Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Gümrük Sorunu Bir Hallolsa Varya 4 Adet Telefon Getireceğim Ama Yemiyor İşte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Şu Gümrük Sorunu Bir Hallolsa Varya 4 Adet Telefon Getireceğim Ama Yemiyor İşte

gumruk sorunu olmasa ben dırek dükkan açar markanın turkıye paralel satıcısı olurum

verdıklerı %5 ındırım kodunu kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

gumruk sorunu olmasa ben dırek dükkan açar markanın turkıye paralel satıcısı olurum

Ben geçirebilsem yeter 1 tane geçse yeter :) işin inceliklerini bilmiyorum getirip satanlarda çok pahalı satıyor 450 liralik cihaza 100 150 lira fark koyuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Jiayu G4 yada Umi x2 aldıktan sonra pasaport kaydı yaptırsam genede root ayarı falan yapılması gerekir mi?

dostum rootla pasaport kaydının bi alakası yok
    ister yapın ister yapmayın
  • quote:

Belirli kullanım süresi mi vardı acaba ? Kupon hakkında müşteri hizmetlerine danıştın mı ? Fiyatlar aynı , jiayu üzerinden kazandıgım kuponu nasıl olur da kullanamıyorum... Bunun pandawill tarafınca telafisi olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: sesses12

Sipariş veren oldumu hiç? Gümrükten takılmayı nasıl göze alıyor millet anlamıyorum :D

Neden ki? Gümrükte takılma oranı %5'ten bile az ki olduda takıldı diyelim, geri gidiyor ve paranı iade ediyorlar. Tek eksi tarafı bu süre içerisinde paranı değerlendiremiyorsun işte. Ben şu ana kadar 3 tane telefon aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hatta son siparişim 8 günde geldi.

Aynı adres ve isim mi kullandınız ?Bir de satın aldığınız firmayı öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 16 Şubat 2013; 4:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

Belirli kullanım süresi mi vardı acaba ? Kupon hakkında müşteri hizmetlerine danıştın mı ? Fiyatlar aynı , jiayu üzerinden kazandıgım kuponu nasıl olur da kullanamıyorum... Bunun pandawill tarafınca telafisi olmalı...

ıletısıme geçecem

pandawıllden alıyoruz arkadaşlar

• imei değişince android güncellemesi alırmı bu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu pasaporta geçirtmek istiyorum bunu telefon elime ulaşınca mı yapacagım yoksa gümrüğe gidip telefonu oradaki yetkililere mi danısacagım yani telefonu bir yolla elime ulasması mı gerek
    birde bu jiayu g4 ün 3g si buradaki operatörlere uygun değil gibi gözüküyor 2100 mhzden baska secenek yok avea trkcell vodafoneda 2100 mhz secenegi var mı?
  • tüm çin telefonlarının tasarımı benzer oluyo bana göre :D

bide JIAYU ne yav
  • Jiayu çinde en çok satan markalardan birisi. Biraz araştırsanız çok güzel ve kaliteli telefonlar ürettiğini görebilirsiniz. G4 ise bence şu ana kadar gördüğüm en kibar en hoş telefon.
  • Bende jiayu g4 advandace modelini bekliyorum

• sar değerleri biliniyor mu acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Ben geçirebilsem yeter 1 tane geçse yeter :) işin inceliklerini bilmiyorum getirip satanlarda çok pahalı satıyor 450 liralik cihaza 100 150 lira fark koyuyorlar

evet güzel söylüyorsun aynı özelliklerde samsung,sony .v.s. firmalar aynı telefonları 1.000.-TL den aşağı satmıyor tabi marka kazandığı için kimsenin gözüne gelmiyor,ahmet 100.-TL kar edecek dediğin zaman yaa çok koyuyorsun v.s. serzeniş başlıyor ben sadece olayın psikolojik tarafını anlatmak istedim yok sa kimse zaten 17,90 kar koyup çinden telefon getirip satmaz..

• www.pandawill.com/thl-w8-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-8g-50-inch-hd-ips-screen-32mp-front-camera-p71692.html

Su tele bi bakin jiayu ile ayni fiyat ram disinda - leri nedir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

www.pandawill.com/thl-w8-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-8g-50-inch-hd-ips-screen-32mp-front-camera-p71692.html

Su tele bi bakin jiayu ile ayni fiyat ram disinda - leri nedir sizce?

jiayu g4'e göre dezavantajları 1gb ram- 8gb rom - 2000mah pil - daha zayıf kasa - Gyroscop - ve en önemlisi çakma bir telefon olması.

aynı özelliklerde jiayu g4'ün basic modelini almak daha mantıklı bence.

ThL W8'in tek avantajı stok'tan hemen gönderi imkanının olması onun dışında bence s3 - note 2 çakması olduğundan dolayı hiç haz etmedim çok itici duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 17 Şubat 2013; 0:05:16 >

• jiayu g4 imei değişince güncelleme alırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Jiayu G4 yada Umi x2 aldıktan sonra pasaport kaydı yaptırsam genede root ayarı falan yapılması gerekir mi?

dostum rootla pasaport kaydının bi alakası yok
    ister yapın ister yapmayın

hocam root yapmanın ne avantajları var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazk1977

jiayu g4 imei değişince güncelleme alırmı

alır , her ROM değişiminde Imei değişim işlemi tekrar yapılması gerekiyor.
  • cubot un ekranında sorun var, ınsallah bunda yoktur son 4 gun ıcınde spariş geçecem artık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.