Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savagemanx

daha G4 piyasaya çıkmadı
    Jiayu'nun resmi sitesinde G5 modeli olacağı açıklanmış(çince)www.ejiayu.com
    aynı bilgi gizchina.com'da da var.

gizchina.com'da ki bilgi

G5/ MTK6589 1.2Ghz / 2GB/ 4.5-inch 1280 x 720 / Front: 3 mega-pixel /Rear: 13 mega-pixel / Pil =?
    Large screen iPhone 5 look-alike Fiyat=?

göremedim nerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 20 Mart 2013; 23:55:20 >

• quote:

Fotoya bakabilirsin.

gizchina.com haberi
    http://www.gizchina.com/2013/03/20/ultimate-quad-core-mt6589-resource-updated-now-over-60-phones/

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 21 Mart 2013; 0:09:19 >

• gizchina.com haberi burda http://www.gizchina.com/2013/03/20/ultimate-quad-core-mt6589-resource-updated-now-over-60-phones/

www.ejiayu.com'da sağ altta çıkıyor (yalnız dikkat ingilizce sitede yok çincede çıkıyor)
  • quote:

burda http://www.gizchina.com/2013/03/20/ultimate-quad-core-mt6589-resource-updated-now-over-60-phones/

ve burda

daha çok vardır

ingilizce oalrak bak

http://www.ejiayu.com/en/Index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 21 Mart 2013; 0:10:15 >

• mesaj bir kaç kez gitmiş özür ,
    tam mesajı gönderirken hata verdi iki kere ama göndermiş

çince sitede var sadece ingilizce de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savagemanx -- 21 Mart 2013; 0:11:18 >
  • quote:

mesaj bir kaç kez gitmiş özür ,
    tam mesajı gönderirken hata verdi iki kere ama göndermiş

sitedeki apple benziyor diger resim farklı sanki
  • Sanalpazarda 680 den 2 satici var bildigimiz uzere. Saticilardan birine hakanmutaf adindaki diger satici ortaginiz mi diye sordum farketmez dedi.

erdemol21/03/2013 01:32:21jiayu g4 advanced.

o benden temin eder ondanda alsan benim elimden geçecek telefon programlarını falan ben yukluyorum garanti işlemi için telefon seri nolarını falan ben tutacam. yani farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

Sanalpazarda 680 den 2 satici var bildigimiz uzere. Saticilardan birine hakanmutaf adindaki diger satici ortaginiz mi diye sordum farketmez dedi.

erdemol21/03/2013 01:32:21jiayu g4 advanced.

o benden temin eder ondanda alsan benim elimden geçecek telefon programlarını falan ben yukluyorum garanti işlemi için telefon seri nolarını falan ben tutacam. yani farketmez 

bir satıcıda 635 idi 650 yapmış
    http://www.sanalpazar.com/Jiayu-G4-Dort-Cekirdekli-2gb-Ram-32gb-47-Hd-Ips__isp6684912

680 de çok yaw.ne garantiainden bahsediyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 21 Mart 2013; 9:10:29 >

• ALINTI BİLGİMİZ OLSUN

Merhaba, bugüne kadar ebay.co.uk ve ebay'den 51 alışveriş yaptım ve Türkiye'ye sevk ettirdim. Aldıklarım saat, ceket, bilgisayar oyunu ve kolleksiyon malzemesi idi. Bunlarda sadece 1 kez sorun yaşadım onu da paypal sağolsun zarar etmedim. Başarılı alışveriş için dikkat etmeniz gerekenleri kısaca özetleyeyim isterim.
    1- Bir kere paypal hesabınız olacak ve paypalle ödeme yapacaksınız.
    2- -- Free Buyer Protection ibaresine dikkat edeceksiniz. Bu ibare olan ürünleri alırsanız postada kaybolursa paranız yanmıyor, paypal size paranızı kargolama dahil şak diye ödüyor-----. Aldığım ceket ulaşmadı, satıcı gönderdiğinde ısrar etti, kanıt gösterdi, 45'inci gün dispute yaptım, 20 gün sonra da paypal claim'e çevirdim. Görevlendirilen paypal yetkilisine ürünün elime ulaşmadığını anlattım. Param iade edildi.
    3- Türkiye'ye sevkıyat yapıp yapmadığı belli olmadan kişilere önce mesaj atıp sorun: Kargolar mısın ve kaç paraya, diye. Ona göre alın. Adresinizi hesabınıza girin ki Türkiye'ye gönderim var mı yok mu kolayca anlayasınız.
    4- Aldığınız ürünü biraz daha para verip "registered mail" ile yollatın. Kaybolma ihtimali daha düşük olur. Zaten karlı alıyorsunuz, iki kuruşun hesabını yapmayın, kafanız rahat olsun.
    5- Satanı ikna edip ürünü kutusundan çıkarttırın, onun yerine normal baloncuklu zarfa koydurun. Gümrükte dikkat çekmez.
    6- Gene satanı ikna edip üzerine "Gift" yazdırtın. Bu seçeneği işaretlerse bir bedel beyan etmiyor ve gümrükten geçmesini sağlıyor. Ben 200 dolara 4 saat aldım, tek zarfta yollattım, 1 haftada elime geçti. Burada bu saatlere en az 600-700 lira verecekken 300'e kapattım.
    7- Elin adamlarını hemen "bak kötü yorum yazarım" diye tehdit edip durmayın. Uygar olun. Nazik olun. Nazik olmazsanız hiç bir şey başaramazsınız. Bu tür dayılıklar anca yurtiçinde geçer.
    8- Aynı ürünü Türkiye'de daha ucuz bulunamayacağına %100 emin olduktan sonra alın. Aradaki fiyat farkı %50'den azsa Türkiye'den alın, çünkü 2 yıl garantiniz oluyor. ebay'de hiçbir şey garantili değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 21 Mart 2013; 10:06:47 >

