Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: intifada54

@ ardaarsen01
    bizde 3 kişi siyah bekliyoz

ön spariş verdınız mı ? bende beklemedeyım toplu alım spariş pazarlığı edelım varsa ıyı fıyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenu89

Ortalama geliş süresi nedir?Gümrükten geri döndüğü taktirde para iadesi ne kadar sürede oluyor?Ortalama tek telefonun gümrükten geçme şansı yüzde kaçtır?
  • pandawill sitesinden telefon aldıgım taktirde bu telefonlar için herhangi bir garanti var mı?(geri gönderebiliyor muyuz?)Şu an oradaki üst düzey modellerden önerebilecekleriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

@ ardaarsen01
    bizde 3 kişi siyah bekliyoz

ön spariş verdınız mı ? bende beklemedeyım toplu alım spariş pazarlığı edelım varsa ıyı fıyata

henüz sipariş vermedik siyah bekliyoz

• arkadaşlar bekleyin telefon piyasaya çıktığı an banggood.com dan alırız.banggood her ay düzenli olarak 1 ya da 2 adet %7 indirim çeki sunuyor 3-4 günlük.bu çek ile 228 dolara advance versiyon alınabilir.
  • acelemiz yok zaten bekliyoz
    herkes siyah alcak galiba kapış kapış
  • @ frkan43

Cortex A7, atasi A5 gibi mercimek boyutlarinda, tuysiklet bir islemci. Register kapasitesinden ziyade internette enerji tuketmeden gezinmek icin ideal olup genelde A15 islemci ile kooperatif calisir. Oyun oynamak, webte 30 40 tab acmak gibi gereksinimler oldugunda A7 kapanir, A15 devreye girer. Buna bigLITTLE teknolojisi deniyor, galaxy s4 te kullanilmasi beklenen samsung exynos 5 octa 4+4 cekirdegi buna örnektir, bos zamanlarda 5 cekirdekten 4'unu kapatan tegra3 e AMD'den cevap olarak ortaya cikmis. Anlayacagin is oyun oldu mu A7 ben bugun varim, yarin yokum diyor. Bunlar da islemcilerin cekirdek basina 1 saniyede tekrarlayabildigi milyon komut sayisi , kisaca guc gosterisi(dmips/mhz)

A5 1.5 / A7 1.9 / A8 2 / A9 2.5 / A15 3.5

kabaca yorum yapmak gerekirse A7, A9 dan 20% daha yavas ana unutmamak gerekir ki cektigi guc A9 un cektiginin yarisindan bile daha az. Nette gezinmenin islemcilerin cachelerini ve rami yoracagi kanaatindeyim, sansliyiz ki A7 nin cachesi A9 ile kafa kafaya
    Ben biraz google dan arastir derim amd nin sitesinden bak boyle kuru kuru anlatilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tel cok iyi ya, ozellik olarak da estetik olarak da siparis gecilir de yemiyor yani ayrica 2gb ram neeymis yaa.

• quote:

Ortalama geliş süresi nedir?Gümrükten geri döndüğü taktirde para iadesi ne kadar sürede oluyor?Ortalama tek telefonun gümrükten geçme şansı yüzde kaçtır?

Merhaba
    Telefon veya şikayet takılan herhangi bir cihazın posta ile Turkiyeye girmesi yasal olarak mümkün değil.
    Yolcu beraberi denilen yöntem ile yurtdışına çıkan birisi getirirse imei kaydını yapabilirsiniz fakat onun İcin devlete 115 TL yaptırmanız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Merhaba
    Telefon veya şikayet takılan herhangi bir cihazın posta ile Turkiyeye girmesi yasal olarak mümkün değil.
    Yolcu beraberi denilen yöntem ile yurtdışına çıkan birisi getirirse imei kaydını yapabilirsiniz fakat onun İcin devlete 115 TL yaptırmanız gerekiyor

ve de telefonun degeri olan 250 dolarin yuzde 20'si kadar, yani 50 dolar degerinde vergisi var; oyle degil mi? Gumruklu mal olmus olacak o telefon, oyleyse 200 lira para eder. 140 150 liraya pasaport hakkini satan siteler var Btk'nin sitesinde bir yerde pasaport kayit sitelerinin yaptigini pek takdir etmiyoruz fakat boyle birsey resmi ve mumkundur diyordu sanki.

