Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

* Farkli adreslere toptancidan coklu mal yollattirma isine transit ticaret , bu isi yapanlara da ingilizcede dropshipper deniyor. Verdigi toplu siparise de "batch order" deniyor.

* Batch order yapabilmek icin VIP uye olmak gerekiyor.
    * VIP uye olmak icin ise her ay düzenli olarak en az 2000 dolar degerinde alisveris yapmaniz gerekiyor.
    * Welcome to China arkadaslar

bu da konunun pandawill forumdaki detayli aciklamasi:

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?4167-Questions-about-Batch-Order-bulk-order-and-VIP-customer

Ayrica pandawill yetkilileri ikna edilse bile gumruk gecislerinde birden fazla mal takildiginda sizi arastirirlar, batch order adina kullanilan paypal hesabinin sahibi her kimse ve kimligi aciga cikar ise tüccar yaftasi yer ve en asagi 10.000 lira ceza ve 5 yıl hapis cezasina mahkum olur.

Soylediklerim caninizi yakmasin, tek basiniza 1 2 urun alirsaniz boyle yaptirimlar yok , no problem kanımca.

Lakin benim kafama takilan sorular da var. Bazenleri gumrukten mali direk geri yollamak yerine sizi gumruge durumu onaylatmaya cagirtiyorlarmis. Boyle bir durum bizim gibi tek telefon alicilarinin basina da gelir mi? Yani telefonun 10 gun gumrukte sonra yolluyoruz istersen gel gor kutunu kafana eserse bul kutunu helalles demeye mi getiriyorlar.Kulagimizdan cekmesinler orda .

• @ ardaarsen01
    paket ilinize geldiğinde ihbarname gelir gidersiniz paket açılı tel ise geri değilse vergi ödenip alırsınız
    toplu alım olmaz herkes kendi almak zorunda lakin adet çoğalırsa aliexpress te satıcı ile görüşüp alacak olan kişi isimleri verilerek indirim olabilir herkes kendi hesabından öder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asagida da pandawill'in rakibi banggood 3 dolar ucuza 245 dolardan koymus, 3 tane alinca musteri hizmetleriyle iletisime gectirtmeden ufak 5 dolarlik iskonto daha uyguluyor.15 lira daha ucuz yapar, "arkadas davet et 3 dolar inelim arkadasin birsey alirsa" diyor ayrica . pandawillde kullanilmayi bekleyen kupon yoksa simdilik banggood daha cazip gibi bireysel alimlar icin.

http://www.banggood.com/Wholesale-Jiayu-Jy-G4-4_7-Inch-1280x720-2g-Ram-Android-4_1-13mp-Mtk6589-Android-Phone-p-63899.html (saw better price dedim pandaya cevap bekliyorum)

edit: Aliexpress i gezdim de cazip bir teklif bulamadim; belki urun presell oldugundandir. Anlasilan telefonun fiyati 250 240 dolar arasi. 5 10 lira ucuzunu aramak yerine hisselerimle oynamayi tercih ediyotum acikcasi. Belki de presell bitemeden karsimiza daha babayigit bir telefon cikar ayni fiyata.Bu arada bu telefonun antutu skorunu da merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 2 Şubat 2013; 16:53:43 >

• Jiayu nun resmi satış sitesinde G4 ün 2 gb versiyonunun çıkış tarihi için 1 Nisan'ın öngörüldüğü söylenmiş.Ancak büyük ihtimalle bu tarihte sarkma olacak.Bilindiği gibi paypal ile alımlarda itiraz için satın alınan tarih üzerinden 45 günlük bir süre var.Bir de bunun posta süreci var ve gümrüğe takıldığı takdirde geri dönüş süreci..Ön sipariş yapan arkadaşlar bu durumda pay pal güvencesini devre dışı bırakmış olmuyor mu?
  • presells(pandawill jiayu g4 advanced sondan 3. sayfa)

review owner=>Do u garantice all people that have bought this jiayu g4 presell will receibe the article?? i'd bought on 17 of january... do u know paypal payment is only protected for 45 day and we'll have to wait more?? i hope your seriously to refund money if articles finaly dont arrives.best regards.

