Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon feda etmeye ne gerek var, atacagın ımeı aıt telefon bırdaha calısmaması lazım yoksa ımeı bışeye yaramaz, mtk lerde programla ımeı atılabılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

Arkadaslar burası yeri degil ama siz de konuyla alakalı sayılırsınız ; G4 gibi rootlu mtk işlemcili telefonlara imei ayarlarken , kurban edilecek eski bir telefon gerekiyor mu , yoksa herşey program aracılıgıyla mı olup bitiyor? Daha önce hiç girmedim imei işlerine, tecbübesizliğim affola.

Eski bir telefonu kurban ediyorsun evet.Onun imei numarasını MTK işlemcili telefona giriyorsun.Eski telefonuda bir daha açmamak üzere kaldırıyorsun
  • Cihazi acarsan ne gbi sorun olusur peki (imeisini aldgn tln)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

Cihazi acarsan ne gbi sorun olusur peki (imeisini aldgn tln)

hem imei atılan hem de attığın cihaz kapatılır
  • Tamam sagolun , bildigin imei taşımaymıs , mtk yı pek bir övdüler basit kullanımlı, imei sorun olmaz; masraf cıkarmaz vesaire. Ben sandım serial generator gibi kafadan bir imei yaratıyor ya da dinamik imei gibi fantezik şeyler düşünmüştüm. Cok da artistigi yokmus digerlerine kıyasla bre
    Uzun süre dandik ceplerle idare ettim, malesef ki kurban edecek vasıflı bir cep yok . Mecbur pasaportkayıt...:)
  • Sansli sayilirim 1 3310 1 e250 1 alcatel dandk tel var brinn imeiyi satablrm.d

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

Peki atyorum imei cakisti yine imei atamioz mu? Bi de cinden imeisz mi glio tel

• quote:

quote:

quote:

imei atmak 5 dakikalık iş.çakışma derken neyi kast ediyorsunuz.mobile uncle tools uygulaması ile telefonun üzerinde gelen imei noyu sizdeki telefonun imeisi ile değiştiriyorsunuz.
  • ayrıca henüz bu 6589lara imei işi belli değil evet önceki mtklara kolay atılıyordu ama bu nasıl şimdilik bilmiyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

imei atmak 5 dakikalık iş.çakışma derken neyi kast ediyorsunuz.mobile uncle tools uygulaması ile telefonun üzerinde gelen imei noyu sizdeki telefonun imeisi ile değiştiriyorsunuz.

Demek istediğim imeisini aldğmz teli açtık Tekrar imei yi değiştrebilioz mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Demek istediğim imeisini aldğmz teli açtık Tekrar imei yi değiştrebilioz mu?

evet imeiyi istediğiniz zaman tekrardan değistirirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: guapon

225$ ön sipariş vererek aldım...haydi hayırlısı...

gumrukte takılırsa ne olacagı hakkında bılgın varmı ?
    ındırımın son gunu ne zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 9 Şubat 2013; 18:03:12 >
  • quote:

Hayirlisi kardesim ne zaman kargoya verilecekmis bi de ne yazdrdn kargoya

• quote:

quote:

quote:

Hayirlisi kardesim ne zaman kargoya verilecekmis bi de ne yazdrdn kargoya

en ge. 15 mart dediler. 20 $ gift ebook reader yazacaklar...şimdiye kadar 5 tane telefon geldi takılmadı bakalım bu sefer ne olacak...

Oncekilere de mi e.reader yazdrdn.Tavsiyer foto makinasi yonunde de ondan soruyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

gumrukte takılırsa ne olacagı hakkında bılgın varmı ?
    ındırımın son gunu ne zaman ?

Gümrüge takılırsa kargo bana ait olmak şartıyla ürünü geri çekeceklerini geri ödeme yapacaklarını söylediler...indirimin son gunu 14 subat galiba tatilin son günü..

anladım hocam bıde benım merak ettıgım urun gumruge takılırsa bızım gıdıp forum doldurmamız lazım mı yoksa dırek gerı mı gonderılıyor ? ıade kargo ucretı ne kadar olur acaba onuda merak edıyorum,

paypalın 45 gun ıade garantısı ön sparıs yuzunden ıse yaramıyor cok dusunduruyor bu durum benı

• ıyıymıs hocam bu konuda cok söyleyen var, kımısı gumruge gıttıgını forum doldurdugunu doldurulmazsa urunun gumrukte kaldıgını vb vb yazıyordu, 5 dolarsa sorun olmaz para bulabılırsem alacam o zaman bende sız %5 ındırım kodu ıle mı 225 e dusurdunuz ?

not : 2gb lık olan modelı aldınız degıl mı ?
  • quote:

quote:

ıyıymıs hocam bu konuda cok söyleyen var, kımısı gumruge gıttıgını forum doldurdugunu doldurulmazsa urunun gumrukte kaldıgını vb vb yazıyordu, 5 dolarsa sorun olmaz para bulabılırsem alacam o zaman bende sız %5 ındırım kodu ıle mı 225 e dusurdunuz ?

Kargo sana ulaşmadığı için kargo sahibinindir.bu sebeple gönderici geri cekebilir..bu tr dede boyle diyelim kargo gönderdiniz sonra yoldayken vazgeçtiniz kargonuzu geri çağırabilirsiniz..

yBen %10 indirim kodu var CNY2013 bu kodu kullandım sanırım 14nde bitiyor ama ....2 gb lik advanged modelini sipariş verdim

anladım hocam zaman ayırıp verdıgınız cevaplar ıcın teşekkür ederım, parayı denkleştırırsem 14une kadar bende spariş gececem

• quote:

quote:

ıyıymıs hocam bu konuda cok söyleyen var, kımısı gumruge gıttıgını forum doldurdugunu doldurulmazsa urunun gumrukte kaldıgını vb vb yazıyordu, 5 dolarsa sorun olmaz para bulabılırsem alacam o zaman bende sız %5 ındırım kodu ıle mı 225 e dusurdunuz ?

Kargo sana ulaşmadığı için kargo sahibinindir.bu sebeple gönderici geri cekebilir..bu tr dede boyle diyelim kargo gönderdiniz sonra yoldayken vazgeçtiniz kargonuzu geri çağırabilirsiniz..

yBen %10 indirim kodu var CNY2013 bu kodu kullandım sanırım 14nde bitiyor ama ....2 gb lik advanged modelini sipariş verdim

Sorry, The Presell Product can not use coupon!

Dostum 2 gündür bende yukarıdaki hatayı veriyor ön siparişte kupon geçerli mi?

• Ön siparişte kupon geçerli değil diyor..Daha önce de denemiştim.
  • Farklı ve yeni bir hesapla da denedim olmadı.Tek olan sizin ki sanırım ve bunun cevabını bulursanız biz de sipariş edelim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.