Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6577 ve öncekileri değiştiriyorsa bunları da değiştirir.
  • Evet illaki değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son alım gununu sordum bakalım, en son gun spariş geçecem paypalın 45 gun korumasından yararlanmak ıcın
  • Jiayu g4 çok güzel ama birde UMİ X2 ye bakmakta yarar var .

http://www.gizchina.com/2013/02/07/jiayu-g4-vs-umi-x2/
  • Konuyu ve yorumlari okudum. Cortex A7 mimarinin 1080p de kasma yapabileceginden, 1080p 5'' ekranin 2500mah batarya ile birlesince umi x2 nin batarya konusunda jiayu G4 kadar tutumlu olmayacagindan bahsedilmis. Jiayu G3 -Umi X1 kavgasindan Jiayu nun, Umi gibi hizli çikis yapmak yerine, uretimi özenle gerceklestirdigi cıkarımı yapilmis.Yani kisaca jiayunun ceplerinin malzeme/montaj olarak daha kaliteli oldugu yönünde bir kanı var.
    Öbür cepheden bakacak olursak: 1080p ekranin teorik olarak, yani yazilimlar araciligiyla 720p olarak da kullanilabilecegi belirtilmis. Jiayunun wcdma2100 ya da wcdma900/2100 kullandigi hala tartisiliyor. G4 un piksel yogunlugu 312ppi iken X2 de 441ppi. X2 nin renk skalasinda titanyum secenegi de var.

Kisisel görüsüm A7 nin 1080p de yorulacagi yonunde ama umarim ki 1080p nin baskisi altinda elde edilen birkac guzel skor beni yalanci durumuna dusurur.
    Her 2 telefon mtk6589 kullandigindan beri ikisinin de avrupa internetiyle uyumlu oldugunu dusunuyorum ama isin detayini bilmiyorum.
    X2 her ne kadar s3 replikasina benzese de gorunum olarak yumusak hatlariyla daha bir albenili/modern geldi.
    Ilk haftada 2 3 rakip cikti, bakalim daha neler olacak .

• herşeyi güzelde ekranı büyük yinede alıcam bu telefonu

• pandawill satıcısıyla nasıl irtibata geçiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil0258 -- 13 Şubat 2013; 8:57:41 >
  • bende satın almayı düşünüyorum advenced modelinden lakin gümrükte takılma olayına çözüm bulamadım iredear yazdıracağımda gümrükte çakmazlarmı lan 4.7 inch ireader mı olur diye birde pandawillde nereden satıcıyla irtibat kurabiliyoruz
  • @ halil0258
    live chat var üst sağ kôşede ordan irtibata gecin

sipariş veren varmi siyah renk geldimi son durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

@ halil0258

ben verme arıfesındeyım, alan arkadaş var, suana kadar gordugum kadarı ıle suan beyaz renk harıcı satmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

@ halil0258

ben verme arıfesındeyım, alan arkadaş var, suana kadar gordugum kadarı ıle suan beyaz renk harıcı satmıyorlar

bende vericem de kesin tarih mart 15 mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

@ halil0258

bende vericem de kesin tarih mart 15 mi

sıtede yazan o hocam, alt versıyonu 28 subat gorunuyor, son alım tarıhını sordum ona gore alacam ben kafama yatmazsa zaten paypaldan cekerım ıhtarı

• @ Castiel
    bizide bilgilendirirmisin ön sipariş ne zaman bitiyomuş
    ona göre yol cizelim ve siyah renkten haber yokmu daha şekil duruyo

• bu mtk işlemcilerde imei değişince android güncellemesi alıyormu

• Siyahı önsatışa gelmeyecekmiş.
  • Sipariş veren oldumu hiç? Gümrükten takılmayı nasıl göze alıyor millet anlamıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesses12

Sipariş veren oldumu hiç? Gümrükten takılmayı nasıl göze alıyor millet anlamıyorum :D

Neden ki? Gümrükte takılma oranı %5'ten bile az ki olduda takıldı diyelim, geri gidiyor ve paranı iade ediyorlar. Tek eksi tarafı bu süre içerisinde paranı değerlendiremiyorsun işte. Ben şu ana kadar 3 tane telefon aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hatta son siparişim 8 günde geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Sipariş veren oldumu hiç? Gümrükten takılmayı nasıl göze alıyor millet anlamıyorum :D

Neden ki? Gümrükte takılma oranı %5'ten bile az ki olduda takıldı diyelim, geri gidiyor ve paranı iade ediyorlar. Tek eksi tarafı bu süre içerisinde paranı değerlendiremiyorsun işte. Ben şu ana kadar 3 tane telefon aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hatta son siparişim 8 günde geldi.

%5 oranlaman çok yanlış arkadaşım burdaki insanları gaza getirip mağdur etmeyin gelecek ürün yasaklıdır arkadaşım, gelen telefonların takılma olasılığı yükseldi bunun nedeni de bilinçsiz yönlendirme, önüne gelen çinden telefon getirmeye başladı,,

• Jiayu G4 yada Umi x2 aldıktan sonra pasaport kaydı yaptırsam genede root ayarı falan yapılması gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

%5 oranlaman çok yanlış arkadaşım burdaki insanları gaza getirip mağdur etmeyin gelecek ürün yasaklıdır arkadaşım, gelen telefonların takılma olasılığı yükseldi bunun nedeni de bilinçsiz yönlendirme, önüne gelen çinden telefon getirmeye başladı,,

Sözlerim yanlış anlaşılmasın, ben yıllardır çin ve menşei sitelerden alış-veriş yapıyorum. Kıyafet, elektronik, bilgisayar parçaları felan şu ana kadar onlarca alışverişim oldu. Buna toplu alımlar bile dahil. Eğer satıcı ile irtibat kurulur ve herşeyi yolu yordamında yaparsanız sorunla karşılaşmazsınız. Ben kendimi örnek verdim. Olay bundan ibaret.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.