customer service==>Thanks for your review. Pls do not worry, we have paid the deposit on PayPal. We deliver it according to the order time, if your package is not shipped, and you do not want to wait any more, PayPal will fully refund to you.

paypala depoziti verdik sorun yok diyor panda musteri servisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 3 Şubat 2013; 0:35:00 >
  • Merak ettigim bitkac teknik detay var. Xiaomi 2 ve ya newman n2 almayıp neden jiayu g4 almak istiyorsunuz... ; özellikle de bu telefonların antutu skorlarını gördukten sonra( yaklasık 16000- 17000). Tek sebebi fiyat mı ya da kullanim alani mi?
    RAMler ddr3 diye biliyorum yanılıyor muyum?

Beni cezbeden özellikleri ise

4.1 ile(4.2 olabilirmis) gelmesi (yani 4.1 için optimize edilmiş bir şekilde geliyor , firmware farkı)
    2gb ram
    32gb hafıza(şaka gibi)
    3000mah batarya
    firmanın sonradan aksesuar üretecek meziyette olması
    kasası(her ne kadar metal öge sevmesem de bu arkadaş asil durmuş)

Düşündüren özellikleri ise

bluetooth 2.0... çagdışı
    13 megapiksel cmos kamera , gercekte kac megapiksel, yani yazilimla mi 13'e sisirmisler, yoksa gercekten mi 13...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 23 Şubat 2013; 4:02:13 >

• Banggood'ta urunun 3 dolar ucuza satildigini pandawill yetkililerine bildirdim ve bana sitede de yeni kullanici olmam sebebiyle 5% indirim ceki verdiler. Ama niye verdiler bilmiyorum onsatistaki urunlerde kullanilamiyormus.

Bu arada ilk cortex A7 li quad core olan mtk6589 u detayli arastirdim ve netten derledigim basit bilgileri paylasmayi kendime odev bilirim; umarim ziyaretcilere faydam dokunur.

Skorlardan konusacak olursak dahilindeki 4x cortex a7 cpu ve sgx544 gpu ile, rockchip rk3066 ve tegra 3 arasinda bir yerde. 28nm teknolojisi sayesinde alan olarak kiyasladigim bu islemcilerden 6 7 kat daha ufak tabi. Isinma da yapmiyor; cortex a9 cift cekirdegin sadece yarisi kadar enerji tuketiyor. Sgx544 gpu 3D konusunda, mali400mp4 e yakin performans sergilese bile bagli oldugu cpu nun A7 olmasi insani celiskide birakiyor. Overclock ile 1000 2000 skor artisi elde edebiliriz ama overaldeki 2000 artis islemcinin açiklarina istedigi makyaji yapmayacaktir.

Jiayu g4, 2gb ram ve 3000mah pil ile akici bir web gezintisi saglamakla yukumlu bir telefon diyebilirim, kisisel fikrimdir. Benim gibi bilgisayar kullanmayan, telefonu elinden dusurmeyip 7 24 sorf yapan biri icin 300mah bataryasi ve gorilla glass retina ekraniyla ideal bir asistan olsa gerek. Bu yuzden jiayu G4'u 1 saat kullanim sonrasi soba sicakligina erisen exynos islemcili cihazlarla kiyaslamak yersiz olur.

mtk6589 quadrant, antutu v2 v3 kiyaslama:
    http://www.engadget.com/2012/12/11/mediatek-launches-worlds-first-quad-core-cortex-a7-soc-we-go-h/

sgx544 gpu kiyaslama:
    http://www.anandtech.com/show/6158/the-archos-101-xs-review/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaarsen01 -- 6 Mart 2013; 23:40:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

Banggood'ta urunun 3 dolar ucuza satildigini pandawill yetkililerine bildirdim ve bana sitede de yeni kullanici olmam sebebiyle 5% indirim ceki verdiler. Bu da telefon basina 12,5 dolar eder!

Bu arada ilk cortex A7 li quad core olan mtk6589 u detayli arastirdim ve netten derledigim basit bilgileri paylasmayi kendime odev bilirim; umarim ziyaretcilere faydam dokunur.

