Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: postman35

quote:

Orijinalden alıntı: mucit2008

quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

jiayu g4 telefonum var.

1.dokunmatik ekranı kendi kendine bir yerlere basıp duruyor.sağ taraftaki açma kapama tuşuna basıp ekranı açıp kapattığımda düzeliyor ama bunu belli aralıklarla yapıyor.
    2. gps istemi ile yer tespiti yapamıyorum veya hatalı gösteriyor
    3. jiayu g4 android 4.4 kit kat sürümü yüklenebiliyormu? yükleniyorsa linkini verebilirmisiniz. Bu konularda ve biri hakında bilgisi olan biri cevaplayabilirse çok mutlu olurum

üstteki mesajdan faydalanabilirsin. ayrıca doğru ayarlarla gps mükemmel oluyor. dokunmatik sorunu genelde yanlış romdan kaynaklanıyor(pil varyoslarından oluyor)

gps doğru ayarları nasıl yapabilirim. kullandığım rom jiayu.es ten alıp yükledim

Mobileuncle yükle power gpsi set yap.açık alanda gps bağlanana kadar bekle.sonra epo indir bukadar

Rom ne yuklemeliyim jiayu.es te orjinalmi yuklemeleyim yada bildiginiz baska varsa onu yukleyeyim

rom farketmez.kullandığın romda gpste sorun yaşıyorsan dene.ayrıca bu ayarı yaptığın zaman system etc' de gps.conf.bak diye yedek oluşur.onu sil.

Gps`yi aciyorum bulmuyor artık. O yuzden sordum. Dokunmatik ekrandada kendi kendine ekrana basiyor. O yuzden sordum hangi rom kurmaliyim. Jiayu.es te g4 diye rom var birde g4b diye var.acaba hangisi daha iyi olur yada tavsiydn varmı

heeeeh zurnanın zırt dediği yere geldik senin telin tam modeli ne ve pil li-ion mu polimermi

Jiayu g4 1.2 pil 13.7 v 3000 mAh lionmu onu bilmiyorum çince yazıyor

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=477597&st=1900 g4 farklı versiyonları var.ekran sorunu yanlış romdan oluyor.mesela 3000mah tele 1850 mah telerin romunu atınca yada tam tersi.verdiğim linki iyi incelersen sorunu çözersin

Rom. Yuklerken hangisini yuleyecegim. Donanim bilgileri
    Meditek : mt6589. - arm cortex a7 1.2 islemci 3000 mah lion

g4H romlarını yükliceksin.

Link verebilme sansin varmi. Yalis birsey yuklemekten cekiniyorum.Jiayu.es te g4b var

hocam telefonunda jiayu nun apksını yukle zaten o sana telefonuna uyumlu romu direk gösteriyor oradan indirip kur...

jiayunun apksından kastın jiayu.es in yazılımının gösterdiği mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: postman35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

jiayu g4 telefonum var.

1.dokunmatik ekranı kendi kendine bir yerlere basıp duruyor.sağ taraftaki açma kapama tuşuna basıp ekranı açıp kapattığımda düzeliyor ama bunu belli aralıklarla yapıyor.
    2. gps istemi ile yer tespiti yapamıyorum veya hatalı gösteriyor
    3. jiayu g4 android 4.4 kit kat sürümü yüklenebiliyormu? yükleniyorsa linkini verebilirmisiniz. Bu konularda ve biri hakında bilgisi olan biri cevaplayabilirse çok mutlu olurum

üstteki mesajdan faydalanabilirsin. ayrıca doğru ayarlarla gps mükemmel oluyor. dokunmatik sorunu genelde yanlış romdan kaynaklanıyor(pil varyoslarından oluyor)

gps doğru ayarları nasıl yapabilirim. kullandığım rom jiayu.es ten alıp yükledim

Mobileuncle yükle power gpsi set yap.açık alanda gps bağlanana kadar bekle.sonra epo indir bukadar

Rom ne yuklemeliyim jiayu.es te orjinalmi yuklemeleyim yada bildiginiz baska varsa onu yukleyeyim

rom farketmez.kullandığın romda gpste sorun yaşıyorsan dene.ayrıca bu ayarı yaptığın zaman system etc' de gps.conf.bak diye yedek oluşur.onu sil.

