Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: servetxy
    anladım ben sanalpazardan alamyı düşünüyorum.taksit imkanından dolayı

Telefon piyasaya sürülmeden sipariş vermeyin. Satıcıylada konuşun kesin getirip getiremeyeceğine dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Telefon piyasaya sürülmeden sipariş vermeyin. Satıcıylada konuşun kesin getirip getiremeyeceğine dair.

satıcıyla dün konuştum. fiyat değişecekmi diye..siz alın gelince bu fiyattan gönderecez size diyor

3 gün kargo süresi yazmış ben alınca 3 gün içinde kargolamayınca sipariş iptal olamicakmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 20 Mart 2013; 12:15:57 >
  • Gittigidiyorda 3 gün içinde kargoya verilmeyince süre uzatma seçeneği vardı, aynı şey sanalpazardada olması lazım. Adam sisteme kargo bilgisi girmediği zaman siparişi iptal etme ve süre uzatma seçeneğiniz olacak. Böylece 2 haftada bir filan süre uzatıp siparişi canlı tutacaksınız.
  • quote:

quote:

quote:

RESMİ SİTESİNDE YAZIYOR

,
    biz RAM ve ROM açısından yüksek spec ile, bazı bloglar okuyabilirsiniz biz gelişmiş bir sürümü bekleyebilir miyiz?
    Teşekkürler (3/11/13 tarihinde gönderildi)

Admin yorumu:
    , gelişmiş versiyonu Nisan sonunda hazır olacak. İlk sürümü 1G ram, Saygılarımızla

NİSAN SONUNA KADAR BEKLİCEKMİŞİZ OLMADI BU :(

Nisan sonuna kadar bekleyecek olanlar Çinliler. İlk parti çoktan rezerve edilmiştir bile. Çinliler alacak, kendileri çinde satacak, arta kalandan pandawill vs eline geçirebilirse ön sipariş verenlere (ilk başta 5-10 tane sipariş veren toptan alanlara) siparişleri gönderecek. Diyelimki süper şanslısınız ve 1 tanesi size denk geldi, mayısın ilk haftasında gönderilse mayıs ortasında ancak elinizde olur o da gümrüğe takılmazsa (Takılırsa çok fena).

hocam pm attım ben de alıcam da işte g3 mu g4 mu derken

G4 ilk serileri sakatlıgı olursa durumu var, bir de baya bekliycez ben mayıs ayına uygun fiyatlı elimizde olmaz gibi geliyor, bir de "bu tarz" bir ürün alıp yine 600 tlye yakın para vermek garip geliyor.

• MTK6575 (ve %99 MTK6577) telefonlarda root olmadan nasıl imei değişir video çektim üşenmedim.

http://www.youtube.com/watch?v=ykl5xRWkWX4

Guapon beyfendinin kültürü artsın, yeni birşeyler öğrensin. Agresif olmadan, artistlik taslanmadan nasıl bilgi paylaşımı yapılır görsün.
  • alırken paketin üzerine ne yazdırıyorsunuz yani gümrükten ne olarak geçiyor telefon
    http://www.aliexpress.com/store/product/5-7inch-Star-N9589-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-IPS-Screen-android-4-1-OS-1GB/103919_749192771.html
    telefon nasıl yorumlarınızı alayım
  • Arkadaşım tamam ne kadar çok uzattınız ya klavye başında şu hareketleri yapmayın konu faydalı bir konu olmak yerine polemik merkezi haline döndü.Rootsuz bende imei değiştirdim ok ama hepsinde oluyormu idda edemmem çünk 100 tane marka var en az benim denediğim 3-4 marka o kadar.
  • mtk işlemciler hakkında geniş bilgi bulabilecegim bir yer varmı veya bilgisi olan

misal tegra 3 ile kıyaslamak gerkirse 4 çekirdeklileri..kaç nm ile üretiliyor vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil0258

alırken paketin üzerine ne yazdırıyorsunuz yani gümrükten ne olarak geçiyor telefon
    http://www.aliexpress.com/store/product/5-7inch-Star-N9589-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-IPS-Screen-android-4-1-OS-1GB/103919_749192771.html
    telefon nasıl yorumlarınızı alayım

telefonlar bu günlerde takılıyor arkadaşım.. üzerine acılı çin lahmacunu yazdırsan yine işlemiyor dikkat et..