Skorlardan konusacak olursak dahilindeki 4x cortex a7 cpu ve sgx544 gpu ile, rockchip rk3066 ve tegra 3 arasinda bir yerde. 28nm teknolojisi sayesinde alan olarak kiyasladigim bu islemcilerden 6 7 kat daha ufak tabi. Isinma da yapmiyor; cortex a9 cift cekirdegin sadece yarisi kadar enerji tuketiyor. Sgx544 gpu, mali400mp4 e yakin performans sergilese bile mtk6589, nfs mostwanted ya da nova3 gibi oyunlari oynamak icin ideal degil , daha cok nette saatlerce dolasmak icin ideal(saydigim oyunlar oynanir ama donanim, oyun piyasasinin gelecegine hitap etmiyor...), overclock ile saglanan 1000 2000 skor artisi yeterli olmayabilir.

Jiayu g4, 2gb ram ve 3000mah pil ile akici bir web gezintisi saglamakla yukumlu bir telefon diyebilirim, kisisel fikrimdir. Benim gibi bilgisayar kullanmayan, telefonu elinden dusurmeyip 7 24 sorf yapan, fazla da oyun oynamayan biri icin, gorilla glass ekraniyla ideal bir asistan olsa gerek. Bu yuzden jiayu G4'u 1 saat kullanim sonrasi soba sicakligina erisen exynos islemcili cihazlarla kiyaslamak yersiz olur.

http://www.engadget.com/2012/12/11/mediatek-launches-worlds-first-quad-core-cortex-a7-soc-we-go-h/

sgx544 gpu kiyaslama:

yolladıgın metnı yazarsan bızde yolluyalım
    quard core pıyasası ısınıyor 2-3 gunde 1 model cıkıyor gıbı 200 dolar sabıt olacak yakında

• http://www.banggood.com/Wholesale-Jiayu-Jy-G4-4_7-Inch-1280x720-2g-Ram-Android-4_1-13mp-Mtk6589-Android-Phone-p-63899.html

pandawill de telefonun fiyatinin altinda saw better price (daha iyi fiyat gordum) linki var.Tikladigin takdirde karsina "Hani lan nerde?" dercesine bir popup geliyor. Popuptaki URL ye ustte verdigim banggood linkini , altinaki satira da emailini yazip yolluyorsun , 1 2 gun icinde indirim kuponu kodu mailine geliyor .

Mailde pandawillden hic mal almayan gıcır bir uye oldugum icin bana bu kiyagi gectiklerini belirtmis ama yeni bir hesap acmak da cok zor olmasa gerek

• @ ardaarsen01
    sipariş verdinizmi ?

• Hangi siteden hangi kargo ile alsak daha ii ve hızlı olur
  • quote:

Banggood'ta urunun 3 dolar ucuza satildigini pandawill yetkililerine bildirdim ve bana sitede de yeni kullanici olmam sebebiyle 5% indirim ceki verdiler. Bu da telefon basina 12,5 dolar eder!

Skorlardan konusacak olursak dahilindeki 4x cortex a7 cpu ve sgx544 gpu ile, rockchip rk3066 ve tegra 3 arasinda bir yerde. 28nm teknolojisi sayesinde alan olarak kiyasladigim bu islemcilerden 6 7 kat daha ufak tabi. Isinma da yapmiyor; cortex a9 cift cekirdegin sadece yarisi kadar enerji tuketiyor. Sgx544 gpu, mali400mp4 e yakin performans sergilese bile mtk6589, nfs mostwanted ya da nova3 gibi oyunlari oynamak icin ideal degil , daha cok nette saatlerce dolasmak icin ideal(saydigim oyunlar oynanir ama donanim, oyun piyasasinin gelecegine hitap etmiyor...), overclock ile saglanan 1000 2000 skor artisi yeterli olmayabilir.

