Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkeye telefon sokmak yasak olmasa anında siparisi verirdim.

gümrükte takılıp geri gonderilmesi ile ugrasmak istemiyorum. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

Jiayunun g3 modelini kullanıyorum hiç bi şekilde yarı yolda bırakmadı bi arkadaşta s3 var hiç bi eksikliğini hissetmedim satabilirsem g3 u hemen g4 siparisi vercem

Aynen..Çıkınca 32 Gb modelinden sipariş vereceğim.

Çok yakında çinden bir yakınım gelicek şubat sonunda acaba 1 ay içinde çıkarmı telefon çinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

Jiayunun g3 modelini kullanıyorum hiç bi şekilde yarı yolda bırakmadı bi arkadaşta s3 var hiç bi eksikliğini hissetmedim satabilirsem g3 u hemen g4 siparisi vercem

Aynen..Çıkınca 32 Gb modelinden sipariş vereceğim.

Çok yakında çinden bir yakınım gelicek şubat sonunda acaba 1 ay içinde çıkarmı telefon çinde.

Şubat 15 den sonra çıkacağını söylüyorlar.Nisan diyenlerde var..Belli değil yani..

• of tipe bak süper
  • diyelim gumruge takildi ve geri gonderildi para iadesi yuzde yuz yapiliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyahı satışa çıkar çıkmaz sipariş vermeyi düşünüyorum. Çok harika görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

siparisten sonra imei saticidan alip kayit yaptirsak
    takilma durumundada imeinin kayitli oldugunu göstersek acaba yinede sorun cikarmi?

Arkadaşım ben de senin gibi düşünüyorum. Yurtdışında unutulan telefonların imei numarası kayıtlı ise sınırdan geçme serbestligi var ama bu telefonların daha önceden, yurtdışına cıkmadan evvel türkiyede önceden kaydının yapılması gibi bir husus olabilir.

1)Telefon şahane gerçekten 140 150 liraya pasaport tutup imei kaydını geçtikten sonra telefonun gümrükten geçişi serbest mi olur sizce ? (Ben böyle gorilla glasslı bir telefon için bütçemi 600 650 ye kadar esnetirim.)

2)Kutuya mp3 fişi koydursak, gümrüğü atlatsak, kaçak telefonun imeisine pasaport kaydı olur mu sizce? Gümrük kontrol ile imeinin uzaktan yakından ilgisi varmı yani?

3)Bir başka topic'te arkadaş "ben hediyeymiş gibi gösterdim üzerine CE etiketi bile yapıştırttım , içine "Canım Kuzenime" şeklinde not attırdım" demis, ayrıca İstanbul'daki gümrük yetkilileriyle konustugunda arkadaşa "China air mail post kutularını kontrol etmiyoruz" denmiş ne kadar dogru bilmiyorum. Hediye telefonun gümrükte ayrıcalıgı mı var ya da böyle bir olay var mı ki ?

Benim merak ettigim diger konu ise jiayu telefonların gercekten imeisinin olup olmadıgı, sallama 15 digit rakamlar da olabilir. Neden şüpheye düştüğümü sorarsanız açıklayım. Jıayuturkey.com(telefonun resmi türkçe haber sitesi) da bile jiayu g3 cihaza nasıl imei klonlandıgını açıklamıs. Firmanın kendisi bile böyleyse insan 150 tl para verip kaydını yaptırdıgı imeinin fos çıkmasından korkuyor.

Daha önce yurtdışından sürüyle tv stick tablet aldım ama ilk defa telefon alıyorum; o yüzden kafam biraz bulanık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 1 Şubat 2013; 4:26:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

siparisten sonra imei saticidan alip kayit yaptirsak
    takilma durumundada imeinin kayitli oldugunu göstersek acaba yinede sorun cikarmi?

Arkadaşım ben de senin gibi düşünüyorum. Yurtdışında unutulan telefonların imei numarası kayıtlı ise sınırdan geçme serbestligi var ama bu telefonların daha önceden, yurtdışına cıkmadan evvel türkiyede önceden kaydının yapılması gibi bir husus olabilir.

1)Telefon şahane gerçekten 140 150 liraya pasaport tutup imei kaydını geçtikten sonra telefonun gümrükten geçişi serbest mi olur sizce ? (Ben böyle gorilla glasslı bir telefon için bütçemi 600 650 ye kadar esnetirim.)

2)Kutuya mp3 fişi koydursak, gümrüğü atlatsak, kaçak telefonun imeisine pasaport kaydı olur mu sizce? Gümrük kontrol ile imeinin uzaktan yakından ilgisi varmı yani?

