Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsinden öte G4'ün görüntüsü çok hoşuma gitti, bu sebeple beklemedeyim zaten.
  • Sheng x7 dikkatimi çekti ,Siteler de g4 le aynı fiat olduğu 5 inch ekran 2gb ram full hd mtk6589 ile geldiğini söylüyo hem büyük ekran hem çözünürlük fazla dediklerine göre.Tek sıkıntı şarj süresi olur o telefonda,tabi gpu sunu falan bulamdm daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Marxman. -- 5 Şubat 2013; 22:10:45 >
  • Bataryasi 2000 mi ne. Mtk6589 ana+grafik islemci zaten. Mtk6589= powervr 544sgx GPU + cortex A7 quad core CPU.
    Baska ornekler vereyim.
    Samsung exynos4421= Mali400MP GPU + cortex A9 quad core CPU.
    Rockchip rk3066= Mali400 GPU + cortex A9 dual core CPU
    Bazi firmalar ufak capli modifiyeler yapabilir , cpu ve gpu hizi 100 200mhz oynar.Gpu nun hizi islemciyle de alakalidir bildigim kadariyla frekansini islemciden cekiyor gpu.
    Su hafta jiayu muhabbeti yeter bize,turlu spesifikasyonlar olabilir ama daha gozle gorunur rakip yok ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek istedigin jiayu ya rakip yok mu yoksa rakipleri karsisinda yetersiz mi?
  • spesifikasyonlari pek kafaya takmamak lazim simdiden. G4 ile baska seyleri kiyaslamak icin cok erken onu demek istedim.

• siyahı çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

spesifikasyonlari pek kafaya takmamak lazim simdiden. G4 ile baska seyleri kiyaslamak icin cok erken onu demek istedim.

Tamam.Beklicez artik hangisi iyi ise onu alicaz

• G4 için toplu hareket edilecekse beni de ekleyebilirsiniz.Kişisel paypal hesabım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: erenu89

Ortalama geliş süresi nedir?Gümrükten geri döndüğü taktirde para iadesi ne kadar sürede oluyor?Ortalama tek telefonun gümrükten geçme şansı yüzde kaçtır?

Merhaba
    Telefon veya şikayet takılan herhangi bir cihazın posta ile Turkiyeye girmesi yasal olarak mümkün değil.
    Yolcu beraberi denilen yöntem ile yurtdışına çıkan birisi getirirse imei kaydını yapabilirsiniz fakat onun İcin devlete 115 TL yaptırmanız gerekiyor

Artes firması olarak bu tarz telefonlardan satmayı düşünüyormusunuz?

Bilgim dahilinde böyle bir plan yok, su anda tablet işine yoğunlaşmış durumdayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Merhaba
    Telefon veya şikayet takılan herhangi bir cihazın posta ile Turkiyeye girmesi yasal olarak mümkün değil.
    Yolcu beraberi denilen yöntem ile yurtdışına çıkan birisi getirirse imei kaydını yapabilirsiniz fakat onun İcin devlete 115 TL yaptırmanız gerekiyor

ve de telefonun degeri olan 250 dolarin yuzde 20'si kadar, yani 50 dolar degerinde vergisi var; oyle degil mi? Gumruklu mal olmus olacak o telefon, oyleyse 200 lira para eder. 140 150 liraya pasaport hakkini satan siteler var Btk'nin sitesinde bir yerde pasaport kayit sitelerinin yaptigini pek takdir etmiyoruz fakat boyle birsey resmi ve mumkundur diyordu sanki.

Bu mtk islemcinin imei konusunda ne kadar esnek oldugunu bilmiyorum, hic imei de degistirmedim daha... ama g3 un topicine bakiyorum da imei degistirenlerin mayasi tutmus gibi , programin orjinal imeiyi yedekleme kabiliyeti ozellikle vurgulanmis, yani yedekleme imkanimin olmasi ilerde sikinti olursa son care orjinal imei ile pasaportkayit yaptirabilecegim anlamina mi geliyor.

Imei numarasi bosta dandik bir telefonum olmadigi icin dogrudan pasaport kayit yaptiracagim muhtemelen , boylece updateleri manuel yapmak, odin vesaire gibi programlari kullannak zorunda da kalmam oyle degil mi? Jiayu da samsung degil , belki otomatik firmware update leri yoktur, kafam allak bullak oldu yahu

Vergilerini ödeyerek dahi getirmek mümkün değil.

• Benim anlamadığım bi şey var cpu ile ilgili.Bakıyorum antutu benchmark mtk6589 un 16000 civarı dio Ama g4 ünkü 1200 civarı farkın bu kadar fazla olması sizce de tuhaf değil mi?
  • http://www.jiayumobileshop.com/blog/feb-4th-2013-g4-antutu-testing.html 12251.

Skor kasmak istiyorsan newman n2 al , antutulari kiyaslarken 2 telefonun da jellybean olmasina dikkat et . jb ics den  15-20% fazla gosteriyor.

• Haklisin n2 daha ii ama rom hafizasi ve kamerasi bi de fiati beni cezbetti.O yuzden n2 dsunmuyorum.

• neyin daha iyi oldugu muhakkak goreceli. G4 un yerine 1 ay daha bekleyip jiayu S1 de alabilirsin. qualcomm apq8064 chipset kullaniyor olacak. Xiaomi mi2 de kullanilan chipset oluyor kendisi.Tabi parasinin 250 dolar olmasini bekleme

• Maddi acidan bundan bska secngm yok gibi bi de sheng x7 i bkleyeblrm

• şuan için en ıyı f/p bu gıbı zaten garantısız urune 250 lıra rısktır,
    mart ayına kadar beklemek de işkence
  • 250 lira değil kardeş 250 dolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

250 lira değil kardeş 250 dolar :D

yanlıslık yapmısım evet 225 dolar, pandwıll %5 ındırım kuponu ıle, quard core telefonlar artıyor fıyatları 240 dolar cıvarı
  • Evet İnşallah ucuza iyi bişi denk getiririz.
  • Arkadaslar burası yeri degil ama siz de konuyla alakalı sayılırsınız ; G4 gibi rootlu mtk işlemcili telefonlara imei ayarlarken , kurban edilecek eski bir telefon gerekiyor mu , yoksa herşey program aracılıgıyla mı olup bitiyor? Daha önce hiç girmedim imei işlerine, tecbübesizliğim affola.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.