Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gpuzmani

Baktım 2 gb lı +5.5" ekranlı note 2 gelmeyecek bende JIAYU G4 şipariş etmeye karar verdim. alan arkadaş varmı yada nerden sipariş edeceğiz BU SİTE nasıl güvelinirmidir satıcı vb. ?

Daha telefon üretime bile girmedi. Mayıs ayında gönderimi planlanan telefona şimdiden sipariş verirseniz paypaldan paranızı zor geri alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Baktım 2 gb lı +5.5" ekranlı note 2 gelmeyecek bende JIAYU G4 şipariş etmeye karar verdim. alan arkadaş varmı yada nerden sipariş edeceğiz BU SİTE nasıl güvelinirmidir satıcı vb. ?

Daha telefon üretime bile girmedi. Mayıs ayında gönderimi planlanan telefona şimdiden sipariş verirseniz paypaldan paranızı zor geri alırsınız.

Bu durumda onsatistan da yararlanamayacagiz yanlis mym?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önsatıştan faydalanırsınız, ancak telefonu mayıs ayından önce kargoya veremeyecekler. Bu durumda 45 günden fazla beklemiş olacaksınız ve siparişi iptal etmek isterseniz top Pandawill de olacak, ister ederler ister bekletirler şansınız yok. Bir nevi paypal ın güvenlik önlemini devreden çıkarmış oluyorsunuz yani. Dispute açma hakkınız elden gidiyor.

Ayrıca ilk parti üretim telefonlarda genelde ufak tefek hatalar olur. Sonraki revizyonda düzeltirler o hataları. Jiayu G3 ü hatırlayın ilk çıktığında satın almak bile mümkün değildi, son bir kaç aydır kolay kolay bulunur hale geldi. Eskiden stok yetişmiyordu telefona.

Jiayu G4 advanced bu özellikler ile yok satar, sonrada stoklara gelmesini gönderilmesini beklersiniz.

267$ a Newman N2 muadili Freelander i20 var (Aynı telefon)
    5$ lık indirim kuponu veriyor antelife üye olan herkese, 262$ a Airmail ile alınabilir. Tabi gümrüğe takılır mı takılır, o ayrı :)

• quote:

quote:

mayıs ta fiyatlar kabarırmı hocam peki ?

• quote:

Önsatıştan faydalanırsınız, ancak telefonu mayıs ayından önce kargoya veremeyecekler. Bu durumda 45 günden fazla beklemiş olacaksınız ve siparişi iptal etmek isterseniz top Pandawill de olacak, ister ederler ister bekletirler şansınız yok. Bir nevi paypal ın güvenlik önlemini devreden çıkarmış oluyorsunuz yani. Dispute açma hakkınız elden gidiyor.

Ayrıca ilk parti üretim telefonlarda genelde ufak tefek hatalar olur. Sonraki revizyonda düzeltirler o hataları. Jiayu G3 ü hatırlayın ilk çıktığında satın almak bile mümkün değildi, son bir kaç aydır kolay kolay bulunur hale geldi. Eskiden stok yetişmiyordu telefona.

Jiayu G4 advanced bu özellikler ile yok satar, sonrada stoklara gelmesini gönderilmesini beklersiniz.

5$ lık indirim kuponu veriyor antelife üye olan herkese, 262$ a Airmail ile alınabilir. Tabi gümrüğe takılır mı takılır, o ayrı :)

Izledigim bi videoda antutu benchmark ta mtk 6589 un gpu sunun frelander i20 nin gpusundan daha iyi oldugu gosterilmisti o yuzden frelander i20 iyi bir tercih degil bence.

• birde newman k1 çıkacak deniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EveryDaySmoke

birde newman k1 çıkacak deniyor?