3)Bir başka topic'te arkadaş "ben hediyeymiş gibi gösterdim üzerine CE etiketi bile yapıştırttım , içine "Canım Kuzenime" şeklinde not attırdım" demis, ayrıca İstanbul'daki gümrük yetkilileriyle konustugunda arkadaşa "China air mail post kutularını kontrol etmiyoruz" denmiş ne kadar dogru bilmiyorum. Hediye telefonun gümrükte ayrıcalıgı mı var ya da böyle bir olay var mı ki ?

Benim merak ettigim diger konu ise jiayu telefonların gercekten imeisinin olup olmadıgı, sallama 15 digit rakamlar da olabilir. Neden şüpheye düştüğümü sorarsanız açıklayım. Jıayuturkey.com(telefonun resmi türkçe haber sitesi) da bile jiayu g3 cihaza nasıl imei klonlandıgını açıklamıs. Firmanın kendisi bile böyleyse insan 150 tl para verip kaydını yaptırdıgı imeinin fos çıkmasından korkuyor.

Daha önce yurtdışından sürüyle tv stick tablet aldım ama ilk defa telefon alıyorum; o yüzden kafam biraz bulanık.

Sorularına kısaca cevap vereyim

1-İmei kaydı ile gümrükten geçişi serbest olmaz.Sadece "Telefonum bozuldu bend eyurtdışına tamire gönderdim.Al işte ime'isi bu kontrol et" gibisinden muhabbet için yapılır.

2-Genelde öyle yapılıyor zaten.Gümrük kontrol ile telefonu pasaporta kaydetmek arasında bir ilgi yok.İstersen yurtdışında Nokia 3310 getir pasaporta kaydet.Farketmiyor yani..

3-Tamamen şans işi.

Telefon üstünde imei numarası var ve sahte değil.İmei klonlamak değiş o işlem sen hiç okumamışsın.İmei değiştirme işlemi o.
    100 Tl vergi ve pasaport kayıt işlemlerinden kurtulmak için eski telefonun imei numarası bu telefona kopyalanması işlemidir.

Ayrıca telefonun resmi türkçe sitesi yok.Blogspottan açan arkadaş telefonu alanlara yardımcı olmak için açtı.Yani her sakallıyı hacı sanmayın

• Yildirim hizindaki cevabin icin tesekkur ederim.
    imei klonlamak cook sakat is zaten , aklima yatmiyor.
    imei taşima isleminde de eski telefonun parametreleri uyusmadigi zaman sistem direk blackliste atiyor. Statlarin uyumu eski telefonun 3g mms özelligiyle sinirli kalsa keske. Arkadasimdan biliyorum 3g li dandik bir telefondan tasidigi imei 1 ay sonra patladi.

Adamlarin günahini aldmisim sahi size belirttigim site resmi degilmis lakin adamin çabasini takdir etmek lazim G5 ile ilgili bilgileri bile tez vakit bloguna ilistirmis.

Bu da imeilerin cakma olmayacagini belirten bir screenshot , muhtemelen saticinin sites; bizzat bana kapak olsun ehehe

http://www.jiayumobileshop.com/jiayu-g4-mtk6589-quad-core-1g-ram-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-basic-smart-phone.html
    TheNorth arkadaşim , dedigine göre gümrügü geçme sansina sahip olan bir pandawill cihazinin önundeki tek engel imei kaydi oluyor. Bunu da pasaport kayit sitelerinden hallettim onaylattim diyelim .Telefon bana 400 + 150 = 550 liraya malolmus ve teknosada şurda burda satilan samsung ya da htc cepler kadar temiz , aklanmis bir telefon olmus mu oluyor ?

Dual sim cep daha önce kullanmadim. Dual simin biri onaylanmis digeri boşta olsa onaylanmamis olan sim sorun yaratir mi sizce , bana yaratmaz gibi geliyor kisisel fikrim ama emin olamadim deneyimim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 1 Şubat 2013; 12:18:32 >

• @ ardaarsen01
    kayıt yaptırdığınız zaman sorunsuz kullanırsınız
    2sime kart takılmassa sorun yok
    1 ay önce başka model aldım imei de yaptım bişey olmadı
    sorunsuz çalışıyo

• quote:

