Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x15

Farklı ve yeni bir hesapla da denedim olmadı.Tek olan sizin ki sanırım ve bunun cevabını bulursanız biz de sipariş edelim.

Nerden kupon kazandniz siz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

quote:

Farklı ve yeni bir hesapla da denedim olmadı.Tek olan sizin ki sanırım ve bunun cevabını bulursanız biz de sipariş edelim.

Nerden kupon kazandniz siz ?

Kupon kazanma değil, burada sözü geçen pandawill sitesinde herkese açık kuponlar.
  • Bn de kullanabilio muyum dha once alisveris ypmadm

• Evet.Kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

hocam pardon ya ben 2 telefon almıştım meger kuponu diğer aldıgım kuponda kullanmışım ikisinin fiyatıda aynı idi kusura bakmayın...

Tamam anlaşıldı, teşekkürler.
  • parayı buldum, %5 kupon var sızce almalıymım yoksa martın 15 ıne zaten 220 dolar standart mı olur ? paypal 45 gun de ıptal oldugundan çekıncelerım var
  • Vuhuuu fiyatı çok iyiymiş g3 almayı düşünüyordum ama 50 dolar fazla verip bunu almak inanılmaz mantıklı

Gerçi g3 ünde fiyatı düşer şimdi
  • Sorry, The Presell Product can not use coupon! CNY2013 bu kuponla hata veriyor. Kullandığınız indirim kuponu hangisi ?
  • Edit:İki defa gitmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalnızOsmanlı -- 10 Şubat 2013; 2:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonceri

Sorry, The Presell Product can not use coupon! CNY2013 bu kuponla hata veriyor. Kullandığınız indirim kuponu hangisi ?

dostum kuponu kullanan arkadaş başka telefonda kullanmış. G4 ön sipariş olduğundan kupon geçerli değil ama ilerde indirim kuponu olur diyorlar.
  • kullanılan indirim kuponu(en azından benim ve castielin kullandıgı), banggood adındaki sitede daha iyi bir fiyat gördügümüzü pandawille belirtmemiz üzerine bize verilen 5% lik indirim kuponudur. Şurada 3 sayfa yazı, ortalarda bir yerde gözünüzden kacmaması lazım; zaten yarısı alıntı piramidi, yahut benim sorularıma verilen cevaplarla tatmin olmayıp sorduklarımın aynısını soranların postları.
  • Gerçi daha tam olarak çıkmadı ama cihazı eline geçenler inceleme videosu hazırlarsa sevinirim
  • bu taa 2 ay önceden presell işi de bir türlü kafama yatmadı ya... Moore yasası diye birşey var, rakipler var o var şu var :). Ben acele etmeyin derim tabi kişisel görüşüm!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

bu taa 2 ay önceden presell işi de bir türlü kafama yatmadı ya... Moore yasası diye birşey var, rakipler var o var şu var :). Ben acele etmeyin derim tabi kişisel görüşüm!

bende alacak oluyorum bır turlu paypal 45 gun garantısını kullanamak ıcıme yatmadı, suan ıcın muadıllerı evet nerdeyse aynı fıyat fakat ortada 2 gb ram farkı var 15 gun daha bekleyıp başka 2 gb muadıl 230 dolardan çıkacakmı beklemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

bu taa 2 ay önceden presell işi de bir türlü kafama yatmadı ya... Moore yasası diye birşey var, rakipler var o var şu var :). Ben acele etmeyin derim tabi kişisel görüşüm!

bende alacak oluyorum bır turlu paypal 45 gun garantısını kullanamak ıcıme yatmadı, suan ıcın muadıllerı evet nerdeyse aynı fıyat fakat ortada 2 gb ram farkı var 15 gun daha bekleyıp başka 2 gb muadıl 230 dolardan çıkacakmı beklemekte fayda var

bu telefon çıktıgında bu fiyatlardan telefonu alamazsınız bence......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 11 Şubat 2013; 19:37:43 >
  • quote:

quote:

quote:

sız aldınız hocam sanırım,

yarın aldım dıyelım mart ayının 10 undada almaktan vazgeçtım sıteye bunu bıldırınca ucret ıadesını yapıyorlarmı uğrastırmadan ? yoksa paypal ıle ıletısıme geçıp oradan daha rahat alırmıyım ?

vıdeo cekme olarak 1080p mı 720p mı ? bunu göremedım bıryerde ?

telefonda bır sorun cıkarsa aldıgımda ölu pıksel yahut bır özellıgı calısmazsa o zaman nasıl bır yol ızleyebılırım ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sız aldınız hocam sanırım,

yarın aldım dıyelım mart ayının 10 undada almaktan vazgeçtım sıteye bunu bıldırınca ucret ıadesını yapıyorlarmı uğrastırmadan ? yoksa paypal ıle ıletısıme geçıp oradan daha rahat alırmıyım ?

vıdeo cekme olarak 1080p mı 720p mı ? bunu göremedım bıryerde ?

telefonda bır sorun cıkarsa aldıgımda ölu pıksel yahut bır özellıgı calısmazsa o zaman nasıl bır yol ızleyebılırım ?

vazgeçme olayını bilmiyorum .....video çekimi 1080p.
    telefona 1 yıl servis garantisi veriyorlar...kargoyla geri gönderiyorsunuz..

anladım hocam bende sparıs geçecem 1-2 gun ıcerısınde, son korkum sar değerı kaldı, hıcbır kaynakta sar degerı bılgısı yok umarım normal telefonlardan en fazla 2 kattır

• Bende sipariş vermek istiyorum ama IMEI olayının kesinleşmemesi kafamı karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Bende sipariş vermek istiyorum ama IMEI olayının kesinleşmemesi kafamı karıştırıyor.

mtk ların ımeı lerı degısmıyor mu programla zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Bende sipariş vermek istiyorum ama IMEI olayının kesinleşmemesi kafamı karıştırıyor.

mtk ların ımeı lerı degısmıyor mu programla zaten

O programın MTK6589 işlemcilere desteği yok diye biliyorum, henüz kesin değil yani...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.