• quote:

mtk işlemciler hakkında geniş bilgi bulabilecegim bir yer varmı veya bilgisi olan

misal tegra 3 ile kıyaslamak gerkirse 4 çekirdeklileri..kaç nm ile üretiliyor vb

4 çekirdek MTK6589 28nm ile üretiliyor.
    2 çekirdek MTK6577 ve tek çekirdekli MTK6575 ise 40nm üretiliyor.
  • quote:

quote:

mtk işlemciler hakkında geniş bilgi bulabilecegim bir yer varmı veya bilgisi olan

4 çekirdek MTK6589 28nm ile üretiliyor.
    2 çekirdek MTK6577 ve tek çekirdekli MTK6575 ise 40nm üretiliyor.

tegra 3 benzeri bir performans sunuyormuş..aşagı yukarı işlemci ile ilgili bir tereddütüm kalmadı gibi..

gpu ile ilgili bir bilgin varmı
  • quote:

tegra 3 benzeri bir performans sunuyormuş..aşagı yukarı işlemci ile ilgili bir tereddütüm kalmadı gibi..

gpu ile ilgili bir bilgin varmı

MTK6589 un GPU su Tegra 3 gpu sunu tokat manyağı yapar, üçe katlar beşe böler o derece yani.
    Ancak MTK6575/6577 cpu da SGX 531 var ve Tegra 3 ile kıyaslanmaz. Çok kötü değil, MALI 400Mp2 ayarında bir gpu ve oyunlarda tatmin edici performans veriyor gene. Ancak bu satten sonra oyun amaçlı telefon alıyorsa biri MTK6577 li telefon önermem. 200$ dan başlayan fiyatlarla MTK6589 lu telefonlar var boy boy.
  • Aliexpress'te şu sıralar bir kampanya, indirim kuponu olayı var. Anlayan bir arkadaş tam olarak ne olduğundan bahsedebilir mi acaba? 20 $ kupondan falan bahseediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

quote:

Önsatıştan faydalanırsınız, ancak telefonu mayıs ayından önce kargoya veremeyecekler. Bu durumda 45 günden fazla beklemiş olacaksınız ve siparişi iptal etmek isterseniz top Pandawill de olacak, ister ederler ister bekletirler şansınız yok. Bir nevi paypal ın güvenlik önlemini devreden çıkarmış oluyorsunuz yani. Dispute açma hakkınız elden gidiyor.

Ayrıca ilk parti üretim telefonlarda genelde ufak tefek hatalar olur. Sonraki revizyonda düzeltirler o hataları. Jiayu G3 ü hatırlayın ilk çıktığında satın almak bile mümkün değildi, son bir kaç aydır kolay kolay bulunur hale geldi. Eskiden stok yetişmiyordu telefona.

Jiayu G4 advanced bu özellikler ile yok satar, sonrada stoklara gelmesini gönderilmesini beklersiniz.

267$ a Newman N2 muadili Freelander i20 var (Aynı telefon)
    5$ lık indirim kuponu veriyor antelife üye olan herkese, 262$ a Airmail ile alınabilir. Tabi gümrüğe takılır mı takılır, o ayrı :)

Izledigim bi videoda antutu benchmark ta mtk 6589 un gpu sunun frelander i20 nin gpusundan daha iyi oldugu gosterilmisti o yuzden frelander i20 iyi bir tercih degil bence.

Arkadaşım bu konuyu açabilir misin? Hangi konuda daha iyi MTK6589 un gpu su... Ben birazdan Newman N2 ve MTK6589 lu Star N9589 un Antutu sonuçlarını paylaşacağım... Daha öncede paylaşmıştım ama gözden kaçmış herhalde... Neyse söyleyeceğim şu 3 boyutlu uygulamalarda SGX544 GPU daha iyi ama iş 2 Boyutlu uygulamalara gelince Mali 400 farkını gösteriyor...

Senden iki boyutlu ve 2 cekirdekli islemciyi kasacak oyun onerisi bekliyorum...
    Telefonumuz 3D lu oyunlarda kasacaksa 1.5 cpu ne ise yarar menulerde dolasirken rahat edelim diye mi 1.5-1.6 islemcili quadcore kullanalim.Yoksa nette gezmek icin mi?

Ne yapmaya çalıştığını neyin peşinde olduğunu bilmiyorum amacın polemik yaratmak mı? Biz sana güzel güzel hangi konuda daha iyi olduğunu söylüyoruz... Sadece bu özelliğine bakarak karar veriyorsan seçim senin... Telefonu sadece oyun oynamak içinde alabilirsin, başka amaçlarla kullanmak içinde... Senin soruna gelirsek verecek cevabım şu iki çekirdekli telefon al güle güle kullan...
    Benimde sana sorum şu o zaman Newman N2 nin veya Samsung S3 ün çalıştıramadığı bir üç boyutlu oyun biliyor musun? Hatta daha ileriye gideyim, MTK6589 işlemcili bir telefon ile yapıpda Exynos 4412 işlemci kullanan bir telefon ile yapamayacağın birşey var mı?

