Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g4, gayet de güzel güzel çalışırken emekliye ayrılmasına vesile oldum. ben kullandığım yaklaşık 15 ay boyunca çok memnun kaldım telefonumdan.
  • jiayu g4 telefonum brick gibi bişey oldu. telefonda stazs'ın miui romu bulunuyodu. son zamanlarda telefon sapıtınca formatlıyım dedim. tekrar romu indirip telefona attım. recovery moda telefon açıkken power tuşuna basıp kapama restart atma menusunden girebiliyoruz zaten miui'de. girdim recovery'e. wipe factory reseti yaptım. sonra choose zip file from sd card'dan romu kurdum. kurulum da bitince restart dedim şimdi telefon açılırken önce jiayu yazısı geliyo. sonra mi sembolu cıkıyo ve oradan daha ileriye gitmiyor. telefonu acamadıgım için recovery moda da giremiyorum. volume up ve power tuşuna beraber basıyorum yine yemiyor. ne yapacağım bilmiyorum destek lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shephard16

jiayu g4 telefonum brick gibi bişey oldu. telefonda stazs'ın miui romu bulunuyodu. son zamanlarda telefon sapıtınca formatlıyım dedim. tekrar romu indirip telefona attım. recovery moda telefon açıkken power tuşuna basıp kapama restart atma menusunden girebiliyoruz zaten miui'de. girdim recovery'e. wipe factory reseti yaptım. sonra choose zip file from sd card'dan romu kurdum. kurulum da bitince restart dedim şimdi telefon açılırken önce jiayu yazısı geliyo. sonra mi sembolu cıkıyo ve oradan daha ileriye gitmiyor. telefonu acamadıgım için recovery moda da giremiyorum. volume up ve power tuşuna beraber basıyorum yine yemiyor. ne yapacağım bilmiyorum destek lütfen.

Madem öyle bilgisayardan kurman gerek.http://forum.donanimhaber.com/m_76203374/tm.htm Bu konuda bilgisayardan nasıl rom atılacağını 3. mesajdaki "ROM,Recovery Yükleme Bilgileri" kısmında anlatıyor. Telefonunun tam modelini de söylersen rom da bulabilirim

• OneMinuteTR kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. rom kurma olayını hallettim. tuşlarla cwm recovery'e girmek için usb bağlamak gerekiyomuş. ama şimdiki sorunum şebeke. şebeke yok telefonda. 2 farklı imei denedim hala yok diyor. üstelik denediğim imei'nin kayıtlı oldugu telefona takınca hattı orada çalışıyor. ama aynı imei'yi jiayu'ya yazıp onunla hattı takıp denediğimde şebeke yok. sim kartı okuyor. numaraları falan görüyor problem yok. ama şebeke de yok. telefoncuya götürmüş babam. adam imei lazım falan diyo. dedim ben denedim olmuyo. sonra benim imei repair yapabildiğimi anlayınca ben imei veya başka bi yöntemle yaparım bende maliyeti 100 lira olur dedi. babama dedim al geri telefonu. o zaman bi daha da adam yapmaz boşver yapsın dedi. telefoncular tam şerefsiz. eğer hakikaten imei ile hallederse ağlarım. 20 liraya atıyolar imei zaten. onlar da 5-6 aya patlıyo gidiyo. ne halt yiycem bilmiyorum
  • Ya rom da yada mühendislik ayarlarında bir sıkıntı var gibime geldi. İMEİ de sıkıntı olmadığından emin olmak için internetten İMEİ sorgulama yap istersen sorun yoksa yeni rom atmayı dene olmadı mühendislik ayarlarını benim telefonla karşılaştıralım
  • jiayu g4 basic 3000 mah telefonum şarj problemi yaşıyorum usb kablo çıkıyor. başka şarj kablosu deniyorum takmaya çalışıyorum bıraktığımda çıkıyor. muhtemelen telefon üzerindeki şarj yerinde problem var. Benim merak ettiğim şarj yerini her telefoncuda değiştirebilirmiyim veya tamir edebilirlermi. edemezlerse telefonu nerede tamir ettirebilirim. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucit2008

jiayu g4 basic 3000 mah telefonum şarj problemi yaşıyorum usb kablo çıkıyor. başka şarj kablosu deniyorum takmaya çalışıyorum bıraktığımda çıkıyor. muhtemelen telefon üzerindeki şarj yerinde problem var. Benim merak ettiğim şarj yerini her telefoncuda değiştirebilirmiyim veya tamir edebilirlermi. edemezlerse telefonu nerede tamir ettirebilirim. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

http://m.aliexpress.com/item/1395677640.html
    Al bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

