum....çünkü jiayu g3 ler bile şu anda 520-550 tl arası satılıyor...

Bende o arayı kast etmiştim. tavsiyeniz varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Karar verdim türkiyede 500 Liraya Satış Yapan birinden alacağım tavsiye edebileceğiniz bir satıcı varmı ?

500 tl ye satın alabileceğinizi zannetmiyorum....çünkü jiayu g3 ler bile şu anda 520-550 tl arası satılıyor...

Satan oldugunu zannetmiyorum..Bende 4-5 tel sattım ama g4 u kendim için satın aldım...

Bir ay daha bekleyeceğim G3'lerin fiyatı düşecek G4'lerde 600 Olur Heralde Advanced Modeli

• quote:

quote:

quote:

quote:

Satan oldugunu zannetmiyorum..Bende 4-5 tel sattım ama g4 u kendim için satın aldım...

turkıyede ımkanı yok 4 cekırdeklı telefonu 500 e vermezler, bende kendım ıcın alacam 3 gun sonra, cubot gıbı ekranı sorunlu olurmu acaba vıdeoda karı basıyor basıyor tepkı vermıyordu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir ay daha bekleyeceğim G3'lerin fiyatı düşecek G4'lerde 600 Olur Heralde Advanced Modeli

birde advanced i alırım diyorsun :) hevesini kırmak gibi olmasın ama telefon zaten 1 ay sonra cıkacak

işte diyorum ki bekleyeceğim 500 liraya birazdaha para ekleyip advanced alacağım okumadınız galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

birde advanced i alırım diyorsun :) hevesini kırmak gibi olmasın ama telefon zaten 1 ay sonra cıkacak

işte diyorum ki bekleyeceğim 500 liraya birazdaha para ekleyip advanced alacağım okumadınız galiba

bende diyorum ki g4 zaten 1 ay sonra cıkacak yani sen 1 ay sonra yeni çıkmış bır telefonu birde advanged modelini 600 e alırım diyorsun..bende diyorum ki alamazsın...

Tamam Hocam Bekleriz. Fiyat Artar Düşer. Kusura Bakmayın.

• arkadaşlar sipariş vereceğim indirim kuponu olan varmı, pandawill den sipariş vermeyi düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim
    Teşekkürler
  • quote:

çünkü bu telefon çıktıktan sonra market fiyatı en az 350$ civarı olacak....Bakma sen şimdiki fiyatına presell oldugu için ucuz göruluyor

jiayu vadettiği fiyatlardan hep piyasa ya sürüyor ama xianomi çakal bir firma 200.-usd den lanse ediyor 450.-usd den aşağı satış yapmıyor..
  • arkadaşlar rıca edıyorum su konuyu kırletmeyın, g4 önsatış harıc her mesele konusuluyor,

g3 un ana konusu var sorularınızı orada sorun burada daha pıyasaya cıkmamıs bır telefonun haberı ve alacak kişilerin mesajlasmaları olmalı,
  • java desteği olmadığı yazıyor?
  • Merhaba, başlık altında ve nette ögrendigim bilgileri özümseyip topu size atacagım , yanlıslarım varsa düzeltin postu editliyeyim.

Hepimizin arzuladıgı G4 advanced telefonun öne çıkan özellikleri:

==================================================================================================
    *Avrupa-Türkiye'de 3G desteği
    *Dünya çapında 2G desteği
    *12251 antutu skoru ( çekirdek sayısına bakmamak lazım, 10.000 üstü skor nette akıcı bir şekilde dolaşmak için yeterli), smartassv2 gibi yazılımlarla overclock yapıp 2000 2500 kadar artırılabilir, 16000 skorlu samsung galaxy s3 e yakın bir performans elde edebilirsiniz.
    *32gb rom
    *2gb ddr3 ram (40 50 uygulama yükledikten sonra 1gb ramli telefonlar antutu degerlerini koruyamazken, G4 stabil kalır)
    *Çizilmez 1.nesil camdan 0,2mm kadar daha ince olan 0,8mm kalınlıktaki çizilmez 2.nesil cam (daha yumuşak bir kapasitif ekran deneyimi)
    *3000mah pil
    *28nm yeni nesil teknolojisiyle piyasadaki 4 çekirdekli telefonların yarısı kadar güç çekmesi

==================================================================================================

1 yıl uluslar arası garantisi var. Bu, ilk 1 ay içinde bozulan telefonunuzu yenisiyle değiştirebileceginiz ya da geri ödeme talep edebileceğiniz anlamına geliyor.