Ne alakası var polemik yaratmakla demek istediğim sadece 2d oyunların kralını 2 çekirdekli işlemcili telefonlarda oynayabilirsin.Sen bana kalkmış Mali400 ün 2d de daha iyi olduğunu söylüyorsun....
    Soruna gelince sadece bu videoyu izle özellikle 3:06 ile 3:20 saniyelere dikkat.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0hWlYJX3c0

Göreceksin Mali 400 ün kareleri nasıl atladığını,dikkatle izle....

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

frkan43, bu s3 dusmanligi nedir. Ben yaptigim incelemede de powervrsgx544mp1 in 3D de "en fazla" mali400mp4 kadar iyi oldugunu belirttim. Malinin tek kotusu nm olarak iri olmasi cok guc cekmesi. Ustelik 2d render 2 3 kat daha iyi malide. Ama sen takma bunlari , telefonun RAM i izin vermedikce ne mali ne de powervr kurtarir.

Afedersin ama ben şuana kadar s3 le ilgili bişi dediğimi hatırlamıyorum.Nasıl s3 düşmanlığından bahsediyorsun anlamış değilim doğrusu..Ben sadece araştırmalarıma incelemelerime dayanarak konuştum ki herkes bi tutturmuş 2d diye ..En kral 2d uygulamalar dahi çift çekirdekli işlemcilerde oynanabiliyor...Asıl onemli olan 3d performansı ki antutuda ve karşılaştırmalarda 3d olarak mtk6589 un işlemcisi daha iyi exynos a göre.... sen de izle bu videoyu kardeşim...

Özellikle 3:06 ile 3:20 saniyelere dikkat.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0hWlYJX3c0

Göreceksin Mali 400 ün kareleri nasıl atladığını dikkatle izle....

• arkadaşlar mtk6577 telefonda root olmadanda imei değişiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

daha öncede söylemiştim. imei değişimi için mtk işlemcilerde roota gerek yok. zaten imei değiştirme işlemi programı mtk nın kendi android yazılımında yuklu geliyor. millet sanıyorki imei değiştirme işini mobileuncle tools yapıyor. onun yaptıgı mtk nın programını kısayolla çağırmak sadece. yani * # * # 3646633 # * #* tuşlarına sizin yerinize basıyor. başka yaptıgı birşey yok. gouponun vaktinde yazdığı root oldu da biz mi ime değiştirmedik gerçeği yansıtmıyor. mtk işlemcilerde imei değişimi için ne roota nede mobileuncle toolsa gerek var. umarım bu son nokta olur.
    MTK İŞLEMCİ İÇİN İMEİ DEĞİŞİMİNDE ROOTA GEREK YOK!

Guapon gordun de birseyler ogrensin o zaman :)

bizim g3 dün geldi
    * # * # 3646633 # * #* bastım bi hareket yok ekranda

g3 te o tuşlara basınca bişey yapmıyor ama tools programını yükle root olamdanda imei değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

daha öncede söylemiştim. imei değişimi için mtk işlemcilerde roota gerek yok. zaten imei değiştirme işlemi programı mtk nın kendi android yazılımında yuklu geliyor. millet sanıyorki imei değiştirme işini mobileuncle tools yapıyor. onun yaptıgı mtk nın programını kısayolla çağırmak sadece. yani * # * # 3646633 # * #* tuşlarına sizin yerinize basıyor. başka yaptıgı birşey yok. gouponun vaktinde yazdığı root oldu da biz mi ime değiştirmedik gerçeği yansıtmıyor. mtk işlemcilerde imei değişimi için ne roota nede mobileuncle toolsa gerek var. umarım bu son nokta olur.
    MTK İŞLEMCİ İÇİN İMEİ DEĞİŞİMİNDE ROOTA GEREK YOK!

Guapon gordun de birseyler ogrensin o zaman :)

bizim g3 dün geldi
    * # * # 3646633 # * #* bastım bi hareket yok ekranda

g3 te o tuşlara basınca bişey yapmıyor ama tools programını yükle root olamdanda imei değişiyor

nerden hangi toolsu yükleyeceğiz

• mobileuncletools
  • daha G4 piyasaya çıkmadı
    Jiayu'nun resmi sitesinde G5 modeli olacağı açıklanmış(çince)www.ejiayu.com
    aynı bilgi gizchina.com'da da var.

gizchina.com'da ki bilgi

G5/ MTK6589 1.2Ghz / 2GB/ 4.5-inch 1280 x 720 / Front: 3 mega-pixel /Rear: 13 mega-pixel / Pil =?
    Large screen iPhone 5 look-alike Fiyat=?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savagemanx -- 20 Mart 2013; 23:32:36 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.