Orijinalden alıntı: mucit2008

jiayu g4 basic 3000 mah telefonum şarj problemi yaşıyorum usb kablo çıkıyor. başka şarj kablosu deniyorum takmaya çalışıyorum bıraktığımda çıkıyor. muhtemelen telefon üzerindeki şarj yerinde problem var. Benim merak ettiğim şarj yerini her telefoncuda değiştirebilirmiyim veya tamir edebilirlermi. edemezlerse telefonu nerede tamir ettirebilirim. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

http://m.aliexpress.com/item/1395677640.html
    Al bunu

bunu aldığımda ben değiştirebilimiyim yoksa illahi telefoncuyamı götürmem gerekir

• mucit2008 M kullanıcısına yanıt
    Düzgünce açmayı ve tekrar birleştirmeyi başarırsan değiştirebilirsin kolay sayılır. İnternette nasıl açıldığına dair videolar vardır. Açacaksan benim sana tavsiyem birleştirirken sağ kısımdaki anten kablosuna zarar vermemeye dikkat et başıma geldi ek masraf çıkmasın
  • s.a. jiayu g4 te kitkat romunu kullanıyorum. miui nin jelly bean romunu kurmak istedim fakat kurmadı. hata verdi. kitkattan jelly bean'e dönüş olmuyormu. dönülüyorsa nasıl dönülüyor. bilen varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMinuteTR

Düzgünce açmayı ve tekrar birleştirmeyi başarırsan değiştirebilirsin kolay sayılır. İnternette nasıl açıldığına dair videolar vardır. Açacaksan benim sana tavsiyem birleştirirken sağ kısımdaki anten kablosuna zarar vermemeye dikkat et başıma geldi ek masraf çıkmasın

bilgi için teşşekkür ederim. parçayı aldıktan sonra kendim değiştirmeyi düşünüyorum. izlediğim videoda gayet kolay gözüküyordu. birleştirirken dediğin gibi antene dikkat ederim
  • OneMinuteTR kullanıcısına yanıt
    mühendislik ayarlarında bi değişiklik yok ama sanmıyorum. hiç oynamadım. 2.5 senedir kullanılan telefon zaten. imei sorgulamayı nerden yapıyoruz. bi bakayım ona.
  • Buradan sorgulayabilirsinhttps://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama
    hat gelmemesi konusunda daha çok romdan şüpheleniyorum
  • quote:

Buradan sorgulayabilirsinhttps://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama
    hat gelmemesi konusunda daha çok romdan şüpheleniyorum

hain telefoncu 100 lira almış babamdan. sadece imei atmış. telefonu da orda denemiş çalışmış öyle diyo babam. her nasıl olduysa burda yine çalışmıyo. ilginç şeyler.
  • http://www.jiayu-store.com/jiayu-s4-3gb-16gb-black.html

Arkadaşlar g4 culerin yeni gözdesi s4 olacak diye düşünüyorum. Bence jiayu s4 hem stil olarak hem de özellik olarak ayrıca fiyat olarak efsane bir telefon olacak gibi görünüyor. Acaba piyasaya ne zaman çıkar bu güzelim alet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    Jiayu S3 ile neredeyse aynı. S3 te 5.5 Full HD ekran varken S4 te 4.7 HD ekran var S3 te 3000mah pil varken S4 te 2500 var S3 te ön kamera 5mp samsung S4 te 8mp sony. Bu arada resimler tamamen photoshop.
  • quote:

Jiayu S3 ile neredeyse aynı. S3 te 5.5 Full HD ekran varken S4 te 4.7 HD ekran var S3 te 3000mah pil varken S4 te 2500 var S3 te ön kamera 5mp samsung S4 te 8mp sony. Bu arada resimler tamamen photoshop.

http://www.gizchina.com/2015/03/27/purported-4-7-inch-jiayu-s4-details-revealed-include-64bit-chip-usb-c-and-more/

Hocam resimlerin sahte olduğunu nereden anladiniz bana gerçek gibi geldi de. Ayrıca bu telefonu s3 ten ayıran en büyük özellik ekran boyutu. Fazla büyük ekran sevmeyenler için kaliteli bir tercih olabilir.

• Gerçekten hainlik yapmış. Telefoncuya gidip çalışmadığını göster en azından paranın bir kısmını geri alırsın
  • Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    Attığın sitedenin yorumlar bölümünde bir kaç kişi karşılaştırma resmi atarak resimlerin sahte olduğunu söylemiş. Yine de belli olmaz
  • quote:

Attığın sitedenin yorumlar bölümünde bir kaç kişi karşılaştırma resmi atarak resimlerin sahte olduğunu söylemiş. Yine de belli olmaz

anladım hocam teşekkürle r

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.