Bu mtk islemcinin imei konusunda ne kadar esnek oldugunu bilmiyorum, hic imei de degistirmedim daha... ama g3 un topicine bakiyorum da imei degistirenlerin mayasi tutmus gibi , programin orjinal imeiyi yedekleme kabiliyeti ozellikle vurgulanmis, yani yedekleme imkanimin olmasi ilerde sikinti olursa son care orjinal imei ile pasaportkayit yaptirabilecegim anlamina mi geliyor.

Imei numarasi bosta dandik bir telefonum olmadigi icin dogrudan pasaport kayit yaptiracagim muhtemelen , boylece updateleri manuel yapmak, odin vesaire gibi programlari kullannak zorunda da kalmam oyle degil mi? Jiayu da samsung degil , belki otomatik firmware update leri yoktur, kafam allak bullak oldu yahu

• Pandawill cin yeni yilbasindan dolayi, ayin 14une kadar kullanabileceginiz belirli bir tutarin ustu icin gecerli olan 10% indirim kodu verdi. Telefon bu durumda 225 dolara(yaklasik 390-395 lira) alinabiliyor. Gaza gelen var mi?

Ben 10% indirimden feragat edip, halihazirda var olan 5% indirim kuponum ile yeni gicir modelleri , yahut siyah kasayi bekleme egilimindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

Pandawill cin yeni yilbasindan dolayi, ayin 14une kadar kullanabileceginiz belirli bir tutarin ustu icin gecerli olan 10% indirim kodu verdi. Telefon bu durumda 225 dolara(yaklasik 390-395 lira) alinabiliyor. Gaza gelen var mi?

Ben 10% indirimden feragat edip, halihazirda var olan 5% indirim kuponum ile yeni gicir modelleri , yahut siyah kasayi bekleme egilimindeyim.

Gazageldim evet işlemci bilgin için de sağol ama o o kadar sıkıntı yapacağını sanmıyoum
  • quote:

Pandawill cin yeni yilbasindan dolayi, ayin 14une kadar kullanabileceginiz belirli bir tutarin ustu icin gecerli olan 10% indirim kodu verdi. Telefon bu durumda 225 dolara(yaklasik 390-395 lira) alinabiliyor. Gaza gelen var mi?

pandawill presell ürünlerde hediye çeki kullandırmıyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Merhaba

Artes firması olarak bu tarz telefonlardan satmayı düşünüyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

pandawill presell ürünlerde hediye çeki kullandırmıyor maalesef

Anladim. Kampanya kapsaminin haricinde tutulan urunler halihazirda indirimli olan urunler diyordu mesajda; demek ki presell urunler de kapsam disiymis. Oyle ki saw better price dedigim icin pm ile gelen yuzde 5 kupona kaldim saglik olsun

• Biran önce çıksa bi şu telefon ilk testleri ve videoları gördükten sora alacam hemen ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

Biran önce çıksa bi şu telefon ilk testleri ve videoları gördükten sora alacam hemen ama.

Bu ne acele. Jiayu nun G4 icin bictigi fiyat butun cini ayaga kaldirdi. Ben sana simdiden ayni fiyata piyasaya surulecek bir rakip soyleyim : sheng x7 5''

• Gördüğüme göre full hd bi de fiatını bulamadm yalnz link atabilir msn
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

http://www.antelife.com/jiayu-g4-mtk6589-quad-core-1g-ram-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-basic-smart-phone.html

Antelife 666 dolar

saçma fıyat, bellıkı ellerınde yok ve fahıs fıyat verıyorlar, suanda bu urun harıcındekı quard core bırcok urun fıyatı 250 dolar cıvarı hemen al seceneklı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.