Presell G4 lerde siyah kasa seçeneği büyük ihtimalle olmayacak.
    Telefonun fiyatının presell den sonra 300 dolar civarı olacağı düşünülüyor. Önsatistarda telefonun fiyat çıtasını fabrika belirler ve bu fiyat G4 advanced icin 240-250 dolar arasidir. Telefonu açıkara ucuza satan sitelerden paypal destekli olsalar dahi uzak durun !

Çok sorulan sorulara gelecek olursak:

==>Telefonun gümrükten geçme ihtimali nedir , bu ihtimali nasıl artırabilirim ?

Siparişi verdikten sonra , müşteri hizmetleri ile canlı sohbet aracılığı ile ürününüzün hediye olarak gelmesini , telefonun ereader, mp3 yahut mp4 olarak tanıtılması isteyin. Hediye ürünlere koskoca şirket kendini heba etmez, kötü birşey yapmaz düşüncesiyle detaylı x-ray araması yapılmıyor bildigim kadarıyla. Gümrükte takılma ihtimali, geçme ihtimalinden düşük olsa da var.Haber bültenlerini takip etmekte yarar var, gümrükte yakın zamanda istenmeyen bir olayın gerçekleşmiş olması denetimi belirgin ölçüde artırıyor.

==>Hediye olarak getirtmesem ne olur ?

Gümrükte takılma ihtimali artar.
    Ürün gümrükte takılırsa İstanbul'da p.i.m.'e(Posta İnceleme Merkezi'ne) gönderiliyor. Orada bekletılıyor kargo. Evinize gumrukten bilgilendirme kagidi geliyor(Bazen de gelmiyor! Kargonuzu sıkı takip edin!). Eger gönderici kargoyu geri isterse geri gönderiliyor yok istemez ise telefon imha ediliyor.
    Takılma durumunda Paypal'dan satıcıya dispute(uyuşmazlık) açarsınız, paypal satıcı ile sizin arabulucunuz olur. Kargo parası düşülerek, 3. taraf olan paypalda tutulan paranız satıcının onayıyla size geri ödenir.(Paypal koruması, siz siparişi geçtikten 45 gün sonra biter. O yüzden zamanlamanızı doğru yapın!)

Ürünü aldığınız siteye yeterince güveniyorsaniz paypalin gereksiz protokolleriyle ugrasmadan basit ödeme yollarıyla pürüzü aranızda halledebilirsiniz.

Hediye olarak alsaydınız:
    Satici "güvenilir" olmalıdır yoksa gümrükte takilan ürün üzerinde pek bir hak iddaa edemezsiniz; size hem suçlu hem güçlü derler. Güvenilir elit satıcılara birkaç örnek: pandawill, banggood, geekbuying, buyincoins, dealextreme ve aliexpressteki "bazı" satıcılar vesaire.

Satıcı talebiniz üzerine kargoyu hediye olarak yolladığı için hediyenin gümrükte takılması sizin iradeniz dışı bir olay kabul edilir, yani hiçbirşey sizi enterese etmez; kulağı çekilen tek taraf satıcı olur. Sizin üzüleceginiz tek durum ise paypalda paranızın ölü ölü 1 ay kadar beklemesi olur. Ürün size hediye olarak yollandığı için dispute açma hakkınız olmaz ama buna gerek de yoktur. Direk müşteri hizmetleriyle görüşürsünüz hediyeyi(kargoyu) geri döndürmelerini talep edersiniz . Ürün satıcıya ulaştıgı zaman para iadesini paypal aracılıgıyla yapmak zorunda, kargo işlemleri kanıtımız olsa gerek. Pandawill gibi müşteri kaybetmek istemeyen siteler sorun çıkartmıyor.

==>Birden çok telefon almak istiyorum ne yapmalıyım?

Farklı adresler ve farklı alıcılara yollamak saglıklı olan yoldur. İlgili sitenin müşteri hizmetlerine birden fazla ürün aldığınızı, ülkenizi ve tabi ki siparis adreslerini belirtin işinizi bir nebze olsa da garantiye alın.

==>İmei onayını nasıl yapacagım, yöntemler nelerdir?

Gümrüklü ya da gümrüksüz her telefonun imei kaydı olur, ikisi bağımsız olaylardır.

1) imei klonlama ( sakat iş):
    20 lira hizmet bedeli alır köşedeki merdivenaltı satıcı ama canınız yanar, telefonun kapanma riski vardır. Samsung gibi bazı üreticiler imei ve anten numalararını kendi sistemlerinde yedeklediği için telefona gelen güncelleme telefonu felç edebilir. Odin gibi programlarla manuel güncellemek zorunda kalırsınız uğraştırır.