Gps`yi aciyorum bulmuyor artık. O yuzden sordum. Dokunmatik ekrandada kendi kendine ekrana basiyor. O yuzden sordum hangi rom kurmaliyim. Jiayu.es te g4 diye rom var birde g4b diye var.acaba hangisi daha iyi olur yada tavsiydn varmı

heeeeh zurnanın zırt dediği yere geldik senin telin tam modeli ne ve pil li-ion mu polimermi

Jiayu g4 1.2 pil 13.7 v 3000 mAh lionmu onu bilmiyorum çince yazıyor

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=477597&st=1900 g4 farklı versiyonları var.ekran sorunu yanlış romdan oluyor.mesela 3000mah tele 1850 mah telerin romunu atınca yada tam tersi.verdiğim linki iyi incelersen sorunu çözersin

Rom. Yuklerken hangisini yuleyecegim. Donanim bilgileri
    Meditek : mt6589. - arm cortex a7 1.2 islemci 3000 mah lion

g4H romlarını yükliceksin.

Link verebilme sansin varmi. Yalis birsey yuklemekten cekiniyorum.Jiayu.es te g4b var

hocam telefonunda jiayu nun apksını yukle zaten o sana telefonuna uyumlu romu direk gösteriyor oradan indirip kur...

jiayunun apksından kastın jiayu.es in yazılımının gösterdiği mi?

play storeda jıayu diye arttıgında ilk cıkan apk

• Arkadaşlar bende jiayu G4S var recovery moda ses açma+ on off tuşuyla girmiyor illa mobile tools ile giriyor sizdede böylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tameryilmaz

Arkadaşlar bende jiayu G4S var recovery moda ses açma+ on off tuşuyla girmiyor illa mobile tools ile giriyor sizdede böylemi?

Telefon kapalı iken aynı tuşlara bas (ses+ ve açma tuşu) hemen usb ye tak pc veya şarj a recovery moda girer normal şekilde usb ye takmadan recovery mod açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitech

quote:

Arkadaşlar bende jiayu G4S var recovery moda ses açma+ on off tuşuyla girmiyor illa mobile tools ile giriyor sizdede böylemi?

Telefon kapalı iken aynı tuşlara bas (ses+ ve açma tuşu) hemen usb ye tak pc veya şarj a recovery moda girer normal şekilde usb ye takmadan recovery mod açılmıyor

Anladım teşekkur ederim peki donanımsal bi hatamı bu yoksa yazılımsalmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digitech

quote:

Anladım teşekkur ederim peki donanımsal bi hatamı bu yoksa yazılımsalmı?

herangibi hata yok bu modeller böyle 😀

• Arkdaşlar jiayu G4S ye discovery 2 romunu portlayabilecek varmı?
  • Arkadaşlar Jiayu G4S ye Discovery 2 romunu portlayabilecek varmı?
  • arakadaslar cihazım g4A orjinal romda dokunmatik ekranı iyice sos vermeye başlayınca linkteki rom 3000 Ma versiyonunu yükledim. dokunmatik ekran sorunsuz fakat ne root atabiliyorum ne imei restore edebiliyorum nede hiç bir sekilde recovery moda giremiyorum. telefon kullanım dışı .orjinal roma nasıl dönerim veya nasıl root atabilirim . fikri olan var mı..

http://www.needrom.com/download/vm4-1-base-android-4-4-2-for-jiayu-g4g5/comment-page-5/#comments
  • quote:

Orijinalden alıntı: leteon

arakadaslar cihazım g4A orjinal romda dokunmatik ekranı iyice sos vermeye başlayınca linkteki rom 3000 Ma versiyonunu yükledim. dokunmatik ekran sorunsuz fakat ne root atabiliyorum ne imei restore edebiliyorum nede hiç bir sekilde recovery moda giremiyorum. telefon kullanım dışı .orjinal roma nasıl dönerim veya nasıl root atabilirim . fikri olan var mı..

http://www.needrom.com/download/vm4-1-base-android-4-4-2-for-jiayu-g4g5/comment-page-5/#comments

internette VRoot V1.7.9.2 diye arattır pc ye kur. telefonun pc ye bağla programı çalıştırıp çince yazan yeşil butona bas bekle ort 4dk sürer telefon açılıp kapanacak.

Not: Framaroot-1.9.3.apk çalışmayan cihazlar üsteki yöntemi deneyebilir. Jiayu G4S VRoot ile root olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tameryilmaz -- 17 Aralık 2014; 15:02:03 >

• daha önce verildi mi bilemiyorum. temperli cam ekran koruyucu. eşimin ve kendi telefonuma aldım. 10 numara icat. çok hafif belli ediyor kalınlığını. ancak orj. silikon kılıf kullanıyorsanız o da belli olmuyor. çizilmelere karşı aşırı dirençli. parmak izi lekesi, elin yağ lekesi vs çok az oluyor, o kadarı da da tek silişte temizlenebiliyor. ekranın görüntüsü daha canlı oluyor, parmak da daha rahat kayıyor yüzeyde.

http://www.aliexpress.com/item/Premium-Tempered-Glass-Protector-Explosion-proof-tempered-glass-film-for-Jiayu-G4S-JIAYU-G4-JIAYU-G4C/32219837060.html

• dokunmatik ekran sorununu çözen var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leteon

arakadaslar cihazım g4A orjinal romda dokunmatik ekranı iyice sos vermeye başlayınca linkteki rom 3000 Ma versiyonunu yükledim. dokunmatik ekran sorunsuz fakat ne root atabiliyorum ne imei restore edebiliyorum nede hiç bir sekilde recovery moda giremiyorum. telefon kullanım dışı .orjinal roma nasıl dönerim veya nasıl root atabilirim . fikri olan var mı..