K1 full hd olacagi icin is gormez cok takilma olur o telde.Snapdragon s4 kullanan xperia z de bile bazi oyunlarda takilma oluyor.Ornek olarak iocean x7 nin videolarina bak demek istedigimi gozler onune seriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: frkan43

quote:

Önsatıştan faydalanırsınız, ancak telefonu mayıs ayından önce kargoya veremeyecekler. Bu durumda 45 günden fazla beklemiş olacaksınız ve siparişi iptal etmek isterseniz top Pandawill de olacak, ister ederler ister bekletirler şansınız yok. Bir nevi paypal ın güvenlik önlemini devreden çıkarmış oluyorsunuz yani. Dispute açma hakkınız elden gidiyor.

Izledigim bi videoda antutu benchmark ta mtk 6589 un gpu sunun frelander i20 nin gpusundan daha iyi oldugu gosterilmisti o yuzden frelander i20 iyi bir tercih degil bence.

Arkadaşım bu konuyu açabilir misin? Hangi konuda daha iyi MTK6589 un gpu su... Ben birazdan Newman N2 ve MTK6589 lu Star N9589 un Antutu sonuçlarını paylaşacağım... Daha öncede paylaşmıştım ama gözden kaçmış herhalde... Neyse söyleyeceğim şu 3 boyutlu uygulamalarda SGX544 GPU daha iyi ama iş 2 Boyutlu uygulamalara gelince Mali 400 farkını gösteriyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EveryDaySmoke

birde newman k1 çıkacak deniyor?

K1 full hd olacagi icin is gormez cok takilma olur o telde.Snapdragon s4 kullanan xperia z de bile bazi oyunlarda takilma oluyor.Ornek olarak iocean x7 nin videolarina bak demek istedigimi gozler onune seriyor.

Karışıklık yaratmayalım şu ana kadar yapılan açıklamalara göre Newman K1 1080p değil 720p olacak... Buradan ayrıntılarına bakabilirsin...

Jiayu G4 ile Newman K1 karşılaştırmasına da aşağıdaki resimden bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 19 Mart 2013; 17:03:00 >

• BEYLER SAHİBİNDEN DE SATICIYA SORUM FİYAT DEĞİŞİRMİ DİYE 100 DOLAR KADAR ARTACAK DİYOR ÇIKINCA..350 DOLAR OLACAKSA NEXUS 4 ALIRIZ
    ODA 350 DOLAR..

sizce 100 dolar artış olurmu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

BEYLER SAHİBİNDEN DE SATICIYA SORUM FİYAT DEĞİŞİRMİ DİYE 100 DOLAR KADAR ARTACAK DİYOR ÇIKINCA..350 DOLAR OLACAKSA NEXUS 4 ALIRIZ
    ODA 350 DOLAR..

Eğer stok sorunu oluşursa fiyatlar bir miktar yükselebilir ancak MTK6589 lu Umi X2, Newman K1 gibi modellerinde piyasaya giriyor olması fiyatının dramatik bir biçimde artmasını önleyecektir diye düşünüyorum... İlk çıktığı ay içerisinde firma dışından 280-300$ lardan satmaya çalışanlar olabilir ancak genede söylediğim gibi 350$ lar olması ütopik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

quote:

BEYLER SAHİBİNDEN DE SATICIYA SORUM FİYAT DEĞİŞİRMİ DİYE 100 DOLAR KADAR ARTACAK DİYOR ÇIKINCA..350 DOLAR OLACAKSA NEXUS 4 ALIRIZ
    ODA 350 DOLAR..

Eğer stok sorunu oluşursa fiyatlar bir miktar yükselebilir ancak MTK6589 lu Umi X2, Newman K1 gibi modellerinde piyasaya giriyor olması fiyatının dramatik bir biçimde artmasını önleyecektir diye düşünüyorum... İlk çıktığı ay içerisinde firma dışından 280-300$ lardan satmaya çalışanlar olabilir ancak genede söylediğim gibi 350$ lar olması ütopik...

600 tl ye sanal pazardan almayı düşünüyorum taksit imakını oldugu için

paypaldan aldımızda taksit secenegi oluyormu ?