2)imei taşıma(3G,MMS dikkat): root yaptıktan sonra gerekli programlar ile imeisi geçerli olan 3G ve MMS desteği olan eski cep telefonunuzun imeisini yeni telefona atarsınız , eski telefonunuzu bir daha asla açmamalısınız! ROM güncellerken imei değiştirme işlemini tekrarlamalısınız! Mtk işlemcili androidlerde imei değiştirmeye dair 2 örnek:
    1)DH jiayu G3 imei
    2)jiayuturkey G3 imei

3)pasaport kayıt(pahalı,resmi): 150 lira gibi bir bedeli vardır lakin rootla alakası yok , rootu ister yap ister yapma.(böyle bir telefona root atmamak için bir sebep yok ya...). Güvenilir yoldur , sorun çıkarmaz. Yine de pasaportkaydını yapacagımız siteye güvenebilmeliyiz, yeterince resmi görünmeli. Duydugum kadarıyla bazı siteler umreden gelen hacı amcaların pasaportları aracılıgıyla saman altından su yürütüyormuş; bizzat gönüllü olanların ilan verdikleri , canlı sohbet seceneği sunma meziyeti gösteren sitelerden kayıt yaptırmakta yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 4 Mart 2013; 4:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

Gümrükte takılma ihtimali artar.
    Gümrükte takılan mal yine de ilçenize kadar getirilir, evinize PTT'den paketin geldigine dair bir kagıt gelir.
    Palet incelenmiş, cep telefonu oldugu anlaşılmış ise birkaç gün içinde geri yollanır.
    Paket incelenmemiş ise birkaç gün içinde(3 gün olması lazım) pakediniz geri yollanmadan, vergisi varsa ödeyip almanız gerekiyor.
    Ürünün gümrük tarafınca geri çevrilmesi durumunda Paypal'dan satıcıya dispute(uyuşmazlık) açarsınız, paypal satıcı ile sizin arabulucunuz olur. Kargo parası düşülerek, 3. taraf olan paypalda tutulan paranız satıcının onayıyla size geri ödenir.

Hocam burada yanlışınız var ..Ürün gümrükte takılırsa istanbulda pim merkezine gönderiliyor.Orada bekletılıyor kargo.Eger gönderici kargoyu geri isterse geri gönderiliyor yok istemez ise telefon imha ediliyor vergisini verip telefonu almanız mumkun değildir...

• quote:

Hocam burada yanlışınız var ..Ürün gümrükte takılırsa istanbulda pim merkezine gönderiliyor.Orada bekletılıyor kargo.Eger gönderici kargoyu geri isterse geri gönderiliyor yok istemez ise telefon imha ediliyor vergisini verip telefonu almanız mumkun değildir...

Tamamdır yıldırım hızıyla düzelttim , konuyu hızlıca derlerken intifada54 ile aramızda geçen bir cümleyi yanlıs degerlendirmişim, vergi ne gezsin gümrüksüz malda :) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

açıklayıcı bilgilerin için teşekkürler.

konuyu açan arkadaş ilk sayfaya eklerse çok güzel olur arada kaynamaz.
  • arkadaşlar çin malı telefonlar için söyle birşey buldum ..acaba işe yararmı? Sar değeri yuksek telefonlar için ideal hemde batarya ömrünü uzattıgını iddaa ediyorlar?

http://www.tinydeal.com/cell-phone-anti-electromagnetic-radiation-sticker-p-76550.html
  • quote:

arkadaşlar çin malı telefonlar için söyle birşey buldum ..acaba işe yararmı? Sar değeri yuksek telefonlar için ideal hemde batarya ömrünü uzattıgını iddaa ediyorlar?

http://www.tinydeal.com/cell-phone-anti-electromagnetic-radiation-sticker-p-76550.html

youtube da bır test

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

arkadaşlar çin malı telefonlar için söyle birşey buldum ..acaba işe yararmı? Sar değeri yuksek telefonlar için ideal hemde batarya ömrünü uzattıgını iddaa ediyorlar?

youtube da bır test

E iyimiş bu ..almak lazım bundan..Tr de satan varmı acaba ta çinden getirtmekle ugraşmayalım...Aliexpress te en az 20 parça satıyorlar 30$ kargo dahıl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 18 Şubat 2013; 20:46:54 >

• Bu 12251 antutu skoru dediğiniz telefon G4 ün Advanced olan modeli olduğuna emin misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.