G4 3000 mah 1.2 için nazil çozebiliriz

• temiz uygun fiyata g4s satan varsa pm atsın lütfen

• jiayu g4 basic 3000 mah telefona aşağıdaki linktekini kursak problem olurmu? veya ekrandaki dokunmatik problemi düzelebiirmi bilgisi olan varsa veya kuran varsa cevaplarsa sevinirim. yada dokunmatik problemi çözebileceğim bir rom varsa paylaşabilirseniz sevinirim?

http://www.needrom.com/download/jiayu-g4-miui-official/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucit2008 -- 10 Ocak 2015; 20:13:13 >
  • Slm.
    kutulu 1 senedir kullandigim
    JIAYU G4A
    MTK6589T 2gb ram 32gb rom 3000Mah pil
    Sorunsuz.tamir gormemis ekran koruyuculu orjinal yumusak kilifli
    Talep eden mesaj atsin. 300TL. Son fiyattir.

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XWING -- 8 Şubat 2015; 11:47:55 >
  • s.a arkadsalar jiayu g4s alarak aranıza katıldım...
    bazı sorularım var uzmanlara :)

*telefonda birsürü çince zart zurt var.onları nasıl silerim?

*jiayu es içerisinde 4şubat2015 rom var.yükleyeyeimmi? yüklersem ne olur?nasıl yüklerim

*önceden lenovo kullanıyordum.onun launcher cok güzeldi.launcher nasıl değiştiririm?

saolun,herkeze kolay gele
  • yokmu satan

• quote:

Orijinalden alıntı: mecett

s.a arkadsalar jiayu g4s alarak aranıza katıldım...

*jiayu es içerisinde 4şubat2015 rom var.yükleyeyeimmi? yüklersem ne olur?nasıl yüklerim

*önceden lenovo kullanıyordum.onun launcher cok güzeldi.launcher nasıl değiştiririm?

Hayırlı olsun güle güle kullanın

1- Bu uygulamaları Ayarlar > Uygulamalar > Tümü sekmesinden devre dışı bırakabilirsin ama illa silmek istiyorum dersen Titanium Backup gibi uygulamalarla silebilirsin tabii root gerekiyor emin olduğunuz şeyleri silmenizi tavsiye ederim:)
    2- Telefon modellerimiz farklı olduğu için bir şey diyemem. Jiayu es deki geliştiriciler resmi romların hatalarını düzeltmeye ve geliştirmeye çalışıyorlar bazılarında batırıyorlar tabii. Google çeviriden ispanyolca çeviri yapıp değişiklikleri beğenirsen yüklersin ama pek de gerekmiyor
    3- Google Playden indirebilirsin veya farklı launcher a sahip custom rom kurabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mecett

s.a arkadsalar jiayu g4s alarak aranıza katıldım...

Hayırlı olsun.
    cihazının rom versiyunu ''G4SL(1G+4G) G4S(2G+16G) (jb 4.2.2 KK 4.4.2)'' yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim.

Eğer cihazın 4.2.2 ise 4.4.2 romu indirip sd karta AAA ile başlayan klasör ve zip dosyasını atıp güncelleme uygulamasından yükleyebilirsin. not: 4.4.2 yükledeiğinde 4.2.2 ye dönemezsin.

G4S-20141022-222444_Android_4.4_V6.0 Romu cwm ilede kurabilirsin.

CWM Linkleri:
    4.4 kitkat için CWM 5.5.0.4
    4.2 jellbean için CWM 6.0

Telefon için yararlı bilgiler bulabileceğin siteler:

4pda.ru Jiayu G4S 4.2.2

4pda.ru Jiayu G4S 4.4.2

Needrom jiayu G4S

cihazın kendinden rootludur bilgin olsun. Rootu açmak için ayarlar/güvenlik/superuser butonuna basabilirsin.

Çince uygulamaları kaldırmak için System App Remover (ROOT) uygulamasını googleden indir

lenovo launcher sitesinden indirip kurabilirsin.

Esenlikle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tameryilmaz -- 30 Mart 2015; 5:30:17 >

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.