Jiayu g4, 2gb ram ve 3000mah pil ile akici bir web gezintisi saglamakla yukumlu bir telefon diyebilirim, kisisel fikrimdir. Benim gibi bilgisayar kullanmayan, telefonu elinden dusurmeyip 7 24 sorf yapan, fazla da oyun oynamayan biri icin, gorilla glass ekraniyla ideal bir asistan olsa gerek. Bu yuzden jiayu G4'u 1 saat kullanim sonrasi soba sicakligina erisen exynos islemcili cihazlarla kiyaslamak yersiz olur.

sgx544 gpu kiyaslama:

Verdiğin bilgiler g4 e beni daha da yakınlaştırdı yalnız oyun konusunda yetersiz olmasının sebebini anlayamadım açıklar mısın

• quote:

presells(pandawill jiayu g4 advanced sondan 3. sayfa)

review owner=>Do u garantice all people that have bought this jiayu g4 presell will receibe the article?? i'd bought on 17 of january... do u know paypal payment is only protected for 45 day and we'll have to wait more?? i hope your seriously to refund money if articles finaly dont arrives.best regards.

customer service==>Thanks for your review. Pls do not worry, we have paid the deposit on PayPal. We deliver it according to the order time, if your package is not shipped, and you do not want to wait any more, PayPal will fully refund to you.

paypala depoziti verdik sorun yok diyor panda musteri servisi.

Maalesef bu doğru değil.Pandawill önceden paypale depozit ödedik diyor ama konuyla alakası yok.Bu konuda paypal a yazdım.Bana aşağıdaki cevabı verdiler.Şimdide pandawill e yazacağım bakalım onlar ne diyecekler?

Sayın......, e-postanızdan alacağınız ürünün hazırlanmasının uzun sürebileceğini anlıyorum. Ancak, maalesef PayPal alıcı koruması için belirlenen sürede itiraz açmak için 45 gündür ve 45 günü aşmamanız gerekir. Bu noktada size önerim satıcınız ile iletişime geçiniz. Satıcınız ödeme alma işlemini şimdi öde değil de sipariş yöntemi ile yapıyorsa, siz siparişi oluşturduktan sonra para, satıcınızın çekmesi için kredi kartınızda provizyona alınır ve ödeme hesabınızda bekleyen'de gözükür. Satıcınızda bu tutarı kendi hesabında bekleyen işlemlerinde görür. Satıcınız ürünü gönderdikten sonra tutarı yani bekleyen ödemeyi kabul ederse 45 günlük süreç işlem tamamlandı olarak değiştikten sonra başlar.

Yukarıda verilen bilgilerin sorununuzu gidermek için yeteli olacağını umuyor ve bizimle iletişime geçerek size yardımcı olma fırsatını bana tanıdığınız için teşekkür ediyorum.

• %5 ındırım kodu gelırse beklıcem ben, bunun en buyuk nedenı sadece G4 yahut N02 quard core degıl diğer fırmalarda yavaş yavaş cıkartıyor quard core pıyasa kızışacak

45 gunden sonra paypalda haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

@ ardaarsen01
    sipariş verdinizmi ?

hayir , presell in sonuna dogru siparis vermeyi dusunuyorum. Sizce yanlis bir strateji mi izliyorum? Siyah kasayi bekliyorum. 1,5 ay zarfinda baska guzel androidler de cikabilir. Denkkestirecek param zaten presellin sonlarina dogru olur 1.parti mal aliyoruz sorun cikmaz umarim.
  • Yurt dışından (çinden cep telefonu getirttiğimizde bu telefonları burda kullanabiliyor muyuz?(İmeı vs sorunu oluyor mu?Kapalıysa pasaportumla gidip buraya açtırabilir miyim?Bir tane telefon siparişi vermeyi düşünüyorum, gümrükte 1 telefon için sorun çıkar mı?
  • @ ardaarsen01
    bizde 3 kişi siyah bekliyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: erenu89

Yurt dışından (çinden cep telefonu getirttiğimizde bu telefonları burda kullanabiliyor muyuz?(İmeı vs sorunu oluyor mu?Kapalıysa pasaportumla gidip buraya açtırabilir miyim?Bir tane telefon siparişi vermeyi düşünüyorum, gümrükte 1 telefon için sorun çıkar mı?

gümrükten gecerse kayıt yaptırabilirsiniz

• Hangi kargo şirketi ile almayı dşünüosunuz
  • Ortalama geliş süresi nedir?Gümrükten geri döndüğü taktirde para iadesi ne kadar sürede oluyor?Ortalama tek telefonun gümrükten geçme şansı yüzde kaçtır?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.