• quote:

quote:

Birisi quadcore 1.4 - 1.5 ghz Arm A9 işlemci, öbürü quadcore Arm A7 1.2 ghz işlemci. GPU su biraz daha iyi olabilir ama işlemci olarak Freelander i20 / Newman N2 kat be kat daha iyi.

• quote:

Paypal yapmıyor fakat bankanızın alışverişi taksitlendirme özelliği varsa olabilir ancak şu an hangi bankanın böyle bir kampanyası var dersen ilgilenmediğim için araştırmadım...
  • Benimde nisan ortalarında bir arkadaşım Çin'den gelecek, 1 yada 2 telefon aldırma düşüncesindeyim.
    Seçenekler arasında
    Jiayu G4 Advanced 2GB
    Huawei Honor 2 U9508 2GB
    iocean x7 Premium 2GB
    ZOPO ZP810

ve
    Bunlar o tarihte erişilemez olursa yada 2. telefon olarak
    JIAYU G3 veya JIAYU G2S
    yada ZOPO ZP300+ olabilir.

En fazla 500 TL harcamayı düşünüyorum , yani 275$ civarı bir bütçem var. Hangisini yada hangilerini önerirsiniz?
    Yada başka bir telefon öneriside alabilirim

Bu kapsamda bir kaç sorum daha var bilen arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim.

1- Hangi telefonlarda IMEI problemini sorunsuzca çözebilirim?
    2- Elimde 3G özelliği olmayan Sony Ericsson W200i var , bu telefonun IMEI'sini gelen telefonda kullanabilirmiyim?Yakalanma veya çalışmama ihtimali nedir? Yaparsam ne gibi muhtemel sonuçları olur?
    3- Oldu ya IMEI problemini çözemedim(En azından Huawei Honor 2 U9508 için bulamadım nasıl yapılacağını bilen varsa lütfen yazsın). pasaport kaydı için çift hattın ikisini birden kaydettirebilirmiyim (Tek pasaport tek işlem ücreti ile olur mu yoksa 2 kere mi ödeme ve 2 pasaport mu gerekir) ?
    4- Bu ürünlerden herhangi birini alırsam yanında hangi aksesuarları almalıyım(Kılıf,SD card,büyük yada orginal pil )

Aslında Huawei Honor 2 U9508 yi çok beğendim ama IMEI problemi olacaksa vazgeçeceğim. Oldukça iyi bir ücrete alınabiliyor indirimli.

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

• Çıksada alsak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

quote:

Paypal yapmıyor fakat bankanızın alışverişi taksitlendirme özelliği varsa olabilir ancak şu an hangi bankanın böyle bir kampanyası var dersen ilgilenmediğim için araştırmadım...

diğer konuyada yazdım axess kredi kartınız varsa paypal alışverişlerinizde 5 taksit imkanı var.

http://www.axess.com.tr/kampanyalar/paypal-ile-tum-alisverislerinizde-5-taksit-donemi#

eğer aliexpressten alacağım derseniz yine yurtdışı alışverişlerinizde 5 taksit yapıyor ve daha dün gelen bir sms vardı 100 tl ve üzerinde % 5 chip para hediyesi varmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iocean x7 tip müthiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• daha öncede söylemiştim. imei değişimi için mtk işlemcilerde roota gerek yok. zaten imei değiştirme işlemi programı mtk nın kendi android yazılımında yuklu geliyor. millet sanıyorki imei değiştirme işini mobileuncle tools yapıyor. onun yaptıgı mtk nın programını kısayolla çağırmak sadece. yani * # * # 3646633 # * #* tuşlarına sizin yerinize basıyor. başka yaptıgı birşey yok. gouponun vaktinde yazdığı root oldu da biz mi ime değiştirmedik gerçeği yansıtmıyor. mtk işlemcilerde imei değişimi için ne roota nede mobileuncle toolsa gerek var. umarım bu son nokta olur.
    MTK İŞLEMCİ İÇİN İMEİ DEĞİŞİMİNDE ROOTA GEREK YOK!
  • Beyler SAR değerine dikkat edin. Standart dışı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.