• Selam millet Jiayu g4 ten hala ses çıkmamış... Ben diğerlerine yönleneceğim (4 çekirdekliler) ama önce sorayım mtk 6589 (sanırım buydu g4 teki) olanlardan alacağız gibi bunda imei problemi aşıldımı yaptımı rus gençler bi güzellik bu konuda yapılmadıysa hızlı ve imei sorunu çıkarmayacak hangi tel biliyorsunuz alacak?
  • Eline saglik guzel yazi.
    Bu arada 635 e satanin telefonu pasaport kayitsiz. 680 likler pasaportkayitli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eline saglik guzel yazi.

anladım ayrıca 680 e satan arkadaş 1 yıl garanti verdigini söylüyor. ne kadar inanılır bilinmez çünkü telefoncudan bir cihaz aldınmı tamm hallederiz kardeşimsin felan filan satıyor 2 . gün tanımıyor.

680 de az para değil 450 ye dışarıdan almak daha mantıklı gibi imei sorunu çözülürse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 21 Mart 2013; 10:04:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleinesk

Selam millet Jiayu g4 ten hala ses çıkmamış... Ben diğerlerine yönleneceğim (4 çekirdekliler) ama önce sorayım mtk 6589 (sanırım buydu g4 teki) olanlardan alacağız gibi bunda imei problemi aşıldımı yaptımı rus gençler bi güzellik bu konuda yapılmadıysa hızlı ve imei sorunu çıkarmayacak hangi tel biliyorsunuz alacak?

2013-03-31

satışda olacak
  • quote:

Eline saglik guzel yazi.

Yasal bir şekilde 50TL farkla nasıl pasaport kayıt ettiriyor anlamış değilim malum pasaport kayıt harc ücreti 100TL ve 5TL'de turkcell alıyor. Ayrıca neye göre garanti veriyor çok tuhaf ithalatçısı yada distribütörü olamayan bir telefona nasıl garanti veriyor hadi kendisi ben yapayım dese yedek parça temini konusunda nasıl yapacak kim stokta LCD ekran anakart pil vs. bulundurur. Böyle satıcılara aldanmayın garanti işi sakat fatura, garanti sözleşmesi yok, pasaport kayıt işi de sakat BTK belgesi istediğinizde %99 yok diyecektir. 3-6 aylık geçici kayıt yaptıranlardan olabilirler 3-6 ay sonra cihaz kapanırsa yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Eline saglik guzel yazi.

Yasal bir şekilde 50TL farkla nasıl pasaport kayıt ettiriyor anlamış değilim malum pasaport kayıt harc ücreti 100TL ve 5TL'de turkcell alıyor. Ayrıca neye göre garanti veriyor çok tuhaf ithalatçısı yada distribütörü olamayan bir telefona nasıl garanti veriyor hadi kendisi ben yapayım dese yedek parça temini konusunda nasıl yapacak kim stokta LCD ekran anakart pil vs. bulundurur. Böyle satıcılara aldanmayın garanti işi sakat fatura, garanti sözleşmesi yok, pasaport kayıt işi de sakat BTK belgesi istediğinizde %99 yok diyecektir. 3-6 aylık geçici kayıt yaptıranlardan olabilirler 3-6 ay sonra cihaz kapanırsa yapacak birşey yok.

ayrıca garanti var diye 40 tl fazla para alıyormuş .kendisi öyle diyor

100 ün üstünde sipariş verirsen 210 dolara düşüyor..pandawill de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 21 Mart 2013; 11:22:54 >

• arkadaşlar pandawillden siparişini vereceğim yalnız kılıf falan gibi ekstra alacağımız neler var ve nerden alıyoruz ayrıca 31 martta çıkmaz ve sarkarsa ne gibi işlem yapalım paybal süres 45 gün falan diyorlar ben bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bugün alım yapacağım lütfen bilgi....

MTK6589 işlemcilerde imei sorununu halledebilen oldumu?

En sağlam bilgiyi alabileceğim sayfa burası okadar g4 bekleyen var... Yada 150-250 dolar aralığına sorun yaşamayacağım (imei) bir tel önerin lütfen şarjı sağlam ve ips olsun (birde newman jiayu benzeri iyi kötü kendini kanıtlamış markalardan olsun) yeter....

Konuyu kirletmeden bunun cevabı özelede olabilir. ups ems dhl gümrük durumları dahamı sakat (acele lazım hızlı gönderi ile deneyeceğim...)

Şimdiden teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

Orijinalden alıntı: funkan

Aliexpress'te şu sıralar bir kampanya, indirim kuponu olayı var. Anlayan bir arkadaş tam olarak ne olduğundan bahsedebilir mi acaba? 20 $ kupondan falan bahseediyor.

Şu sekılde ayın yıtmıdordune kadar hergun bir hakkın var...Balonlu bir sayfa var o sayfada hergun bır balon patlatıyorsun ve sansına kac dolarlık ındırım cıkarsa onu kazanıyorsun.ayın 24 dede butun kazandıgın indirimler bırlestırılerek tek bir indirim kuponu olarak kazanıyorsun ben 2 gunde 9$ kazandım...

peki sürekli bir kampanyamıdır yoksa bu ay bitiyormu ? bi bilgin varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 21 Mart 2013; 12:00:07 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.