@ ardaarsen01
    sorunsuz çalışıyo

cok iyi o zaman .550 liraya turkiyede anca 0.7ghz islemcili kavanoz camli dokunmatiklerden alinabilir . Garanti olayi disinda cok cazip gercekten . Presell bitmeden siyah kasayi ve kilif, bumper gibi aksesuarlari da koysalar alacagim . 5 adet almayi planliyorum arkadaslar. Kulak misafiri oldugum bir sohbette arkadas "Ayda birden fazla mal gecirirsen takibe alinirsin yazik olur sana" dedi , siz böyle seyleri tecrube ettiniz mi arkadaslar?
    Pandawill de sunny adindaki yetkili havuz islemleriyle, fatura isleriyle sınıra özel muamele ve kargo detayi ile ugrasiyor. Sizce boyle bir yetkili derdimi anlattigimda cozum getirir mi ?

• Bu telefonu aayi dusunuyorum adresi almanyaya gondersem daha rahat mi ulasir?

•  JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill)

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill)

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill)

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

@ ardaarsen01
    sorunsuz çalışıyo

cok iyi o zaman .550 liraya turkiyede anca 0.7ghz islemcili kavanoz camli dokunmatiklerden alinabilir . Garanti olayi disinda cok cazip gercekten . Presell bitmeden siyah kasayi ve kilif, bumper gibi aksesuarlari da koysalar alacagim . 5 adet almayi planliyorum arkadaslar. Kulak misafiri oldugum bir sohbette arkadas "Ayda birden fazla mal gecirirsen takibe alinirsin yazik olur sana" dedi , siz böyle seyleri tecrube ettiniz mi arkadaslar?
    Pandawill de sunny adindaki yetkili havuz islemleriyle, fatura isleriyle sınıra özel muamele ve kargo detayi ile ugrasiyor. Sizce boyle bir yetkili derdimi anlattigimda cozum getirir mi ?

1 ay icinde 4 paket birden geldi sorun olmadı
    fakat siz 5 adet telefon alcaksanız sorun olabilir
    tek almanız veya diğerlerine başka adres ve farklı isim vermeniz daha doğru olur

• Dediginiz gibi farkli ev adresi ve kisiler uzerinden siparis yapacagimi , toplu alim indirimi icin en son 5 siparis no ile kendisine dönmek istedigimi belirttim , cevap bekliyorum. Sizce 5 farkli paypal hesabi gerekir mi? tek derdim gumruk....
    Eger cevap olumlu donerse telefonu halen siparis etmemis kullanici toplulugu olarak toplu bir siparis no maili atabiliriz adama. nicelik 20 yi bulsa 75 80 lira kar edilir telefon basi. Ah benim su hayalperest zihnim satici evet demis gibi konusuyorum simdiden

• @ardaarsen01
    siz pandawill denmi alcaksınız?
    biz daha önce newman n1 için görüşmüştük 5 adet indirim yapmamışlardı
    fakat denemek isterseniz alacak arkadaşlar yazsın
    şimdiden beni ekleyebilirisiniz
  • quote:

@ardaarsen01
    siz pandawill denmi alcaksınız?
    biz daha önce newman n1 için görüşmüştük 5 adet indirim yapmamışlardı
    fakat denemek isterseniz alacak arkadaşlar yazsın
    şimdiden beni ekleyebilirisiniz

Evet pandawill'den alisveris yapacagim. Konustugum adam subat 10 da yeni çin yılından sonra stoklarin yenileneceginden bahsetti; belki o zaman siyah kasa da gelir. Newman n1 konunuzu takip ettim bi miktar. Galiba nihayetinde ferdi kuponlarinizi kullanabilmişsiniz. Sunny adli yetkili ile maillestim iste en son cin yeni yilindan bahsetti. Umarım anlasiriz sunny bey ile sansimizi deneriz , kendisi de hop diye tatile falan gitmediyse tabi , yani cevap atar mi bilmiyorum su an.

• Arkadaslar ben bu forumda yeniyim de ,bu telefonu almak istiorum okudugum kdaryla gumruk sans isiymis korkuyorum brazda.En kotu ihtimalle gumrukten gecemedi diyelim para iadesi oluyor mu ? yoksa telefonu uniden mi gonderiorlar? yardimci olu musunuz?
  • arada 30 dolar var 32 gb hafıza 2gb ram ve 3000 mah battery farkı var
    bende spariş verecem parayı bır hazırlayayımda toplu sparıs verelım dıyorum 10 tane ıcın bır ındırım olur belkı
  • Kardes dogrusu tam bilgim yok ama okudugum kdariyla sayi arttikca gumrukte daha cok sorun oluomus
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.